5
  • Zedas
    #5
    Nagyon várták, mert a Disney-vel mindenen veszekedtek: a Disney nem akart Toy Story 2-t (ezt végül nem is számították be a 6 film közé, a Cars lesz a 6.), viszont a Pixar ennek ellenére megcsinálta. Emellett a többi filmjükből meg 2. részt szeretett volna a Disney, erre viszont nem voltak hajlandóak.

    Most egész más lesz a téma: a Disney beszart hogy másnak fog dolgozni a Pixar (hiába lett a csibe sikeres, elég világosan látszik hogy a várt színvonalat nem tudta hozni: kreativitás nélkül két film után ugyanott találná magát a Disney, ahol most tart), így nagyságrendekkel jobb szerződést tudnak majd kierőszakolni tőle.

    Az igazsághoz hozzátartozik hogy a Pixar lehet hogy messze nem lenne ott ahol most tart, amennyiben nem a Disney hátán kapaszkodik fel.
  • Inquisitor
    #4
    "Igazából eddig sem volt akkora nyűg a Pixar számára a kapcsolat."
    Hát a fene tudja, régen arról szóltak a hírek, hogy alig várják a 6 film utáni bazi nagy szabadságot. Lehet tévedtek? Vagy a nagy Disney jött rá, hogy már sz*rt se ér a Pixar nélkül?
  • Zedas
    #3
    Igazából eddig sem volt akkora nyűg a Pixar számára a kapcsolat. Van egy fix, jól bejáratott forgalmazó név, nekik erre van szükségük, meg hogy ne szóljon bele a munkájukba. Eddig se hagyta magát a Pixar, ezután meg pláne nem fogja, hiszen a Disney is rájött hogy jobb ha hagyja érvényesülni az aranytojást tojó tyúkot.
    Azt kell hogy mondjam hogy ha a Disney visszavesz az arcából, a Pixar minden szempontból jól jöhet ki a dologból.
  • avman
    #2
    a jövő filmjei: toy story 3, némó nyomában 2, szörny rt 2, aztán meg rocky istentuggyamennyi, rambo x, és sorolhatnánk... aztán a remake-ek, könyvek, játékok megfilmesítései (lásd p.k. dick semmi köze a könyvhöz de azért jól hangzik a neve + uwe boll nevű istenverése) de mi lesz, ha már minden rókáról lenyűzzák az összes bőrt, meg a mozibalátogatóról is vagy 10-et...
  • Inquisitor
    #1
    Látom "marhára bejött" a sajátkútfőből készült Csodacsibe.

    A Pixarért viszont kár, hogy képes a nehezn lerázott igát visszavenni, prostituálni magát, és a saját szinvonalát lábbal tiporni:
    "A Toy Story 3 már zöld utat kapott, a Némó nyomában 2 és a Szörny Rt. 2 még előkészítési fázisban leledzik."
    Na persze, ne hogy már ki keljen találni valami újat ...