54920
-
brendon566 #48688 hja, arrol megfeledkeztem, h ad egy linket a hotfixhez, de ammeg nem jó, az is rinyál valamit, már nem rémlik... -
brendon566 #48687 Hali, bocs h offolok, de a "games for win live" topikban nem naon jár-kel senki, már volt fenn a program, de most nem akar elindulni, mivel valami hotfixet hiányol az xp-hez, a windows elvileg stimmel...frissített meg egyebek,biztos járt már valaki hasonló cipőben,
adjatok már tanácsot jó rég nem gta-ztam:)
köszike -
Csak tudnám mire gondoltak amikor ezt a pc-s portot csinálták.Minden maxhoz 2GB-os VGA kell legalább.Olyan meg alig van.(Jó van sok suttyó 2GB-os amin disznek van a kettő ,de azok szart sem érnek.)
Brutál 2GB-os csak 100ezer fölötti HD 5870 meg az 5970.Olyat meg majd akkor ha 50 ezerért utánnam dobják
Majd 2012-ben már lesz rá gépem remélhetőleg. -
Borg #48685 ENB series.
Viszont nincs az a gép, amivel rendesen el lehetne hajtani, ha ilyen szintre hozod vele a grafikát... képeken jól mutat, de játszani kevésbé jó. -
Ezt a Realistic modot honnan lehet letölteni??
Vagy melyik ez? Mert csak realism modokat találok! -
Szívesen! Azért majd írj vissza, hogy sikerült-e. -
Ok, köszi szépen -
Elb@sztam http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=390264 -
Találtam neked mentéseket! Remélem működni fog a dolog!mentések -
Én mindent csináltam. Újrakezdtem a gémet, lelőttem, ütöttem, uninstall stb... Már csak az marad, h vki vigyen át nekem. Különben nem fárasztnám itt a népet :) -
hiába próbálkozok már napok óta nem tudom feltenni az 1.0.7-es patch-et mert miután feltettem és elindítanám azt írja hogy a Sorszám (5367) nem található a DLL-ben (xlive.dll) hiába tettem újra a live-t is nem segített... mit tegyek? -
Ezzel én is találkoztam, csak a lépcsőn ragadt be Playboy X. Én tettem 1 kört a fickó körül és már jött is utánam. Lehet bele kéne rúgni vagy megütni, lökni hátha képes lesz elmozdulni a helyéről. Én sajnos nem tudok mentést küldeni, mert csak 2 mentésem van, de ezek már a játék vége felé vannak! Automatikus mentésre vagyok beállítva. -
link -
SL #48675 FSpofon=FSpofon2=lolSL mostmár leállhatnál... -
Melyik küldetés? Milyen bug? Írd le mi történik, hogy nem tudod megcsinálni, vagy dobj fel 1 képet. -
kicsit körülményes a mentésekkel baszakodni ebben a játékban, live profilhoz van kötve stb -
Senki? 1 nyamvadt küldit kell megcsinálni. Annyira azért nem unalmas a játék :) Eredetim van. -
A "mósön blört" kikapcsolhatod a P billentyűvel. -
Első lépésként át kell menni a warez topikba. -
Ti melyikkel toljátok multiban? Sima GTA vagy az EFLC-vel? MErt nekem pl multiban sima GTA4 sokkal jobban megy. EFLC-vel meg mikor fodulok, közben a kikapcsolhatatlan mósön blúr közben beakad mint a franc és idegesít, akármilyen graphics-on van . -
ötyi #48668 füstöl a motorháztetö és össze visza mozog a kép ezzeé mit kell csinálni hogy meg szünjön? -
Lécí segítsetek!!
Van 1 bugom, azóta sem oldódott meg. Feltöltöttem a mentésemet. Vigye át nekem vki ezt a küldit. köszönöm szépen.
mentés -
Ironman2 #48666 -
Ez jó volt! -
:D -
ötyi #48663 Igazad volt borg mert most fel tudtam telepiteni. -
Borg #48662 A bolygók együttállása most nem kedvez az installálásnak. -
ötyi #48661 Nekem windows vista home premium om service pack 1 van és nem tudom fel telepiten mi lehet a gond? lécci segitsetek. -
Igen, elő fog jönni. -
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdséem, hogy szerintetek melyik a legjobb car pack mod?
Még annyi, hogy ha felrakom, akkor elő fog jönni a csak egyforma kocsikat látok efektus?
Előre is köszi! -
köszönöm -
gamecopyworld.com
Ott találsz cracket.Nem csak ehhez,hanem minden játékhoz. -
ahaaaa akkor ott a gond.. nincs craack hozzá... tudsz mellékelni valamilyen formában? vagy link... előre is köszi -
Nem elég a patch, 1.0.7 crack is kell hozzá (ha nem eredeti) -
Mondom, hogy a Windows Update része, nézd meg benne (start menü, windows update). Egyébként a Microsoft oldalán is megtalálod. -
tudsz mellékelni olyan .Net keretrendszert amit fel tudok rakni win7-re mert amiket találtam nem emnnek fel mert elindítom a telepítőt és nem történik semmi. Próbáltam a kompatibilitást megoldani de úgy sem működik. -
Telepítsd újra a Live-ot és töröld a játék könyvtárából az xlive.dll-t.
Kell a Microsoft .NET Framework 3.5 is nézd meg a Windows frissítéskezelő naplóját, telepítve van-e -
nekem is win 7 van fent annyit ír ki hogy Gta 4 Fatal error: WS10 de patch nélkül pedig megy szal azt nem értem a patch mit ront el a játékon... -
Eredeti game? Pl tesómnál eljátszotta az eredeti játék, hogy xp alatt nem indult el, ellenőrzi a lemezt vagy mi és kész. Még a feladatkezelőbe se jelenik meg semmi. Win 7 alatt meg szuperül fut magyarítással patchel mindennel együtt. -
van valakinek valami tippe miért nem megy a game ha felteszem az 1.0.7-es patch-et?