54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Nor3i
    pls segítsetek!
    ujra kezdtem a jatékot,s elakadtam az elejen
    amikor el kell vinni bowlingozni a csajt
    odamegyunk,beszelek a pofaval azt mondja keressek 1 ures palyat
    de nem indul el a jatek(bowling)s igy nemtudok tovabb menni a kuldikbe
    elore is koszi
  • Rash87
    Előbb végigmentem a statisztikán vagy 3*, de nem jövök rá,hol lehet a hiba,de.. idegesítő:)
  • Rash87
    Ő is meg volt,asszem ez volt az a beteg figura,akit végén meg kellett ölni.
  • Vlala #48383
    WTF?
    Ezt meg kell néznem. :)

Esetleg TLaD-hez nincs olyan mod, amellyel versenyen kívül is lehet baseballütőt használni a motoron?
  • Piloss
    telefonba írva kódokat különbözö járműveket,fegyvereket lehet előhívni

de akkor nem ez a probléma

Eddie Low-val találkoztál már ? neten meg kell nézni róla a hírt: a sorozatgyilkos újra lecsapott, csak ezután jelenik meg a 3. sziget nyugati részén éjszaka.
  • celza8807
    Emlékeim szerint azelőtt is kevés autó közül választhattam, mielőtt újakat raktam volna be, csak most érett meg, hogy megkérdezzem itt a fórumon is. Gondoltam, hátha lesz megoldás a problémára. Persze ez még nem a világ vége.. (:
  • Rash87
    Milyen az a telefonos csalás?
    Egyébként nem használtam semmit,én ellenzem ezeket a csalásokat minden játékban :))
  • Piloss
    telefonos csalásokat használtál?
  • Rash87
    Kösz,bár ilyesmit én is találtam. Biztonság kedvéért külföldi oldalakon is megnéztem,s hát mindent megcsináltam :\\ Vagy is úgy néz ki,h még se. Szóval majd meglátom,de eddig rejtély :)
  • Piloss
    elég az 1.0.7.0
  • Hunter of Deer
    Helloka!
    az 1.0.7.0 patchben bennevannak az elozo javitasok is vagy azokat is telepitsem kulon?
    mar eleg reg nem toltam vele most hogy kijott a magyarítas gondoltam eloveszem megint :)
    thx!
  • Piloss
    ez lehet hogy segít
  • kingtomi
    hali!
    szerintetek mi van akkor,ha a játék alatti átvezető videók alatt tök sötét a kép és nem látok semmit,de a játék alatt meg semmi baja,simán fut....
    légyszíves segítsetek!
  • fery02
    Azon a laptopon ne akarjál GTA4-et játszani!
    Azok a tünetek meg, amiket írtál, warez verzióra utalnak van rá külön topik.
  • fery02
    Pont ez volt a gond, hogy új autókat raktál a játékba.
    Ez a mellékhatás és nincs rá gyógyír.
  • rick66
    Sziasztok!
    Nemrég lett új gépem( http://www.asusnotebook.hu/notebook/K50ID-SX069D ),és azt szeretném kérdezni,hogy normális-e ha ezen a gépen akad a játék?Elméletileg simán vinnie kéne,de mégse!
    Jah és ha beszállok egy autóba rögtön padlógázzal megy,még akkor is ha nem nyomom a gázt,és közben forog össze-vissza a kamera mintha be lenne baszva a csávó.Miért van ez?
  • Rash87
    Közben keresgéltem a galambokat,s csak-csak megjelentek a random emberkék.. Szóval mindenkit megtaláltam.
    De csak 98,33% :@ Hogy lehet kideríteni,h mit nem csinálhattam meg? :\ Még ha egész szám lenne a vége,ki lehetne találni,de így fogalmam sincs. Valami nem stimmel :)
  • celza8807
    Hello! Lenne egy kérdésem:

A játék során az autókkal az a probléma áll fenn, hogy eléggé unalmas a választék, gyakorlatilag percekig, kettő, max három különböző autótípussal találkozom, semmi új. (vehicle density 100-on van mindig) Ezek is leginkább taxik, meg a terepjárók. Létezik valami mod, ami jobban figyelne a változatosságra?

Most raktam új autókat a játékba, és kicsit sem reális, hogy mindenki Audival, vagy taxival jár.
  • bajgunar
    Attól sajnos, hogy nem eredeti. Meg kell venni, és regizni a Live-on. Utána ment rendesen.
    Vagy okosan törd fel, mert megy a tört is simán.
    De erről bővebben a GTA IV Warez Topic-ban többet tudnak.
  • Line
    Ez érdekes, egész egyszerűen nincs player nekem nem talál szerót és nagyon ritkán esik be valaki. Lehet azrét mert mobilnetről nyomom? Vagy mi miatt lehet ez? Ha valaki sejto válaszoljon plz mert elég kellemetlen, hogy tolnám a multit és nincs kivel. :-(
  • generush
    csáá

valaki megtudja mondani hogy amikor el akarom menteni a játékot akkor mindig behoz egy honlapot és mikor kilépek akkor nem menti el a játékot valaki megtudja mondani mitöl van ez ?
  • Nuclearity
    hát sima 4 nél már nincs olyan sok szero TBoGT ban van sok én ált free modozok, de 4 el és TBoGT val sincs player hiányom.
  • Nuclearity
    beenged, egy koddal egy időbe egy szerveren akár 32 en is játszhattok , nem acchoz adja hozzá a cd keyt, igazábol sehova, csak beactiválod neten és kész. ne félj ilyentől tapasztalatbol beszélek
  • ldavid
    szerintem még kartonost adnak. a mostani akció csak pár napig van, utána ismét 7k+ lesz, az meg szerintem kicsit drága lenne
    de e-mailben kérdezd meg tőlük, hátha meg tudják mondani
  • Maxtreme
    Hát ennek a gépigényhez kb semmi köze...
  • palinho96
    Nem tom!
    Ha az első felment akkor nem tom mi lehet a hiba... Én személyem szerint gépigényre gyanakszom, mert nem tom mi a Te "erőműved" adatai!
    Ki szerint melyik a Jobb:

