54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ldavid
    úgy néz ki Niko Bellic mégis orosz bevándorló, legalábbis az xbox.com-on ez áll

pedig szerintem egyáltalán nem oroszos név
  • ldavid
    azért vágtam közbe két entert :D
  • Ragnar360
    köszi :D igy már vágom :D , meg azt nem is nekem válaszolta :D
  • Yoda001
  • Ragnar360
    2D2V , ez mi ? :)
  • ldavid
    nem vesztessz vele sokat, csak a 2. trailert adták le ott is

egyébként a 2D2V-ból még csak renderelt képek vannak..
  • Ragnar360
    Igen , gondolom Live-on , én hardwireden néztem , és van ott egy olyan h GTA TRAILER - az MS sajtókonferenciai hirébe- , de hiába kattintok rá mert ugye letöltés lenne , nem hozza be :(((
  • ldavid
    csak letölthető tartalom lesz, és tavasszal csak az első jön
  • bertino
    youtube-on játszott felvétellel összehasonlítani 2 gamenak a grafikai teljesítményét ?
    ehhez is kell egy ész azért...
  • Ragnar360
    GTA IV INFÓ! 2008 tavaszán két új, X360 exkluzív GTA IV. epizódot ad ki a Take Two.
  • Grove4
    Már bocs,de szvsz ez meg sem közelíti a GTA IV grafikai szintjét.
  • Yoda001
    nem semmi lesz ez a 2 days to vegas játék, legalább olyan jo a grafika mint lesz a gta4nek. video
  • Ragnar360
    hát az sajna nemlesz :S
  • Laza
    Inkabb igy E3 alkalmabol vmi normalis ingame videjot osztogassanak :)
  • JaSoN HuNTeR #1061
    azt hiszem pompás játék lesz ez :)
  • bertino
    legutolsó jépen az a város... kiiirrááállyy
  • ldavid
    a gamestar osztogatja a scanneket:
    scan1
    scan2
    scan3
    scan4
    scan5
    scan6
    scan7
  • Ragnar360
    ja igen ,bocs , átsiklottam felette :))
    de még mindig nem vágom :D hardwired ugy irja , h "Nincsennek pay n spray shopok"...mind1 :))
    esetleg te máshogy forditottad ? mert én angolba még nem néztem bele , annyi info van még , h a gt4.net-en van 1 olyan , h az ausztráliai(asszem) playstation magazinba is van vmi extra GTAIV hirözön , de gta4.net szerint még nem érkeztek abbol scanek , majd késöbb
  • Gerbill
    Azokkal a kocsikkal nem volt nehéz sebességkorláton belül maradni:D.
  • akyyy
    mafia: f4, asszem, és nem mentél gyorsabban bizonyos sebességnél, igy nem is üldöztek a zsaruk ha anynival mentél:)
  • ldavid
    #1035-ösben írtam hogy lesz Pay'n'Spray

itt egy saját verzió ha érdekel valakit
  • Gerbill
    Ja tényleg, akkor valami másban lehetett, de nagyon rémlik valahonnan . Ilyen piros kör van a térképen, és ha belemegyek elkezdenek üldözni a zsaruk.
  • tzsoltika
    A True Crime New York-ban te vagy a rendőr
  • Gerbill
    Ja, de az csak visszavitt a küldetéshez, és nem akármikor hívhattad. Amúgy volt egy mod, amivel leetett hívni bárhova taxit.
  • Kandurex
    hátő, ja,...de miért ne játszanék? attól, h nem nyomom tele a fórumot a hülyeségemmel, még játszok sőt kifejezetten szeretek játszani, alig várom az alone in the dark, gtaIV, bioShock, fallout3 stb. stb. játékokat!
  • Ragnar360
    ja csak akkor volt , mondjuk akkor se használtam mert elég ökörség fegyók nélkul menni , nyilván visszatölti az ember :DDD
  • DJ Skyline
    nem nem! mikor meghaltál ott ált a taxi a kórház előtt
  • Ragnar360
    mondjuk oké , h no pay 'n' spray , de akkor a járgányokat hogy lehet javittatni :)) ha éppenséggel tropára van menve :P rem. megoldjkák
    Egyébként Sam Housner-t kevesebben ismerik mint Dan-t a testvérét :P ez fura ...pedig én ugytom ,h ő a főfő , executive producer és written by dan housner , na mind1 csak eszembejutott :)))
  • Gerbill
    Ezt meglehetne oldani úgy mint anno a DOS-os yager-ben. A számokkal irányítottad a sebességet. Az 1-es a leglassabb a 9-es a leggyorsabb volt. Vagy ha csak konzolra jön, akkor ott a kontrollerrrel lehet fokozatosan adagolni a gázt.
  • Gerbill
    Az csak egy mod volt nem?
    Amúgy a True Crime New Yorkban volt taxizás, meg ha jól emlékszem ott volt az is, ha kikerülök a rendőrök látószögéből meglógtam előlük.
  • DJ Skyline
    kockulás közben is kockulás? :D
  • SötétBarom
    KIfejezetten örülök, hogy reálisabbra veszik a figurát.. Az infok alapján elég musthave hangulatom lett :)

Ami még teccene, és hiányoltam az eddigi GTAkból, az egy olyan kapcsoló, amit kocsiban lehetne használni és arra lenne jó, hogy visszafogná az arc lábát.. Nem adna folyton padlógázt, ill. nem engedne egy bizonyos sebesség fölé menni.. (amolyan cruise mode..)
  • Yoda001
    remélem netezés közbe lehet majd sgzni XD
  • DJ Skyline
    taxi szerzés már VC-ben ellett sütve, nem nagy hír! autó lopásnál eddig is jött a yard, bár csak akkor ha arra jártak!
  • Ragnar360
    nem is tudtam ,h van boxod :)) , eg h egyáltalán üzöd a gamerkedést :DDD
  • Gerbill
    Gát ez elég nyomós érv egy xbox 360 mellett:D Ha addigra lemegy a doboz ára rendesen elgondolkodom, hogy vegyek e egyet.
  • Kandurex
    na neeee...
  • akyyy
    az lenne fasza, ha beletennénke valami böngészőt, és játék közbe egy netcaféba lehetne netezni:D
  • ProGabe #1037
    ezt én is furcsálltam,azért HW-t nem kell szidni,az egyik legjobb a maga nemében(tehát a mindenről egy kicsit,persze főleg filmek és játék).néha egy-két fordításon csúsznak meg,a nagy sietségben gondolom

és nem írnak le egy-két dolgot,pl Niko-nak lesz rendes balanca és tömege

a már letörölt scaneket aki megtalálja ne fogja vissza magát és ossza meg velünk,de izibe! :)
  • tzsoltika
    "Oh és ezúttal sérüléseinknek látható jelei lesznek." - És mi lesz ha fejbelőnek? Szörnyethalunk? XD

A mobillal kamerázni fogok a legtöbbet :) Szerintem a kamera az úgy lesz mint a San Andreasban a fényképezőgép