54920
-
Amúgy lenne erre egy egyszerű megoldás, mégpedig egy szabályos közlekedés trigger gomb.. Ha lenyomod, akkor limtálja az autó sebességét 50ben, illetve kanyarodáskor indexelget, meg ilyenek.. Ha kinyomod, akkor meg durr bele.. -
Hülyén nézett ki, hogy miközben 90el keresztben toltad a kanyart 6 rendőrrel a seggedben, közben mindig kirakta az indexet az arc :DDD -
Indexes témához:megoldhatták volna úgy,mint a DRIVER-ben,nem kell külön nyomkodni,csak ha fordulsz,és akkor is magától! -
áve :) -
jármű lista GTA Warehouse módra. kb ugyanaz mint a másik oldalon szereplő, de talán kicsit gyorsabban tölt (nálam), meg a képek is nagyobbak -
ldavid #10507 mert ott dög lassu régi járgányok vannak csak, meg van "tempomat" -
egyeseknél ez már kiüti a biztosítékot, np -
nem tudom most mi a probléma ezzel hogy leiírtam hogy index
-
Sőt az "Élet 18 keréken" játékban is volt index. Néha használtam, mikor eszembe jutott.
-
Mafiában működött. -

-
Indexes témához:
Akkor már rakjanak bele sebváltót, kuplungot, ablak törlőt, visszapillantó tükör állítást, ülés magasságot és dőlést. Sőt bizonyos idő közönként meg kell állnod és ellenőrizned a kerék nyomást, olaj szintet, hűtő és ablakmosó vizet. Valamint x kilóméterenként tankolnod kell, a megfelelő benzinből, dizelből. És akkor már nem GTA IV-nek kellene nevezni a játékot hanem GTA - On-road simulator-nak. Sőt a fegyvereknél hasonló dolgokat kellene tenned. Betölteni a tárba a golyókat, kitisztítani a csövet... sőt... te magadnak kellene elkészítened a golyókat.... mert az úgy valósághű... és akkor tényleg ráfoghatnák hogy ez tanította meg a 8 éves gyereket házilag robbanóanyagot készíteni, telitömni egy kisbuszt vele, és belevezetni a parlamentbe...
-
egyet értek -
ldavid #10499 szerintem az rohadt idegesítő és csak rontana a játékélményen -
csak ha be vagy rúgva és úgy vezetsz, akkor köröznek :D -
Mafia. -
driv3r-be van ilyen :) -
ja -
Pedig az lenne az igazi, ha nem szabályosan közlekednénk, akkor is elkezdenének üldözni :) -
mikiking #10493 nem néztem az órát :D -
holnap? ma.... -
mikiking #10491 jo ez rendben,de holnap gondolom kapunk infot a gta 4 ról.szoval nem lesz sok off.reméljük -
és te ugy látod hogy ebben a topciban csakis a gta4 ről van szó? ha igen akkor szted mért vannak ilyen hsz-ek hogy asd asd asd meg stb stb. Ezért van top10 be a topic. MIKI10-et meg már bannolni kéne mert kezd idegesíteni a lama kérdéseivel, és szerintem nem csak engem idegesít. -
olyankor nem is kell... :) a sok emberölés mellet már tök mind1, hogy indexelsz vagy nem :D -
ok, nem is akarok éjjel nappal minden körülmények között indexelgetni, de nálam az ilyen apróságok is emelnek a hangulaton :) -
Nincs index - legalábbis a konzolos verzióban.
De talán nem is baj. Kezdetben én is élvezném, de amikor 1425 zsaru van a seggedben, nem biztos, hogy az indexelésre figyelsz a legjobban. :) -
aham... akkor elbújok egy bokorba és megvárom mig abbahagyja :D -
ja igen, riasztóról jutott eszembe, hogy remélem tudjuk mi is használni majd az indexet, ha már van az autónkon :) mert az is villog mikor bekapcsol a riasztó, de én konzolos verzióban nem tudtam rájönni hogyan lehet belőni az indexet. nem mintha sok múlna rajta, de hangualtfokozónak megteszi szerintem :) -
nem lehet, majd magától lekapcsol. és reménykedj hogy nincs kopó a környéken :) bár nem bonyolult még az egyes körözési szintet lerázni, de én inkább akkor megvárom míg kikapcsol a riasztó, nem nagyon indulok el -
Hali!
Amikor behúzok egy verdát, akkor nem lehet rögtön elhalgattatni a riasztót? Mert nézegettem videókat és ekég soká haggya abba a "szirénázást"... -
mikiking #10482 mért lennne tele offolva holnap..ugy tudom ami gta IV ről szól az nem off -
pls holnap ne offoljátok teli a topikot -
mikiking #10480 holnap kezdődik amugy -
Neoncsoves #10479 Itt a Games Convention és eddig semmi. gondolom majd holnap -
nem nem, fűnyíró! nem mind1
-
mosogató? -
honnan tudod milyen gépem lesz 3 hónap múlva? :) -
naja
-
Szabi1991 #10474 úgyse indul el a gépeden
-
legyen már Nov 21 :|