Win XP
    Win 7
  • totyak
    Szerintetek a GTA IV, ami most a Cdgalaxisban megint megjelent 5ropiért, az ugyan az a verzió, ami a játék kiadásakor is volt? Úgyértem rendes külső karton borítás (vagy olyasmi), belül meg a két lemez, két kézikönyv meg a térkép/poszter?
    Csak azért kérdem, mert gondolkodom a vásárláson, de tudom,hogy mindig minden játékból kiadnak később ilyen budget verziókat.
  • Maxtreme
    Itt is megkérdem, hátha..

Komolyan mondom én tököm szúrom magam ettől a fos gfwl-től. Múltkor is patchelési gondjaim voltak az alap GTA4-nél, hát most a kiegnél is vannak. Mindössze annyi a különbség hogy ezen semmi nem segít (játék reinstall, gfwl, reinstall stb, stb)
    Az első patch felmegy, de amennyiben a másodikat akarom felpakolni, rögtön ez az üzenet fogad:

A logfile tartalma ennyi:

Launching Title Update: "E:\setup.exe" /selflaunch
    Launching: E:\TitleUpdate.msi ACTION=INSTALL REINSTALLMODE=amus LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="E:\Games\Rockstar Games\EFLC" TRANSFORMS=:Instance1 MSINEWINSTANCE=1
    Error installing MSI at E:\TitleUpdate.msi HR:0x80070667
    Path: E:\TitleUpdate.msi
    Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:\ProgramData\Microsoft\GFWLive\Install\Logs\titleupdate.log"
    RelaunchFromCmdLine:
    RelaunchFromCmdLine:
    RelaunchFromMSI: LaunchEFLC.exe
    InstallFolderFromCmdLine:
    InstallFolderFromMSI:
    InstallFolderFromRegkey: E:\Games\Rockstar Games\EFLC\
    OriginalProductCode:
    InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\EFLC
    Failed

Tehát eszerint nem találja a játékot. (remek mert az 1.1-es javítás meg simán felmegy..)

Valaki ötlet?
  • Piloss
    próbáld éjszaka is
  • fery02
    Ilyenkor, ha valakit nem találunk, legegyszerűbb ha ugrunk a következő közelebbi (még nem teljesített) random emberkéhez, valaki csak van valahol. :)
    Aztán annak a teljesítésével jelennek majd meg az újak.
  • Line
    Nos, sikerült bejutnom de máris egy újabb problémával szembesültem. Ennek ilyen kevesen játszták a multiját vagy megint nálam nem működik valami normálisan? Reggel nagynehezen sikerült nyomnom egy race-t három emberkével , de azóta nem látok senkit. Valami rosszul van beállítva? Nem tudom elképzelni, hogy ezt ilyen kevesen játszák multiba.
  • Rash87
    Azt tudom,de ez az,hogy hiába teljesítettem xy első küldetését, második már nem akar megjelenni :\
    Nem tudom miért. Volt az a drogos nő,ő se jelenik meg a 2. küldetés helyszínénél,meg a csávó,akinek fényképet kellett készítenünk,ennek még plusz 2 küldetése is lenne... Vmi mélygarázsban kellene a 2nak lennie,de nincs ott.
    Aztán ott van a 3. városrésznél Eddie,elsőben vmi csomagot dobott ki,másodiknál meg meg kellene ölnünk,ahogy olvastam,de ő se jelenik meg:\\ faszkivan:D
  • FSpofon
    más választásod nincs, esetleg várhatsz őszig amikortól lesz hivatalosan live a magyar accountokkal.
  • Line
    Ez nagyon gáz, hogy megvettem eredetibe mind a két játékot és nem tudok neten játszani, valaki légyszives segítsen már, hogy mit kéne csinálnom. Attól félek ha új live ID- t csinálok azzal meg a cd key miatt nem enged be. :-( HELP!
  • Nuclearity
    igen lehetséges
  • Line
    Kösz! Megváltoztattam az adatokat de így sem enged tovább. Kell csinálnom egy teljesen új accot? De akkor nem fog bekavarni a cd-key? Help!
  • Piloss
    itt tedd föl a kérdésed
  • n3whous3
    ez nem warez topik
  • kingtomi
    sziasztok! már sokadszorra tettem fel a játékot.éppen ezért kérdezném tőletek,hogy ezeután melyik patchet kell felraknom rá? razor 1911-es crack jó hozzá?
    köszi előre is a segítésget!
  • n3whous3
    cím generálós jah

leírás a FAQ-ban

amúgy meg mióta játszas te 3 éve vele, mikor 2 éve (se) jelent meg? C: