Uwe Boll 2006-os filmtervei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Doom,Postal....
Ezekbõl nem értem miért kell filmet csinálni.Semmi értelme,vagy nagyon elrugaszkodik a történettõl, vagy szar lesz.
A Hitmanból viszont egész jó film lehet(ne), de gondolom ezt is jól el fogja cseszni
Ezekbõl nem értem miért kell filmet csinálni.Semmi értelme,vagy nagyon elrugaszkodik a történettõl, vagy szar lesz.
A Hitmanból viszont egész jó film lehet(ne), de gondolom ezt is jól el fogja cseszni
Egyet nem értek.
Ha tényleg ennyire szarokat ad ki a keze közül, akkor mibõl van pénze még ilyen költséges filmekre???
Ha tényleg ennyire szarokat ad ki a keze közül, akkor mibõl van pénze még ilyen költséges filmekre???
Uwe seggét szérúgnám, ha Bloodraynét is tönkreteszi hozzá nem értésével. Ilyen primitív rendezõ sajnos nem javul. Fõleg ilyen adózási törvény motiválja.
Loller, nem usszuk meg, futószalagon ujabb Boll filmek, további játékok meggyalázásai, lobbizzon már valaki a Bundestag-ban, hogy ezt az adótörvényt változtassák meg, és valami másba kezdjen ez a jóember. Reményt adhat ha Diesel vagy Statham beszáll azért valamiféle alapszintet kialkudnak ettöl a sztárrendezõtõl a respektjük megtartása miatt. Bár az Alone In The Dark ban Christian Slater se számitott kis névnek, a film enek ellenére /állitólag/ rossz lett, én nem láttam, de annyira ezt mondja mindenki, biztos lehet benn valami.
Ha már ilyen ügyesen tud pénzt szerezni a sz@rjaihoz, legalább valami értelmes dologra fordítaná. Pl: alapítvány amely tehetséges kezdõ rendezõket, forgatókönyvírókat támogatna.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ez a Boll még él?Ménem öli má meg valaki?A rohadás például.
de mit tudtok errol az uber-alles faszirol?
hihetetlen hogy mennyi filmet csinal mostanaban, es nem alacsony gazsis szineszekkel.
de ha abbol indulunk ki amit eddig csinalt, olyan filmek kovetkeznek amiket kikolcsonzok a tekabol, osszekarcolom a lemezt - nehogy valaki veletlenul lassa, annyira szar.
hihetetlen hogy mennyi filmet csinal mostanaban, es nem alacsony gazsis szineszekkel.
de ha abbol indulunk ki amit eddig csinalt, olyan filmek kovetkeznek amiket kikolcsonzok a tekabol, osszekarcolom a lemezt - nehogy valaki veletlenul lassa, annyira szar.
az a alone in the dark akkorra ratyi volt hogy az elsõ "szörnyes" jelenetnél sírva kapcsoltam ki a lejátszót <#szomoru2>#szomoru2> mondjuk én játszottam a játékkal lehet hogy azért magasabb a követelményem <#ravasz1>#ravasz1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A Német törvények miatt nagy mértékû adóvisszatérítést lehet zsebrevágni, és jó kis pénzmosodát lehet csinálni. Uwe bácsi ezt használja ki, amíg lehet. (Gyengébbek kedvéért: Csak bukta filmekkel lehet ezt kihasználni!)
Bár volt a hírekben, hogy jövõre megváltoztatják ezeket a törvényeket, és akkor megússzuk a többit 😊
Bár volt a hírekben, hogy jövõre megváltoztatják ezeket a törvényeket, és akkor megússzuk a többit 😊
én ezt nem értem. jobbnál jobb rendezõk nem kapnak lehetõset, akik ha nem is toplistás, de aránylag jövedelmezõ, és néhol kultikus filmeket mutattak fel. erõsen kételkedem, h a house of... vagy az alone... filmek termelték volna a jogdíj + gyártás + marketing költségen túl bármennyi hasznot is. arról nem is beszélve, h filmjeinek gyakorlatilag semmi közük nem volt a játékhoz, egy kiherélt ûbergagyi filmet hozott ki belõle, ami még egy tisztességes iparosmunkának sme volt tekinthetõ. de akkor már említsük meg a másik balf*szt is: Michael Roesch (többnyire forgk.íróként, producerként mûködik közre, sõt ebbéli státuszában szerintem õ a fõgonosz szürke eminenciás)...
szegény BloodRayne, csúfos leégés lesz 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Bloodrayne január 6-án KERÜL A MOZIKBA"
Én ebben látom Isten nem létezésének végsõ, és megcáfolhatatlan bizonyítékát!
Én ebben látom Isten nem létezésének végsõ, és megcáfolhatatlan bizonyítékát!