119
Samsung SGH-X660 All
  • radmin
    Sziasztok!

Lenne egy nagy kérésem! Valaki legyen szíves árulja el nekem, hogy honnan tudom letölteni az easy gps, illetve a pc studio nevezetű programokat, mert így nem tudom leszedni a telómról a képeket, meg a fájlokat. Ugyanis nekem is Samsung x660 telefonom van.
    Előre is köszönöm!

By radmin
  • Police88
    nekem 20adikán elázott az ilyen mobilom és nem müxenek a gombjai el kéne vinni szervízbe :P
  • VinylToy #37
    Sziasztok!

Gondom van, sajna nem müködött a telefon felismerés, kábellel akartam a telefont a pc-vel összekötni, de bármilyen drivert, szoftvert töltöttem le, nem ment, most a samsung.hu-s linket próbálom, ha ezzel se megy akkor nincs ötlet :(
  • aren
    hali!

probáld meg a tagtag.com oldalról.
  • paxyene
    progikat esetleg gamekat honann szerezhetek?
  • mephisto11
    már én is megoldottam...
  • paxyene
    Megoldottam:D
  • paxyene
    Császtok! anyámnak van Tmobilos Samsunk SGH-X660-sa és neki is infra gondja van nem megy rá semmi mert mintha a teló blokkolná! A lent említett progikat kerestem de SGH-X660-ra semelyik progit nem találtam aki tudja hol lehet letölteni az easy gps-t vagy a pc studiot lécci irjon linket!

Köszönöm!
  • lpmaskmancick
    nem tud vki vmit az adat korlátot feloldó programról?mert az a buxi fájlmanager is csak 100kb-ig enged tölteni(de egyszer sikerült rárakni egy 150kb-os gif-et)
  • mephisto11
    ja és a setupban is com3 irda van kijelölve és kommunikál is a teló a progival,de csak telefonkönyvi bejegyzéseket meg smseket lát meg ilyen alap dolgokat...
  • mephisto11
    sziasztok.Nolan azt mond meg nekem hogy a Samsung PC studio II-ben hogy sikerült neked adatot küldeni a telódra????mert nekem nem megy hiába nyomkodom a tool menüpont alatt a file managert nem csinál semmit!!!!Nem jelenik meg uj ablak...Minden ok a progival,a telómat is fölismeri!nekem is x660asom van...A segítséget előre is köszönöm!!!!Üdv...
  • InfectedMann
    sikerült felismertetni a telót meg minden...
    file manager is műxik...
    de...
    felölteni miért nem tok, hogy a ****************************** ????
    T-fosos telója van öcsémnek....
  • InfectedMann
    csövieeeee

megint megpróbálom öcsém telóját összehozni a géppel...
    olvastam itt pár okosságot...
    remélem sikerülni fog, mert ha nem akkor.... grrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • danyr
    nagyon jó ez a telcsi!
  • aren
    hali!

Nekem samsung d600am van független és tudok rárakni mindent bármilyen mennyiségű cuccot ezt mb-ra értem.haveromnak van ilyen telója és neki kártya független és simán megy rá minden.mekkora a memoriája a telódnak és a cucc amit rá akarsz rakni ráfér 1átalán?java cuccot keress a tagtag.com-on ott elvileg van sok.

byez!

Aren
  • Nolan Mito
    Aren!Neked kártyafüggetlen az x660-asod?Lehet azért tudsz tljes mp3-at rárakni.Az meg szerintem tök mindegy, hogy infrán, vagy kábelen nyomod át az adatokat, mert a kábel így is úgy is csak a pcvel való kommunikációhoz jó, az infra meg valljuk be, szintén.Nem hiszem, hogy az lenne a hiba okozója, hogy kábelen vagy infrán nyomom át a cuccot gépről.Viszont érdekelne, hogy jva játékot hol lehet a telóhoz találni, mert a t-zoneson sincs kimondottan ehhez a típushoz tartalom(ennyire új a teló???).Valaki ha tud, osszon meg jó wapcímeket.Köszi a segítséget előre is!!!!
  • aren
    hali!

írd le pontosan mit csináltál.
    olyan van hogy elkezdi másolni az adatot és mindig a végén szakad meg ilyennel küszködtem én is de az nem a teló hibája volt hanem az infráé.tutti hogy jól van felrakva a gépedre.probáltad a easy gprs-t c. progit?
    majd írj!
    By!

Aren
  • Police88
    Én próbáltam infrával és azzal sem akart működni mindíg megszakította az átvitelt :( valaki leírná sorról sorra h mit kéne tennem? pls! mint egy gyépésnek... A Siemens CX65ömmel nem kellett semmit csinálni aztán ment minden erre meg most egy samsunggal baszaxom... :S
  • aren
    Nagyon szivessen máskor is.ha tudok még vmiben segíteni csak írj.
    by!

Aren
  • radmin
    Sziasztok!

Köszi a segítséget. Majd megőróbálok ezt-azt. Illetve megpróbálok gépről küldeni rá cuccot. Remélem minden megy majd simán!

Köszike!

By!
    radmin
  • aren
    sziasztok!
    tapasztalataim alapján samsung telefonnál infrán nem igazán lehet küldeni képet zenét.. csak telefonjegyzéket sajna ezt nem a szolgáltató butította le hanem a samsung.számítógéppel komunkiál úgy lehet küldeni rá bármit de 2 teló között sajnos nem csak bluet.al lehet ezt megvalósítani.samsung telefon nem sok készülékkel komunikál nekem d600-om van és volt egy különleges dolog 6230ról küldtem rá adatott vette is a készülék de fordítva nem igazán akart működni de mindent meg lehet oldani próbálkozni kell.remélem tudtam azért valakinek segíteni.
    byez all!

