630
Történetek, amik mindenkivel megesnek utazás közben
-
#590 betegség miatt, mit baszogtatjátok? -
#589 uha ezt mindig megnezitek -
[Walaki]D`Lair #588 Például azért, mert képtelen vagy helyesen írni... -
#587 Mit szoljak en akit ezmiatt megutottek.Ulok en a buszban erre bejon egy aszony aki nem volt tobb mint 42-es kozeledik felem es azt mondja hogy keljek fol neki.Erre en nem kellek fol es jon az utes a hatamba egy debil fiatal embertol mer nem kellek fol.Hat aljon meg a menet ok se kellnek fel anyamnak, mert keljek fel egy nyanyanak aki csak egy alomast megy max.2 mer hogy nem kepes egy egeseges setara. -
#586 Ezt én is észrevettem, sokan egyszerűen nagyívben lesz.rják a másikak, csak ott nézik, hogy kínlódik az anyuka, de utána nem nyúlna a kocsinak.
Monduk arra nagyon háklis vagyok, amikor egyesek a fullra megtelt 7.00-ás buszra próbálják bepaszírozni a babakocsit két megálló erejéig... -
#585 Az egyik bokszmeccsen kiütik a 4. menetben az egyik félt. A bíró rászámol, mire egy idős nő kiugrik az első sorból:
- Ismerem a buszról, nem fog felállni!
: D -
#584 én aztán tudom, hidd el
kiskoromban volt, aztán kinőttem, de a görkorcsolya visszahozta -
#583 utálom őket.
-
#582 sadasdsdsadas xDDDD -
[Walaki]D`Lair #581 nekem is van reumám, kurva szar hidd el :DDD -
#580 ez a topik nem erről szól
az életkor pedig állapot, és nem érdem -
#579 nem kell ez ide
itt a mammerek, papperek vicces dolgairól van szó, de ettől még nem nézzük le őket
nnem kell őket védeni
másrészről az ember saját nyomorán is tud nevetni, szal miért nevehthetne más reumáján, ha mondjuk ő is tudja mi az -
[Walaki]D`Lair #578 bazz ilyen helyesírást...:DDDDDDD -
#577 mp3 lejátszó felhangosít, ennyi :) -
#576 Megszokott dolog nálam, hogy ilyenkor minél hangosabban egy nyájas-nyálas-gúnyos teljes fogazattal előadott mosollyal integrált "SZÍVESEN!"-t lökök oda neki. Az esetek 90%-ban visszabüfiz egy "Kösz"-t, bár van úgy, hogy azt sem. -
#575 A múltkor a buszon melóztam a melódiák jóvoltából utasszámlálásban vettem részt. Mikor felkészítettek minket a melóra azt mondták ne adjuk át a helyünket senkinek és hogy üljünk az ajtó mögé. Szóval én így tettem, a 2. kör után felszált egy középkorú hölgy. Nos annál idegesítőbb embert szerinem senki nem hallot, mivel ő mindenbe bele kötött ami csak a busszal kapcsolatos volt. Ott ált majdnem melettem és jó hangosan mondta a többi utasnak (hozzáteszem senkit se érdekelt) hogy a fiatalok nem tudják átadni a helyet, meghogy ő tizen akárhány ezert ft-os bérlettel utazik és hogy neki kellene az üllőhely. Aztán már különösen rám koncentrálódott a sértegetése hogy én űlök és írosgálok meg miért pakolok a másik űllésre (hozzáteszem muszály voltam a másik űllésre pakolni). Aztán jött a java! Miért számolgassuk az utasokat, merthogy a DKV úgyis tudja melyík buszon mennyien utaznak meghogy úgyis beszüntetik a járatot stb. Persze pont emiatt számoltunk hogy a DKV tudja hogy mennyien szállnak le és fel. Aztán már nem bírtam hallgatni az ölembe vettem a a cuccomat (elég nehéz volt így írni) a hölgy persze egyből odavetette magát, de a legviccesebb hogy flegma pofával és felemelt orral :D
Szívesen orrbavágtam volna azt elhihetitek :) A nap végére mikor 9 kört mentünk már elegem volt az emberekből! De tudnék még mesélni mivel azon a napon rengeteg dolog történt a buszon elvégre vagy 8 órát ültem a buszon :D -
#574 Na erről csak annyit, hogy pár hete fel akart szállni a buszra egy nő babakocsival.Ott volt vele egy tizenéves kölyök akivel-miközben én rángattam fel a babakocsit-vidáman adomázott.Ami nem is lett volna baj, de úgy látszik engem nem vett észre, és valószínűleg azt gondolta, hogy a kocsi valami misztikus erő hatására került fel a buszra, mert én mintha ott sem lettem volna folyamatosan vihogva pofázott a kölyöknek és nem bírt magából egy köszönömöt sem kiköhögni. -
#573 Na a babakocsi is jó.
