9
  • gradU
    Az utolsó 8-10 nap (bevételi) ünnep a távközlési szolgáltatóknak. Akkora forgalmat generál a sok SMS küldő és telefonáló, amekkorát alig bír el a hálózat. Sőt nagyobbat, mivel nem mindig megy el elsőre, ill. nem kapsz vonalat elsőre.
    A PC és netközelben levőknek inkább küldök e-mailt. Abba nem csak pár sor fér.
  • Dying Soul
    Ki is kapcsoltam karácsony este, és ki is fogom kapcsolni szilveszter napján a mobilom. Nem tartok igényt ezekre.
  • fflx
    szerintem nincs attol idegesitobb, mint mass sms-t, meg mass emaileket kapni.
  • zolo
    Ha valaki tud jó szilveszteri sms-t küldke el privátba!!!
  • Chriss745
    Megnövelték a kapacitást? Ez jó duma, hogy?

Bakapcsoltak 1-2 új tornyot? Vagy felnyomták a 230-at 390-re?

KAMU
  • pedro870
    karácsonyra, szilveszterre sms-t küldeni...gáz. szvsz. ha kapsz szilveszterkor 40 sms-t, meg te is elküldöd x embernek, ugyan mi ebben a személyes.
  • HuAn82
    Én szilveszterkor és karácsonykor a barátnőmmel vagyok így nincs szűkség vonalra.
  • smv
    Ja, szilveszterkor próbáltam meg felhívni a barátnőmet. 10 órától éjjel 2, fél3ig nem igazán kaptam vonalat.
  • akyyy
    jah karácsonykor küdltem sms-t barátnőmnek, egyszerüen nem akart elmenni. és emlékszek tavaly szilveszterre is, akkor telefonálni se nagoyn lehet.