165
Aki integet, az búcsúzkodik. Aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban.
-
#45 át lett nevezve e tápig? -
#44 -
#43 nem mondtam, hogy nincs kivétel, még mindig nem fogod fel, hogy én se pártolom az összes sofőrt ? -
Shadow_THH #42 amiket én irtam azok nem kamuk. akkor azok hogy történtek? :) -
#41 -
#40 nálunk is :D -
#39 ne kamuzz -
#38 Persze, ez csak kamusztori. -
#37 ha én felszállok buszra, és látom, hogy valakinek sérülése van, amit a busz mozgása okozott, azaz ALAP, hogy szólok a sofőrnek, mert a járművön levőkért ő a felelős -
#36 hogyisne... kinyílott a feje... és a buszsofőr meg nem tudott róla és ugy engedte el ? hát ez vagy egy nagy hazugság, vagy nem szólt senki a sofőrnek, de ha te láttad, ő meg nem... ehh ez elképzelhetetlen... bocs
szólni kellett volna a sofőrnek, olyan nincs, hogy sérülése van és nem tud róla... itt Miskolcon legalábbis SOSE volt ilyen eset... -
#35 BUZISOFŐRÖK -
#34 Ja...sztem is! Múltkor felszállok a buszra, azt a busz a első megálló előtt egy hatalmasat fékez...egy néni odaesik előre a lépcsőre, ozt mikor feltápázkodik, látjuk, hogy a néninek kinyílott a feje! pfúj, undorító volt!!! Aztán a néni mondta a buzisofőrnek, hogy nyissa ki az ajtót (amikor a busz állt) és a buzisofőr meg nem nyitotta ki! pedig a nő kérte, és az meg nem nyitotta ki! AZ EMBEREKNEK MEGVANNAK A JOGAIK!!!!!!! ...de van egy két talpnyaló pöcs (többek közt buszsöfőrök) akik ezeket a jogokat semmibe veszik!
Ui:aztán amikor a busz a megállóba ért, akkor kinyitotta az ajtót, és a néni lesszállt, és odaszólt a buzisofőrnek: "a kurva anyádat bazdmeg te faszszopó geci! basszameg a kibaszott picsáját az ilyen büdös baszadár!!" - ezekkel a gyönyörű szavakkal búcsúztak el egymástól!
...na ehhez mit szóltok? -
#33 nálunk rendesek a buszsofőrök, sokaknak elég az is hacsak látják a tokot, amiben (elvileg) a bérlet van
[persze neki mindig van bérletje-.-] -
#32 múlthéten mentem ki Egomból Dorogra azt siettem nagyon jön a busz körjárat felszállok
én: 1 jegyet kérek dorogig
sofőr: nemadok szálj fel a másikra ami majd jön minjá
én: miért?
sofőr: mer nincs kedvem átállítani a gépet ( amivel a jegyet számolja adja stb.. )
azt erre én mondom neki nemszállok át azt leakartam ülni erre megfogja a kabátomat azt odaszól majd elengedte... mikor leszálltam odaraktam neki egy 100ast had örüljön...
szal nemtudom mitképzelnek van 1-2 tahó ember azthiszik hogy a diákokkal mindent meglehet tenni? arra szállok fel amire akarok ha odamegy és kötelessége jegyet adni ha ell állítsa át azt a gépet vagy mittomén szal felháborító dolgok vannak... és ez 1 kb 50 éves fószer volt.. -
#31 engem is szivattak már meg...jövök haza Üröről(Árpád híd felé)...jelzek a megálló előtt idővel,erre tovább megy,majd 2 megállóval később állt meg -
#30 hát ha ez neked humorérzék... sztem csak óvoda ;) főleg 18-25 év között milyen kemény :D, ja végülis... humorérzék xD -
Shadow_THH #29 én se ember, de ha nincs humorérzéked... egyébként sem erről szól a topig
-
#28 én nem ellenszenvesen jöttem be ide... -
#27 flémelsz is ? -
#26 -
Shadow_THH #25 ték #25 -
Shadow_THH #24 az öcsém!
-Hallottátok csajok?
-Miiiiit?
-Bertionnak milyen nagy sárga mercije van?
