54920
-
-
1-2 jobban sikerült kép ide is, ha nem baj :)
-
windowsban is bevan löve játékban meg akárhogy állitom nemjó, mind1 marad igy :) -
Ez neked ment volna kill3r21. -
Ez esetben szerintem, ha a legfrissebb hangkártya driver nem segít, lehet érdemesebb írni a rockstar supportnak, de előtte nézd meg persze a hivatalos FAQ-ot, hátha le van már benne írva ez a probléma.
Azért javaslom, hogy inkább oda írj, mert ilyen problémát ebben a topikban még nem nagyon olvastam, szóval nem hiszem, hogy jönne érdemleges válasz.
Bár egyáltalán nem biztos, hogy ők is többet tudnak majd, az én problémámra is már hónapok óta megy a levelezgetés aktívan és nem látni fényt. :) -
Nem, nálam a két mély a két front 300 Wattos mélytányérja, tehát 5.0 vagyok:)
Windows-ban, játékban is be van lőve a surround? Esetleg hangkártya kezelő alkalmazásban beállítás? -
Hang problémára nemtud, valaki valami trükköt vagy megoldást? tudjátok hogy a mély is szóljon? -
Lol 'felső duma' :D -
Ameddig bírnák kb 20x hamarabb úgyis megszabadul tőle az ember szóval én nem félek. -
Bírni bírják, csak nagyon nem addig fogják valószínűleg, mint normális hőfokok mellett. -
n3whous3 #48095 függőségi szint: felsőbb duma
lol ez a magyarosítás isteni
amúgy vidd ki 100-ra, ez a hatvan valahány százalék alig fedi le az extrákat
-
Na kivittem magyarul a játékot kagyon király!!! Statisztika -
ldavid #48093 miért ne lenne? a wikin rengetek kitalált személyről van cikk (mondjuk inkább az angolon) -
Azért nem ártana figyelni.. -
strebacom #48091 Hát beszarok róla még ilyen is van......

-
strebacom #48090 Nyugalom teshow...én végig próbáltam mindent, ja és nem tartozom a zaklató ismeröseid közé..ez a szerencséd----csak a reinstall segitett valamit nagyon elbaxtam..
-
n3whous3 #48089 mod
és variáld a ruhát meg cipőt, nem a full fekete öltöny az, amivel beenged a küldetés
am nem vágom, te is meg egy halom másik ismerős itt engem is meg máshol is zaklat mindig ezzel a kérdéssel, amikor eljut ehhez a küldetéshez. Annyit nem tudtok, hogy végigpróbáltok pár kombinációt? -
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy honnan tudok leszedni egy olyan img editort ami a jelenlegi patch-hez is jó előre is köszönöm -
na akkor már én is -
passz
egyáltalán hogy raktad fel?
vagy ez valamilyen mod?
de azért próbáld újra hátha beengednek kesztyűvel is -
ja és szerver házam van 3 db nagy ventivel és 2 hetente takaritva. -
strebacom #48084 A szemüveget sikerült, de a kesztyüt hogyan kell???
-
reggel 8 óta megy a gép,,játék film stb
-
strebacom #48082 Ha már fokok:
Egész nap ment a gép.....26fok a szobába... proci 3,8 ghz, játékok film,stb....most:
-
vedd le a szemüveget meg a kesztyűt -
strebacom #48080 itt, milyen ruha kellene..neki......
-
Bírják ezek én nem parázok a hőfoktól, procinak ez a 70 fok semmi jól megtervezték őket! -
Én a vinyókért aggódnék, nagyon csökken ilyen hőmérsékleteken az élettartamuk. -
Egy takarítással 10-20 fokot tudnál nyerni. A lemezeknek sem túl egészséges az az 50 közeli állapot, célszerű egy ventit eléjük szerelni. Ilyen izzasztó nyarakon sok gép megy a levesbe a melegtől. -
én megcsináltam a pasztázás, meg leszedtem a ventiröl a kosztakarót xD
segitett nagyon is, most gta4 közben is max 40fok, azé nem minden hogy 40, vagy 70xD -
Nálam most ez a helyzet gép kb 3 órája megy (netezek/filmezek) szobában 28°c van:
-
Egy kérdés még! 5.1 Genius hangcuccom, van, de akárhogy állitom be a játékot a mély nem szól, nem dübörög, mit lehet tenni? -
ldavid #48073 lehet, hogy ház ventikkel is csökkentheted, de ezt inkább a hardver fórumon kérdezd meg -
ÉN kitakaritottam amennyire , lehet, de pasztázni nem merem....gta4 közbe 70-75 fok, nemtom hogy vigyem lejebb, pedig komoly zalhman hütö van rajta, nem a gyári... -
Áhhá.. -
Prociról van szó! Az meg tönkre mehet legalább lesz okom a váltásra. -
Ha sokáig húzod, búcsút inthetsz a kártyától:) Nem a csak a hűtést akadályozza, de rossz esetben zárlatot is okozhat. 1-2 havonta kifújkálni sűrített levegővel 5 perces meló, és meghálálja. Ha meleg a VGA, lassabban is dolgozik. Minél tisztább, annál hűvösebb és gyorsabb a hardver. -
Nekem is full ugyanaz van és alap a 70 fok kb :D De nagyon nincs kedvem kitakarítani a hűtőjét amit kb már nem látni a portól! -
RYO21 #48067 Vannak még képek? -
Szabi1991 #48066 ha így néz ki nálad a játék akkor szólj.. ;)