Rekordévet zár az izraeli IT-ipar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben igazad van, az USA nem titkolt erdeke az, hogy Izrael megmaradjon ott, mert akkor nagyobb kontrollja van a terseg felett. A terseg nyilvan az olaj miatt ertekes csak egy idegen orszag szamara. De ha nem lesz olaj, Izrael akkor is megmarad, mert egyreszt az USA-ban eros az (izraeli) zsido lobbi, masreszt Izrael mar elert olyan fejlettsegi szintet, hogy megtartsa magat, foleg, hogy sorban esnek ki a ra veszelyes orszagok.
Vietnam szerintem ott bukott meg, hogy a vietnamiak voltak keptelenek magukert harcolni, igy onalloan az USA gyenge volt. A koreai helyzetet nem ismerem, de szerintem a koreaiak onallobbak lehettek. De ez csak sejtes.
Vietnam szerintem ott bukott meg, hogy a vietnamiak voltak keptelenek magukert harcolni, igy onalloan az USA gyenge volt. A koreai helyzetet nem ismerem, de szerintem a koreaiak onallobbak lehettek. De ez csak sejtes.
Hmmm, ki tudja, mindenesetre akkor is stratégiai helyen fekszik, csakúgy mint anno Vietnám vagy Korea. Máskülönben senkit se érdekelne.
Izraelnek nincs kozvetlen haszna az olajbol.
Nem az övék, nem az övék. Kubában se nagyon volt szovjet katona, mikor Castro átvette a hatalmat, mégis nagyon afele húztak. Persze ez a kapcsolat a szovjeteknek is érdekük volt. Ez se volt véletlen. Létezik azért diplomácia is a világon.
Az, hogy kozelben van nem er semmit, mert nem az ovek. Izrael tudatosan a high-tech iparra epitette gazdasagat, mert egyreszt masra nem tudta volna 😊, masreszt a sok bevandorlo kozott magas volt a jol kepzettek aranya, igy volt mire epiteni.
Ott van az olaj a közelben. Ha kifogy, egy ugyanolyan ország lesz mint Bangladesh vagy Szomália.
Ott vannak számítógépek is?
"Az Intel esetében érdekes lehet, hogy az óriáscég legtöbb üzeme a tengerentúlon található, és Írországon és Izraelen kívül nem túl gyakran jutottak a külföldi beruházás gondolatáig."
Bar van nemi ellentmondas ebben a mondatban, az azert kiderul, hogy kiknek van a legnagyobb lobbijuk az USA-ban <#nezze>#nezze>
Bar van nemi ellentmondas ebben a mondatban, az azert kiderul, hogy kiknek van a legnagyobb lobbijuk az USA-ban <#nezze>#nezze>