Kenan&Kel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nos 2 afroamerikai srác baromkodásairól, és a vékonyabb srác névszerint Kel narancsszóda imádatáról, és ügyetlenségérõl ezekkel a tulajdonságokkal sok sok kalandban vesznek részt, az akkori ifjusági egyik kedvenc sorozatává vált 😊)
(nickelodeon csatorna)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.