Látom hogy egy nő készül felszállni villamosra babakocsival cuccokkal. Megkérdezem hogy segítsek e? Erre úgy elhajtott hogy néztem nagyokat :( -
#572 Fú de gonosz vagy.
Az én tapasztalataim ezzel a témával kapcsolatban viszonylag pozítívak.Nem mondom,hogy nem láttam ellenpéldát,de többségben voltak a kedves élmények.:)
Azért az öregeket is néha megtudom sajnálni,amikor a fél piacot felcipelik a buszra,aztán gurul az alma mindenfele,ők meg győznek futni utána.Meg az aranyos öreg bácsik bottal,akik már menni is alig tudnak,és az emberek csak bámulják,hogy mikor esik le a lépcsőről..:( -
#571 -
#570 A másik oldala a dolognak: Azt bezzeg elvárják, hogy emelgessük a gyereket, de a "babaösszehozó" dugásra eszükbe sem jutott meghívni.
Szép dolog, mondhatom. -
[Walaki]D`Lair #569 Tökéletesen egyetértek. Ha kicsit jobban odafigyelnénk a másik emberre a hétköznapok forgatagában, sokkal élhetőbb ország lenne a miénk... -
dehogy #568 Amin én sokszor fel vagyok háborodva, az az, hogy mennyire nem figyelünk a többi utasra. Nem azt mondom, hogy mindenkinek azon kellene gondolkoznia, hogy fú, miként tudnék segiteni embertársaimon.. nem.
Sokkal inkább egy normális odafigyelést várnék el a többiektől is. Például ha valaki babakocsival szeretne a buszra felszállni, senki az ég világon meg nem kérdezné a kismamát vagy akár apukát, hoyg segitsen-e. valahogy úgy tűnik nekem, hogy mindig én vagyok az, aki segit nekik felszállni. Lassan a BKV szerződtet. :)
Mert még, ha egy srác is van a babakocsi mögött, az sem biztos, hogy fel tudja vinni a 30 kilós cuccot a buszra egyedül, ha még arra is figyel, hogy a gyerek közben ne boruljon ki a lépcsőre. Igenis kell nekik segitség. Ha meg nem, akkor mondják maguktól, de jól esik nekik az, ha bárki felajánlja a segitségét. Erről mit gondoltok? -
#567 sztem meg rohattul mindegy h valaki öreg vagy nem. csak az a baj h a legtöbb öreg irigy a fiatalokra és nehogy már nekik jó legyen alapon megpróbál beszólni, meg cseszegeti őket. az ilyennek szoktam mondani h szépen kussolva várja ki azt a 10 percet az életéből, ha már normálisan nem tud megszólalni. és mielőtt kérded, de, van nagyszülőm nekem is. és rohattul lecseszném őket ha 70 éves létükre nem tudnának viselkedni. -
#566 De a tisztelet azért néha legyen kölcsönös. Bár én snem szólok semmi rosszat, én tisztelem őket, és ők sem könek belém soha. De azért az már tényleg bunkóság, ha a korára rájátszva vár másoktól alázatot. Már amék ilyen... A kor nem érdem, hanem állapot. -
Adam69852 #565 de lelehet csak ne csinálnák ilyen idegesítöen :D
-
#564 melegben a tesco-ba mennek meg a plázákba mert ott van légkondi - tescoban nézi ka husokat a pllázában meg leülnek vhova és szidják a fiatalokat hogy milyen csúnyák -
[Walaki]D`Lair #563 Nem, csak azért némi tisztelettel az idősek felé nem árt lenni...még ha van pár bunkóbb is...dehát most miért nem lehet ezt lenyelni egy 70+ éves embertől? -
Adam69852 #562 háát ez sem ígyvan mert akármilyen melegvan ök dolgoznak meg ezt amugyse gondoltam komolyan... amugymeg én vagyok ezentul a világ legnagyobb rohadékja mert baromságokat írok 1 forumba... -
[Walaki]D`Lair #561 ja, azt kihagytam, hogy ha meleg van akkor nagyanyád nem sok vizet zavar, mert vagy feldobja a pacskert útközben, vagy otthonmarad rácuppanni a vízcsapra XD kivéve ha rendkívüli az idegrendszere és bírja a meleget, mert akkor halálhozó
érted már miről beszélek? -
Adam69852 #560 vannak nekem is...
