Kenan&Kel

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
ÁÁÁ régen néztem a Nickelodeon-on! Tök jó volt.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

RaZoK
ja hát (14 alatt) nem is ismerheted !
nos 2 afroamerikai srác baromkodásairól, és a vékonyabb srác névszerint Kel narancsszóda imádatáról, és ügyetlenségérõl ezekkel a tulajdonságokkal sok sok kalandban vesznek részt, az akkori ifjusági egyik kedvenc sorozatává vált 😊)
(nickelodeon csatorna)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Chrystopher
Mirõl szól?
Szégyellem, de nem ismerem.

RaZoK
ja, nem tudom én is arra vagyok kiváncsi szerintem tuti fan oldalakon lehet letölteni tv rippeket 😊)

Sland
lehet ráészeket tölteni szinkronban? nagyon jó volt ez az izé régebben

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

RaZoK
nekem is, de honnan szerezted ezeket a képeket? azt ne mond, hogy gugli mert ott egy darab van csak 😊)

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

gabber_saviola
kedvenc sorozatom

RaZoK
Egyetlen egy képet találtam csak 😞

← ElőzőOldal 2 / 2