-Húúúúú
-És külön parkolók vannak neki a városban, ahol csak Ő állhat meg!
-Húúúú
-És az emberek fizetnek azért, hogy egyátalán beülhessenek hozzá!
-Húúúú
-És csuklós... -
#23 -
#22 de!
én -
#21 senki nem mondta, hogy menő ^_^ -
#20 jah
lehet csajozni 1000el
tök menő buszsofőrnek lenni -
#19 másrészt meg áru/személyszállítást tanulok, szal valami közöm van is hozzá :)))) -
#18 fordult már meg fejemben, hogy annak kéne majd menni... arra az esetre ha nem lesz más meló -
Shadow_THH #17 te buszsofőr lehetsz, hogy ilyen szegmentáltan olvasod el minden második sort :D -
#16 autóvezetésnél ha idétlenül röhögcsélnek és engem kurvára nem érdekel hidd el, hogy kihajítom őket -
Shadow_THH #15 persze nálunk akkor sem szokott; van hogy a sofőr mellett állok, ilyenkor mindig beszélgfetnek, mintha valakit is érdekelne, hogyan szidnak mindenkit aki az uton van.
"Bazdmeg ezt a sok hülyét már... a f*szom áll meg nekik tele vagyunk..."
És lelassít, int egyet a buszmegállóban lévő nagyrésztr mamáknak majd továbbhajt -
#14 Jó akkor legközelebb ha autót vezetek és hátul röhög valaki akkor majd rászólok. -
Chief #13 Vértes volnnál lehet egyezkedni... :) -
#12 utálom a Salgótarjáni buszsöfőröket -
Shadow_THH #11 Ismét távolsági-nem távolsági
részeg voltam és már elöre morgolódtam azon, hogy valyon MA hogyan akarnak átbaszni minket fiatalokat, mert ugye a 200 kilós kettesszekrénnyel nem játszanak igy.
szállok fel
-NA!
-tessék?
-MIVAN MÁ?
(hú de parasztul beszélt velem nagyon felhúzott)
-van bérletem
-HÓ VAN A JEGY TE GYEREK????
benyúlok a zsebembe és egy laza mozdulattal előhúzom a középső ujjamat.
mentem a következővel... -
#10 ez duurva -
#9 hatalmas nagy tévedésben vagy :)
a busznak csak akkor kell megállnia, ha jeleznek, vagy ha ráutaló magatartással a buszmegállóban levők jelzik a sofőrnek, hogy fel akarnak szállni... -
#8 hát lehet, hogy akkor nektek vicces volt... -
Shadow_THH #7 És a legjobb:
véletlenül fenn maradtam a buszon és nem jeleztem (ugyanis elvileg mindig meg kellene állnia, én meg ott álltam az ajtónál)
nyomom a gombot semmi... jön a következő megálló... nyomom a gombot, kinyitja elől
-elnézést jeleztem
-csak elől lehet leszállni (???)
szaladok előre erre bezárja
-nem állna már meg?
-csak megállónál
-de jeleztem
-akkor szálltál volna le
rágom a szám szélét ökölben a kezem... jön a következő (3-ik!) megálló, nyomom a gombot. Kinyitja az első ajtót, szállnék le
-hova olyan sietősen
-köszönöm megérkeztem...
-és a jegy?
-van bérletem tessék
-az ide nem jó
-dehát ide szól
-nem nem, azt már elhagytuk
-persze mert nem állt meg
-elhagytuk! van jegyed?
-NINCS DE VAN BÉRLETEM!
-az nem jó vegyél jegyet
-AKKOR KÉREK EGY --DIÁKOT--
-csak idáig
-IGEN!
-191 forint lesz
kifizetem...
-Nagyon köszönöm kedves uram, költse koszorúra a kurva anyád
-TE! -
#6 Régi szép idők.
Amikor suliba jártunk a távolsági buszon mindig hátra ültünk.
Poénkodtunk,nevettünk meg minden.
Egyszercsak megáll az M3-ason a busz.Jön hátra a sofőr tiszta vörös fejjel,hogy ő így nem tud vezetni mert elvonjuk a figyelmét.
Akkorát röhögtünk