12
-
Satufa #12 Doom,Postal....
Ezekből nem értem miért kell filmet csinálni.Semmi értelme,vagy nagyon elrugaszkodik a történettől, vagy szar lesz.
A Hitmanból viszont egész jó film lehet(ne), de gondolom ezt is jól el fogja cseszni -
Satufa #11 Egyet nem értek.
Ha tényleg ennyire szarokat ad ki a keze közül, akkor miből van pénze még ilyen költséges filmekre??? -
fawcet #10 Uwe seggét szérúgnám, ha Bloodraynét is tönkreteszi hozzá nem értésével. Ilyen primitív rendező sajnos nem javul. Főleg ilyen adózási törvény motiválja. -
#9 Loller, nem usszuk meg, futószalagon ujabb Boll filmek, további játékok meggyalázásai, lobbizzon már valaki a Bundestag-ban, hogy ezt az adótörvényt változtassák meg, és valami másba kezdjen ez a jóember. Reményt adhat ha Diesel vagy Statham beszáll azért valamiféle alapszintet kialkudnak ettöl a sztárrendezőtől a respektjük megtartása miatt. Bár az Alone In The Dark ban Christian Slater se számitott kis névnek, a film enek ellenére /állitólag/ rossz lett, én nem láttam, de annyira ezt mondja mindenki, biztos lehet benn valami. -
#8 Ha már ilyen ügyesen tud pénzt szerezni a sz@rjaihoz, legalább valami értelmes dologra fordítaná. Pl: alapítvány amely tehetséges kezdő rendezőket, forgatókönyvírókat támogatna. -
Derapo #7 Ez a Boll még él?Ménem öli má meg valaki?A rohadás például. -
vincuska #6 de mit tudtok errol az uber-alles faszirol?
hihetetlen hogy mennyi filmet csinal mostanaban, es nem alacsony gazsis szineszekkel.
de ha abbol indulunk ki amit eddig csinalt, olyan filmek kovetkeznek amiket kikolcsonzok a tekabol, osszekarcolom a lemezt - nehogy valaki veletlenul lassa, annyira szar. -
#5 az a alone in the dark akkorra ratyi volt hogy az első "szörnyes" jelenetnél sírva kapcsoltam ki a lejátszót mondjuk én játszottam a játékkal lehet hogy azért magasabb a követelményem -
Inquisitor #4 A Német törvények miatt nagy mértékű adóvisszatérítést lehet zsebrevágni, és jó kis pénzmosodát lehet csinálni. Uwe bácsi ezt használja ki, amíg lehet. (Gyengébbek kedvéért: Csak bukta filmekkel lehet ezt kihasználni!)
Bár volt a hírekben, hogy jövőre megváltoztatják ezeket a törvényeket, és akkor megússzuk a többit :) -
avman #3 én ezt nem értem. jobbnál jobb rendezők nem kapnak lehetőset, akik ha nem is toplistás, de aránylag jövedelmező, és néhol kultikus filmeket mutattak fel. erősen kételkedem, h a house of... vagy az alone... filmek termelték volna a jogdíj + gyártás + marketing költségen túl bármennyi hasznot is. arról nem is beszélve, h filmjeinek gyakorlatilag semmi közük nem volt a játékhoz, egy kiherélt űbergagyi filmet hozott ki belőle, ami még egy tisztességes iparosmunkának sme volt tekinthető. de akkor már említsük meg a másik balf*szt is: Michael Roesch (többnyire forgk.íróként, producerként működik közre, sőt ebbéli státuszában szerintem ő a főgonosz szürke eminenciás)... -
#2 szegény BloodRayne, csúfos leégés lesz :( -
Zedas #1 "Bloodrayne január 6-án KERÜL A MOZIKBA"
Én ebben látom Isten nem létezésének végső, és megcáfolhatatlan bizonyítékát!