Kenan&Kel

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Ajj, már megint kezdi... 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Az a gond hogy sehol nem látunk magyar részeket, igaz van 3-4db de az semmi, jó lenne ha valaki feldobna 1,2 évadot, utána gyoresan terjewdne tovább:)

ui: nekem a kedven sorozatom volt, nem lehet megunni õket:-)
Kukorica!Irtad h Kazid van Kenan meg sok hûhó!nem tudnád eljuttatni hozzám?mert én megtom csinálni és majd te is letod tölteni a honlapomrol!
SENKI NE ÍRJON KENAN & KEL leveleket, MERT NINCSEN!!!

Csá!

longhaul
Nálam nincs

OMSI FOREVER!!!

jaja, Chris, aki néz tévét és van rádió a kocsijában :D
Mayu Misery
akarod mondani,mint a nickelodeon emblémájaxD

Mayu Misery...Nem érdekelsz..

És a bolti eladó, mi is a neve annak a tutyimutyi alaknak, Chris? :D
DöflingR
Én is imádtam õket :))))))))))

Kenan & Kel! Áááá, imádtam (L)

Kel minden rész végén: "aaaaaaahhh, már megint kezdi" és a tipikus karmozdulatok.

Kenan: "narancssárgább vagy belül, mint a Nickelodeon logója" :D
Hú, de imádtam! Nagyon örülnék, ha megtudná valaki szerezni a részeket! :)

Császtok! Nem csak a bitgaten van fent a Kenan & Kel. :) Én most beírtam a Piratebay keresõjébe és kidobott egy 11.44 GB-os packet ami tartalmazza az összes részt, plusz még két filmet is talált a keresõ. Egyébiránt nem szûnt meg a Nick csak a UPC vette le és nem is tûnik úgy, mintha meg akarna szûnni. :) Csak sajnos már nem hiszem, hogy leadják mégegyszer a Kenan & Kel-t, mert mindig van más sorozat, most pl az Unfabulous és a Drake & Josh, amikkel egyébként nincs semmi bajom. :)
sziasztok^^ vki tudna adni egy linket ahonnan tudnék leszedni magyar nyelvü Kenan & Kel részeket? vagy esetleg egy bitgate maghívót.
aki tud vmiben segíteni megköszönném ha felvenne msn-en :[email protected]
elõre is ty a helpért ^^
xtuner1991
De én nem vok fenn bitgate-n, valaki küldene egy meghívót? PLS

ahogy nbj is mondta, bitgate-n fent van 4 rész. Én is onnan szereztem, de már nincsenek meg (format miatt)
Hy nem tudnátok 1 linket adni h hol lehet a 4 évadot letölteni magyrúl??
Nagyon kéne vagy felirat van hozzá? és az hol??
Aki tud segíteni nagyon megköszönném.

xtuner1991
Nem tudnád valahogy eljuttatni hozzám azt a két magyar részt?

bitgate-n fennt van 4 rész
legalább azt a 2 részt küldd el... lécci

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

nekem angolul megvan az elsõ 3 évad és a negyedik évad egy része, magyarul pedig két rész("A klub" és "Kerge randi")
Sziasztok! Régen én is néztem a Kenan & Kel-t. Az volt a kedvencem.
Nagyon szeretnék már 1-2 részt újra látni, szóval ha valakinek van léci jutassa el hozzám!
e-mail: [email protected]

httP://aptoys.atw.hu ALIEN PREDATOR TOYS

amúgy meg a nickelodeon tudtommal nem szûnt meg, az emktv nyomatja(apáméknál az van, igaz h egy szutyok de van niceklodeon :D) de sajna sztem már nem megy rajta, leglábbis én nem láttam :(
nincs vkinek még vidire felvéve? mer bedigitalizálhatná és vhova feltölthetné, aztán mindenki szedné ezerrel :D
haverjaimmal kb 4 éve nem láttunk egy részt sem, de még mindig vágjuk a szövegeket :D
szal vki?
hát találtam torrent oldalakon de az mind angol magyar torrent oldalon meg nincs fent
RaZoK
ha sikerül rájönnöd szólj nekem is! :)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

hali honnan lehet letölteni kenan and kel epizódokat???????, msn:[email protected]
RaZoK
mind televagyunk...=)

????????

knek vannak részek

Cuchulainn
Hehe, nagyon király ez a sorozat. Én bírtam a sok hûhót is, nameg a többi értelmes nickelodeon mesefilmet-sorozatot.

