25
-
#25 És ez így van jól! -
#24 Bizonyos szemszögből igazad van! Ha átnézed az utóbbi 30 év szórakoztató elektronikai fejlesztéseit, akkor a következő ciklusosságot lehet látni.
1 Kiadnak valami konzolt, mint könnyen kezelhető játékgépet.
2 Jön valami könnyen fejleszthető/bővíthető/multifunkciós új eszköz: számítógép (vagy jelen esetbena teló)
3 Egyszercsak eszébe jut valakinek, hogy az új eszközbe bele lehet építeni a konzol specializált játékhardwerét. Illetve a konzolt is teleaggatják kiegészítőkkel, billentyű drájverek, kamerák, meg amit akartok, hogy úgy nézzen ki mint egy univerzális eszköz.
4 Az emberek rájönnek, hogy az öszvér megoldások nem olyan jók mint azt először gondolták, és a konzolosok, meg a számítógépesek is elvonulnak egy időre a saját kis világukba.
Majd kezdődik minden elölről;)
Szerintem a világ most tart a 3 fázis végénél. Viszont mindegyik fázisnál más a menő, másból lehet nagy üzletet csinálni, és mást is érdemes megvenni. -
fflx #23 azert en nem szeretnek ekkora telefont
(nemtudni miert, de idorol idore elojonnek ezek a pakoljunk mindent bele a telefonba maniak)
aztan meg megbuknak lsd. nokia engedzs
mert ugye ha telefon akkor legyen pici, meg konnyu, de ez aztan meg uti a tobbit, mert ha kezi konzol, akkor azert a kijelzo legyen minel nagyobb. szoval szerintem a telefon az telefonalasra valo es nem normalis jatekokra, meg netezesre. -
#22 Nem akarok nagyon kekeckedni, de egy jobb mobiltelcsi már most tud annyit, mint a DS és sajna a PSP-t is 1-2 éven belül utolérik.
A Nokia kézikonzolának is ez lett a veszte.
Persze az érintő képernyő király, de nekem akkor is csak 2 kezem van. Amiből az egyikkel kapaszkodom a buszon;) -
Caine #21 Nagyon jó kis gép a DS, sokkal nem tud többet a GBA/SP-nél de az érintőképernyő (és a hozzá kapcsolódó programok) nagyon ütős, nem csoda, hogy viszik mint a cukrot :)
Ha a PSP-n lenne érintőképernyő, már rohannék is venni egyet (ugyanis akkor lehetne rajta rendesen netezni). Majd talán a PSP2-n ... -
#20 japánok minden gagyit megvesznek.. -
#19 Gép 3K, floppy 3K magnó 0.5-1K, joyok 0.5K/db. Persze külön-külön, egybe amennyiért megveszik :D -
#18 Nekem van c64-em,sok-sok floppyval,kazettás magnóval,fehér,ha még megvan van hozzá 2 joystick.Amíg nem volt ps1-em addig volt használva, utána feledésbe merült.Valahol most is megvan.Mennyit ér egyépként???? -
orkenyid #17 Igen, ez még az E3 változat a képen :) -
#16 Nemtom melyik nagyobb boltban lehet olyan tv-re csatlakoztatható dzsojsztikot venni ami tartalmaz egy komplett c64-est meg jónéhány játékot!;)))) -
#15 milyen kép van a cikkben a dsről? ez még egy régi concept art mostmár nem így néz ki... legalább is ami az én kezemben van most :P -
#14 Egyátalán nem használt... hmm... fehér holló, bár nemrég adtam el egy ilyen gépet, ami talán 1X-2X lehetett használva. -
#13 Heh, és mennyi lesz a postaköltség??? :D -
#12 Pedig pont a dobozos barna gép a ritkább :) -
#11 Na, most jól beajánlom nektek a konkurenciám :D
Nembaj, van C64-e dögivel :)
http://jack.redpanda.hu/gepek.html -
#10 Bizony dobozos csili-vili kellene... de nem ez a barna tokos első kiadás hanem a csontfehér versön :-)
Picivizipaci: (de jó neved van :-D)
Köszi a linket, de a next versönre fáj a fogam az sokkal szebb :-) -
LaPalma #9 egy olyan csilivili új(nak látszó) c64 biza drága mulatság lesz. ha már dobozost szeretnél, az is drágább jóval, ha nincs doboza, főként, ha a doboz sértetlen.
(egy időben gyűjtöttem a cuccokat, aztán sokat kerestem rajtuk, mikor eladtam a gyűjteményt ) -
FecaA #8 Kb. egy éve adtam oda havernak ingyen! :D -
Picivizipaci #7 Rá is licitáltam :) a haver majd elküldi postán :) -
Picivizipaci #6 ebay az mindig bejön :) itt a link:
C64 -
#5 LaPalma: Köszi! Alaposan körülnézek vásárlás előtt, mert engem csak alig vagy egyáltalán nem használt érdekel. -
LaPalma #4 nézz szét a vaterán meg a 8bit.hu -n ott biztos találsz -
#3 Nekem egy lezsírozott, dobozos C64 kellene 1541/II-es Floppyval és jó kis kazettás magnóval, nomeg egy Quickshot joyal... persze nem nagyon van ilyen :-( -
#2 Retro őrület vanik. Én is vettem apáméknak egy A1200-est most karácsonyra, de már keresek egyet magamnak is. :) -
#1 MC Donaldsban jól betömöd arcodba az egészségesnek véletlenül sem nevezhető koszorúér gyilkos kaját, közben meg nyomkodod ezt a szart /Amerikai Álom lol/ ami ha már itt tartunk sokkal felejtősebb, mint a Sony PSP-je melyen akár Win 95-el is nyomulhatsz (kár, hogy az akksija elég hamar lemerül.)