54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • truckerfan95
    köszi a segítséget a géépel kapcs ba
  • masterthief
    Itt egy lista ezek közt megtalálod.
    GTA IV soundtrack
  • Kulee
    Sziasztok!
    Nem találom meg az egyik zenét, pedig kéne... Ha valaki tudja a címét akkor megköszönném, vagy link vagy bármi:
    Liberty Rock-on megy, és nő énekli. (tudtommal csak egy olyan szám van azon a csatornán, amit nő énekel...)
    Előre köszönöm.:$
  • masterthief
    Kártya az jó, azzal nincs baj. Nekem régebbi, kisebb kártyám van, mégis jó hozzá. Itt a processzor a lényeg. Mondjuk RAM-ból jól jönne még 1 Gb.
  • masterthief
    Elmegy rajta, de csak közepes graf beállítással.
  • gabo91
    Inkább Itt kérj tanácsot. Segítenek összeállítani egy ár/értékben jó gépet a megadott keretösszegedből.
  • lolSL
    meg amd-vel ddr3 ramod lesz 4gb ennyiért.
  • lolSL
    ilyen árkategóriában már inkább 3 magos amd-t vegyél ne ilyen régi intelt. 9500 meg más játékhoz is szar, nem hogy gta-hoz. ennyiért használtan kapsz 8800/4850 szintű kártyákat amik 2x gyorsabbak
  • 12346
    9500 szvsz kissé karcsú lesz, de legalább jó drágáér csinálják azt a vasat:)
  • truckerfan95
    szijasztok
    most rakatok össze 1 új gépet...
    evvel menne?

Ház HKC 4672GD 430W fekete 10990
    HDD 500GB WD SATA II 5400/32M 12300
    DVD-RW NEC AD-5260S SATA FEKETE 6200
    VGA NVIDIA GF 9500GT 1024MB PCIE Gainward 15900
    CPU Intel Dual-Core E5500 2,8G 800/2Mb S775 BOX 18900
    RAM DDR2 2048MB/1066 Kingmax 10990
    ALAPLAP GIGABYTE GA-G41M-ES2L 14900
  • red bull
    még mostse jó, hát nemigaz!!! :@ ennyit még nem szenvedtem játékkal
  • Carloska
    magyarul cmd.exe futtat

többi már sztem érhető angolul is :D
  • Carloska
    1. Open an elevated command prompt
    2. Type 'netsh winsock reset'
    3. Reboot your PC.
    4. Open an elevated command prompt
    5. Type 'netsh int ip reset resetlog.txt'
    6. Reboot your PC.
    7. Start the game, sign into Live.
  • red bull
    windows 7 64 bit
  • Carloska
    xpd van?
  • red bull
    megvolt, és sajnos igy se megy, olvastam forumokon hogy valami protot kell megnyitni lehet vagy valami ilyesmi de azt meg nem tudom hogy kell
  • Carloska
    ez tűzfal hiba kapcsold ki és úgy probáld meg
  • red bull
    Köszönöm a segítségedet, de a probléma még most se oldódott meg, viszont már más a hibaüzenet:

"The LIVE service may be unavailable, or there may be an issue with your home networking equipment or firewall. To check LIVE service status, go to www.xbox.com/support"

Mi lehet a baj ? :S
  • Carloska
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=201134
  • red bull
    Sziasztok!

A mai nap során megvettem a GTA 4-et eredetiben. Felregisztráltam, beaktiváltam mindent megcsináltam, de valamiért nem tudok bejelentkezni a játékon belül. Elindítom a gamet nyomok egy "home"-t bejelentkezek, kiirja hogy várjak mert betölti a profilomat, aztán pedig felugrik egy ablak hogy frissítsek vmi LIVE-ot, jo én nyomok egy OK-t és kiirja hogy nem tudja letölteni a legfrissebb LIVE-ot, és hogy menjek a www.gamesforwindows.com/support oldalra (HIBAÜZENET KÓDJA: 0X80072751) de hogy megmondjam őszintén ott nem igazán tudtam eligazodni.
    !!!!!!!!PLEASE HELP!!!!!!!!!
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • figure85
    De adj meg nyugaton Magyarországot címnek. Ha meg mégsem akkor vedd fel a kapcsolat a Tech Suuportukal.
    Jha és ingyenes tagságot. (Persze ha eredeti a játék)
  • figure85
    Nem éppen, mivel ez csak az indító file. Ha be van másolva a DVD röl telepített EFLC mappába és felül van írva az feltelepített launchEFLC.exe vel, nem hinném, hogy a Stem beleszólna. Ugyanis ez csak egy indítófile. Eleve ez sohasem frissűl. (vagy legalábbis eddig nem frissült.) Nekem már jó ideje ez van és semmi problémám vele. A miniimage is jó, de ezt könnyebb kezelni.
  • Balaka
    Hát én ide is regeltem már az MSN cimemmel. Ez is ugyan azt irja. Hogy az én régiómban nem érhető el a támogatás. És ezért nem tud bejelentkezni
  • tommygear
    frissítéskor módosulhat az exe a steam miatt így nem ajánlanám ezt senkinek, hogy felülírja az eredeti exe-t
    inkább ezt, ez nem ír felül semmit és megy dvd nélkül
    http://www22.zippyshare.com/v/47348623/file.html
  • figure85
    Itt a NoDVD EFLC-hez, akit zavar, hogy kell DVD a játékhoz.

