54920
-
Köszi!
#48966: Autó pakkolknak ez az átka, nincs rá megoldás.
Nagyon úgy tűnik olyan akkor az a mod. -
kozako #48967 Hellósztok lenne egy kérdésem.Hogy működik-e a multipalyer???Mer valahol olvastam hogy m.o.-n nemjó a windows live.de lehet hogy nemigaz.szal működik a multi??pls írjátok meg és lehet hog megveszem :D -
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Egyik: (tudom már agyatokra megyek) Nincsen valami megoldás, hogy az auto modok rendesen működjenek? Mármint, hogy ne az legyen, hogy mindig ugyan azok a kocsik jelennek meg, ha felrakok egy auto modot?
Másik: Feltettem egy environment csomagot és amikor szar idő van, nekem 'mákos' a kép. Ez ilyen, vagy nálam nem jó valami?
Előre is köszi! :) -
hááát őő izé nem lemezről van 
-
xido #48964 semmi extra vész,az utolsó update kilőtte,csak tedd fel a social klubot a lemezről és menni fog..én is pislogtam ez ügyben és orvosolta.. -
Valaki segít? -
mi az első? :O -
Kösz, sokat segítettél...
*Minthanemtudtavolna* -
hmm,ez egész jó -
Jaja, igen érdekes. -
szevasztok lenne egy kis problémám ezt miért írja ki és mivel lehet orvosolni? ( RGSC.exe not found! RGSC (Rockstar Games Social Club) must be present and running for game to run.) és ha le kell tölteni valamit egy linket dobjatok már légyszi! köszi! -
ldavid #48957 sorry link -
Úgy, hogy a világ második legszarabban optimalizált PC-s játéka. -
Nem tudom, hogy valaki belebotlott-e már hasonlóba, de szerintetek mért van az, hogy a 4 AMD procimat a gém csak 50%-ban hajlandó használni, miközben csak átlag 20 FPS-el megy? -
Rosszul formázott videoazonosító van az URL-ben. -
ldavid #48953 egész jó kis rövidfilmet csinált a srác -
nem,felraktam először simán a gémet,rá az 1.07-et,becrackeltem,de semmi....nem indult,minden hiba üzenet nélkül.... -
Miért nem tudtad felrakni? Vagy esetleg már fent volt az 1.0.6 és úgy akartad. Mert úgy nem jó. Töröld az 1.0.6-ost és próbáld meg az 1.0.7 -est mégegyszer. LIVE-n keresztül is fel tudod tenni. -
1.07-et nem tudtam felrakni,modokat nem akarok. jelenleg 1.06 van fent -
Gratula!
-
1.0.4-ig és 1.0.7-re van csak magyarítás. Egyébként elég az utolsó 1.0.7 patchet felraknod. De ha mod-ot is akarsz felrakni akkor viszont az 1.0.1-től az 1.0.4-ig rakd fel sorba. -
hátööö 70 volt a gép,ami már nagyon érett,mert gépre utoljára 2006-ban költöttem :DDDD -
Ha gépre van pénz....
Amúgy magyarítás csak egy féle van, ha nem működik 1.06-hoz, akkor nem tudunk többet segíteni. -
jaja,csak most vettem új gépet,meg hirtelenjében két játékot is,így majd max november elején tudom megvenni! akkor meg ott lesz ugye a cod is... -
az 1.06-hoz tudtok jó magyarosítást? -
Cd galaxison 4000 Ft-ért dobálják. Annyit simán megér egy ilyen jó cucc. -
Jelentem én már túl vagyok az egészen. Pont most lett meg az utolsó achievement is fák jeee!
65 acsiből GTA IV-t illetően 65. :)
-
Elírtam.www.hunositokteam.weboldala.net -
A TLAD 59%-ig van kész. Kicsit várni kell, mert a magyarítóknak is van sok dolguk. Aki tud az segíthet nekik. www.hunositokteam-hu -
DLC-k magyarítására nagyon várhatunk szerintem.Nem nagyon látom hírekben, hogy készülgetne. -
XD Én már inkább a magyarítást várom, de akkor sem fogok szenvedni ezekkel a dolgokkal! -
Ja,én is most azt ugrottam át egyelőre, mert nem nagyon tudtam elérni, hogy besegítsen a közönség, hogy lefogja nekem az emberkét.
Nagyon hülye kritériumok vannak.
Legutóbb pl ott léptem ki, mikor 35 másodperc helyett 40 másodperc alatt sikerült leráznom a zsarukat és ezért vont le százalékot. Dögöljön meg akkor. :D -
Én sem tudtam ezeket egyből megcsinálni 100%-ra. Még 1 ideig kihívást is jelentett, de utána meguntam lesz ahogy lesz és pont. 80-95% körül tudtam teljesíteni. A Mammas Boy küldetést pl 5. nekifutásra tudtam megcsinálni. -
Szerencsére azért látom nem egyszerre kell ezeket a kritériumokat elérni, azért ennyire nem voltak elvetemültek Rockstar-éknál.
Közbe további képek. -
Hú de bekeményítettek ebben a Ballad of Gay Tony-ban a minden acsit unlockolni vágyó kockáknak.
Minden küldetést megcsinálni 100 %-ra? Az majdnem azt mondom lehetetlenség, mikor olyan emberfeletti kritériumok vannak, hogy mindenkit hedsátokkal lőjünk fejbe (figyelve közbe a célzási pontosságra persze), közben ne menjen le az életünk a fele alá, plusz még meghatározott idő alatt teljesíteni is kell magát a küldetést meg a kocsit se karcoljuk meg út közben.
Legkeményebb az, mikor az ACP-t kell le "snipereznünk" a helikopterről, hogy a 4 db tartó bigyókat elsőre kell eltalálni. Aztán, ha véletlenül az egyiket nem sikerült elsőre, akkor instant újrajátszási lehetőség nincsen közben gondolom, csak akkor lehet újrakezdeni a küldetést, ha (direkt) elcsesszük vagy befejezzük.
De eprsze ha valaki tud instant újrakezdési lehetőségről, ne habozzon, hátha én vagyok csak a vak. -
Vlala #48933 A Hang menüben van. -
Akkor én emlékszem rosszul...
-
Vlala #48931 Be lehet állítani, hogy mindengyikben, csak a nagyobbakban, vagy egyikben sem. Engem spec. zavart, mert nem lehet székely nyelvre beállítani, mint az iGo 8-at ("addig fordújjá vissza, amíg jó dógod van, az öreganyád keservit"). :) -
GPS van, de hangos GPS már nem mindegyikben -
Hát kösz kikapcsolom azt is hátha az az. Csak az tünt fel hogy nem mindegyik kocsiban van ez a hang, Gps meg ugye mindben van.