(KaBlam, Clarissa...)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

helyesírási hiba:
Szia. Dávid

Csá!

Szia Dácid!

És a mamát be van jelentkezve?

Csá!

RaZoK
nem tudom mi lehet a probléma, nem foglalkozok ilyesmivel (faterom biztos tudná a választ :D)

na a lényeg most a Kenan & Kel, Rocko, na jó a Sok hûhóó is bár azt nem szerettem..na akkor fel tudod tenni ftp-re?

Hát egy 240 perces videókazetta, tele van KENAN@KEL sorozataiból. egy másik kazetta meg rocko-val, de van SOK HÚHÓ-val is.
SZÓVAL BÕVEN VAN.

csak nem tudom, mert múltkor vettük az UNLOAD VIDEO@HOME szoftver-t, tv tunner kábellel. És beinstalálltuk, jól megy, a képminõség tökéletes a számítógépen nézve, van hang is, CSAK MIKOR FEL AKAROK VENNI EGY MÛAORT A TV-BÕL, A VIDEÓMAGNÓRÓL VAGY A JVC KAMERÁRÓL AKKOR FELVESZ, CSAK MIKOR LEJÁTSZOM AKKOR NINCS HANG

S E G Í T S E T E K ! ! ! H A T U D T O K

MI A PROBLÉMA?? IRJATOK A [email protected]

Csá!

RaZoK
nosza...kovertáld be és töltsd fel..hány rész van pontosan?

... és még azt szeretném mondani, ha szeretitek Tik is Pl. Kenan & Kel-t akkor hálisten akkoriban felvettem videóra, és beszeretném vinni a számítógépbe, talán majd saját weblapot is készítek rolla. N É Z Z É T E K ! ! !

Csá!

RaZoK
nekem majdnem mind, de ezt a topikot már fél éve nyitottam volna? :D

Szevasztok! Kukorica vagyok, és Én is szerettem nézni a Nickelodeon csatornát. régebben én is óráig meresztettem a szemem a tv elött, szóval néztem és szerettem. Nekem a Rocko - Modern Life meg a Kenan és Kel sorozatai tetszettek a legjobban.<#vigyor4><#vigyor4>

Csá!

Tobacco

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

RaZoK
meg.

fsgh
ja már megszünt?<#sir>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

RaZoK
senkinek nincs

fsgh
Imádtam!!!!!Kár hogy már nincs Nickelodeonunk..:(((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ez jo volt :D<#eljen><#eplus2>

RaZoK
meg, egy darabig pest megyébe nyomták de aztán ott is :))

reménytelen
A Nickelodeon amúgy megszûnt? Régen mindig néztem, ez a sorozat volt az egyik kedvencem...
shad0w
aaa legjobb! :) topic ment a kedvencek közé :)

don't give a fuck

RaZoK
szerintem kevesen vannak akik nem szeretik :)

wizy
hogy szerettem :) tesómmal állandoan néztük... az egészbõl csak annyi maradt meg, hogy "Imá-imá-imádom a narancsszódát" :DDD

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

NEOreg3
egy részre emlékszem csak, amikor a dagi feltalálta a másiknak a nátha ellenszerét, utána meg megakart belõle gazdagodni, de amikor újból megakarta csinálni valami altatószert hozott létre:D

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Oldal 1 / 2Következő →