már jó 70 fölött járnak és mégse jajgatnak hogy ígyfáj meg úgyfáj pedig még mostis müvelik a saját földjüket mert muszály... öket eddig egész életemben ismertem és sohasem panaszkodtak, jó persze mostmár kell nekik is segítség de mikor nem vagyunk ott szüleimmel akkor mindent maguknak kell megcsinálni... most az igaz hogy 1 ember sem ugyan olyan de most miért várnak el tölünk (a fiatalabb generációtól) mindent??? És most én nem csak a buszról beszélek.. Vannak kedvesek akik mindent megköszönnek és látszik hogy télleg betegek vagy nincsenek jól vagy tényleg rászorulnak azoknak szívesen segítek bármikor, de amelyik bunkó, megjátsza, még és még a szemembese néz ha kér valakit csak elvárja... na azt nagyon rühellem. Attól mert ö öreg meg tapasztaltabb meg nem tudom milyen kifogásavan.. elvárja tölem hogy tiszteljem, de tett érte valamit??? NEM és én tettem valamit amiért tisztelnie kéne engem?? NEM! akkormeg ne várja el tölem.. -
#559 Megfejelném mindet:D -
TomDantes #558 Áh! Én Félek tőlük! Nem tudom de valahogy engem mindig meg találnak és belém kötnek.
Nem szeretnek az öreglányok, sőt! Ha buszozok, piacra megyek, tuti jön egy amelyik rám támad.
Azt szeretem a legjobban amikor el is mondják: ezek a mai fiatalok...blabla. -
#557 Nekem van és jelenleg a bírósággal akar kirakatni az utcára.
A szembeszomszéd néni meg állandóan hoz kóstolót a süteményéből.
Hát így állunk:S -
[Walaki]D`Lair #556 Vannak neked nagyszüleid, te paraszt?? -
[Walaki]D`Lair #555 Kurvára nemjó egy reuma, sztem ezzel ne viccelődj...majd 1x te is megtudod milyen szar... -
Adam69852 #554 és kimaradt az hogy ha meleg van akkor nem sok vizet zavarnak mert vagy feldobják a pacskert utközbe vagy otthonmaradnak rácuppanra a vízcsapra XD kivéve ha rendkívüli az idegrencere és bírja a meleget mert akkor halálhozóak -
#553 Micsoda definíció volt a mammerek meghatározására:D -
Adam69852 #552 hááát általában jófejek is tudnak lenni csak a busz valahogy felébreszti bennük a helyvadászat szellemét és "mint egy hevesen áradó víz zuhatag kiszabadul szükös medréböööl.... KISZABADULLL KISZABADULLLLL!!!!" (by Jim Carrey)
tehát ha szárazföldön támadnak akkor falszeg buszoztak elötte ha meg vizes minden akkor meg az esö miatt mert elöjött a rejumájuk... XD -
#551 Két hétetl ezelőtt parkour-öztünk haverral fenn a városban, amikor jön egy öreg mamóca. Látja, hogy ott ugrálunk, szaltó meg minden, és elkezdi "Jajj fiaim, olyan ügyesek vagytok, sok sikert kívánok nektek az életben"... mi cask néztünk azt hittük, hogy le fog rúgdosni, vagy minimum beszól vmit...:D