Nemcrack, nem vírusos, hanem a Steam verziónak a LaunchEFLC.exe-je.

Nálam működik. Nem zavar be semmit. Csak eredetivel jó.

EFLC
  • figure85
    De miért akarsz angol/USA címet megadni, amikor már van magyar live.
    Xbox Live - Magyarország
    Itt tudsz regisztrálni, ha van már MSN címed azt add meg.
    A FAQ-t meg lehet, hogy át kéne írni egy kicsit az új dolgok miatt.
    Meg be lehetne rakni a EFLC NoDVDjét is.
  • Balaka
    Na a games for windows marketplaceban megadtam a fake adatokat azzal a generátorral amit a FAQ-ban olvastam. De az istenért nem akar müködni a játékban. Még mindig a régiórol ir. Hogy nem támogatott az én régiómban. Pedig USA adatok vannak és a xboxos profilom is angol. Valaki tudna nekem segiteni esetleg? Nagyon megköszönném
  • tommygear
    csodás fake
  • wollnerd #50709
  • Kit--Kat
    Azért nincs mert Aldenary, New Jersey szerepét tölti be, ahova a valóságban sem megy át metró Manhattenből.
  • masterthief
    Nekem mindegy mi a helyszín, csak a története legyen jó. Én elégedett leszek, mert még sosem csalódtam egyik részben sem. A Rockstar Games és a Take Two mindig is sok bizalamat fűzött a gamer társadalomhoz. Mindig olyan célkitéűzésük volt, van, lesz, ami nem tántorította el a játékosokat hogy esetleg becsméreljék, és fikázzák őket. Biztos akadnak kivételek, de ez nem az ő hibájuk.
  • tommygear
    remélem vice city lesz az 5 helyszíne
  • masterthief
    A metrópálya szerkesztő asszem még csak béta fázisban van, és az 1.0.4.0 patch-el működik. Azért majd utánanézek! Eddig úgy volt, hogy a GTA V helyszíne Hollywood lesz. Bár ez még nem biztos, nincs megerősítve. GTA IV-ben van pár utalás Vice City-re és Londonra is egyaránt, de ez lehet hogy csak "úgy" benne van a szövegben, más helyszín megnevezése gyanánt. Ez még rejtély
  • wollnerd #50704
    A GTA 4 metrórendszere kicsit el van rontva.
    Összesen 2 vonal van és a 3. szigeten meg nincs metró!
    ÉS: túl sok járat! Pl. értelmetlen hogy mikor a alagúton van : J járat mikor kimegy az alagútból: 3-as járat!

A GTA 5-nek a helyszíne London lesz. (sztem)
    Tisztességes volna hogy 5-ben sok metróvonal legyen sok csomóponttal, mert London hatalmas metrórendszeréről híres.

Egyébként láttam hogy van egy metrópálya-szerkesztő.
    Megbízható lehet az?
  • masterthief
    Azt tudom hogy van már, de valahol olvastam hogy még nem egészen támogatott. Akkor viszont nem tudom mi lehet a gond. Csak be kéne írni a hivatalos oldalra. ott biztosan tudják a megoldást.
  • tommygear
    már nem kell, van már magyar live támogatás
  • masterthief
    Kamu név, kamu cím. Szerintem ez a legjobb megoldás.
  • tom235
    Tudna valaki ajánlani egy jó handling editort + egy tutorialt, ahol részletesen ki van fejtve a beállítás?
  • Balaka
    Üdv! Én mikor kijött a játék, megvettem és kijátszottam. Azóta a polcon porosodott. Most újra meg jött a kedvem hozzá. Felraktam. Mivel itt azt irtátok hogy a v1.0.7.0-s patch-et kell csak felrakni, felraktam azt. Eddig oké, müködik a játék. De az istenért nem tudok belépni a windows gamertagomra. Pedig amerikai van beállitva. De mindig ki ir valami üzenetet. Hogy nem támogatott az én országomban.Tudnátok segiteni? Előre is köszi.
    Üdv : Balázs
  • SirAlo
    Es az a Rockstaros bejelentkezo se mentette el a jatek menteseket?