Aren
  • radmin
    Az a poén, hogy nem T-Mobile-os vagyok, hanem Pannon-os. Ráadásul még elég friss a kicsike. Bár a Pannon is ugyanúgy lekorlátozza a telefonjait, mint a T-Mobile, vagy a Vodafone. Még azzal ki lennék békülve, ha nem tudom összehozni másik telefonnal, de remélem azért géppel szóbaáll teljes mértékben. Milyen program áll maximális mértékben szóba az X660-al az Easy GPRS -en kívül? Lehet, hogy nagyon satunak túnök, de még nem sikerült teljes mértékben kiismerni a telefont. De majs annak is eljön az ideje.

Na pá!
    radmin
  • Police88
    mert sztem a T-mobile szoftvere teljesen lekorlátozza a telefont...
  • radmin
    Sziasztok!

Azt mondja meg nekem valaki legyen szíves, hogy a Samsung SGH-X660 -as telefon infrája tényleg csak telefonkönyv bejegyzéseket, illetve naptárbejegyzéseket képes küldeni-fogadni, vagy csak én vagyok ennyire béna. Bár hozzá kell tennem, hogy leteszteltem, hogy tudok -e adatot küldeni-fogadni vele, de semmilyen animációs, vagy kép fájlt nem tud se fogadni, se küldeni. Viszont PC-vel még nem próbáltam összehozni.
    A választ előre is köszönöm!

By radmin!
  • Police88
    T-Mobilos a x660-od?
  • aren
    nem igazán értem mit értesz az alatt hogy lebutítva rárakom az mp3at egészben kijelöl és már megy is de ne feledd én kábellal teszem a cuccot de már megtettem ezt infrával és bluet.al is.ezt írd be "http://www.samsung.com/hu/Support/ProductSupport/Download/Model_Select.aspx?type=Mobiltelefon&typecode=100100&subtype=Mobil+telefon&subtypecode=100101&model=SGH-X660&filetype=SW&language=".
    ha így sem hozza be akkor samsung.hu aztán downloadcenter aztán ott ki lehet választani a termékcsoportnál telefon aztán mobil ismét mobil kiválasztod utána a típust aztán bejön egy új oldal ott pedig a szoftwaret kell választani.innen le tudod tölteni.
    remélem sikerrel jársz.ha megvan a progi majd elmondom a többit.
  • Nolan Mito
    Tudom mit mondasz aren, de az adatkrolát sajnos tényleg van.Ok tölthetsz rá mb-okat, de csak kicsi részletekben.Pl mp3 file-t is csak lebutítva tudsz rátenni a telóra, vagyis ami kisebb mint 100kb.És örülnék a legjobban, ha ez nem így lenne!Egyébként tényleg kellene a segítséged, ha tudod, hogy lehet java-s cuccokat rápakolni(pl játékot)!És ez az "Easy gprs" egy külön progi? Mert a Samsung.com/hu-n ilyen nevű konkrétan nincs, az összes többit leszedtem.És ez a progi konkrétan mit tud?A választ elöre is kösz
  • aren
    hi all!
    Easy gprs-t leszedheted a samsung.hu oldalról és ott a download center ill. ha ismered a dc-t akkor onnan is.adatkorlátot nem szüntet meg a függetlenítés az csak a telefon hálójára vonatkozik.Nolan elvileg működnie kellene a java rárakásának én samsung pc studiot használok.ezt a limitet meg nem tudom hogy honnan szeditek.mi ez hogy nem lehet küldeni 100kb-t fölött mb-at rakok telóra nem kb-at.
    ha van még kérdés és ha tudok segíteni csak írjatok.
    Byez all!

Aren
  • lpmaskmancick
    honnan szedhetem le a easy gprs-t?(linket please!!)
  • Nolan Mito
    Az a 107 kb-os cucc egy animált gif volt.Ha létezik düggetlenítő progi,akkor az az adatkorlátot is megszűnteti, vagy csak kártyafüggetlenít?
  • Nolan Mito
    Srácok!Nekem műxik pc és teló közt a kapcsolat infrán, lehet zenét képet videót fel le tölteni, ráadásul kurva gyorsan. A 100 kb-os adatkorlátról annyit, hogy feltöltöttem a telóra egy 107 kb-osat.De ez sztem csak a véletlen műve:D.Egyébként ha tudja valaki a módját, hogy pc-ről hogy lehet rá játékot küldeni infrán, az írja meg.Mert láttam, hogy a nokiáknál valami pc suite progi van (ráadásul magyarul), ami telepíti a java alkalmazást és játékot, infrán keresztül.A Samsung PC Studio II 2.0 PIMS & File Manager-rel csináltam a tranzakciót:a manager része a proginak a Tools menüpont alatt van, ha esetleg valaki nem találná meg (File Manager néven). A további infőkért előre is köszönet! Érdekelne függetlenítő progi és javafeltöltő
  • Police88
    Király a telefon csak éppen a szoftverja egy fos elvileg lehetne küldeni képet meg ilyesmit 100kb-ig. gyakorlatilag nem, pcn még nem próbáltam... még memóriája is elég lenne 8mb (+2?)...
  • aren
    hali!
    Probáld meg az easy gprs studiot vagy a samsung pc studiot.a progiban állítsd át a setupban hogy ne a comot olvassa hanem irda-t.talán ez a prob. majd írj.
    by
  • grebber
    Na de jó hogy lett neki topic.
    Haverom akar másolgatni képet stb telóról PC-re de nem ismeri fel sehogyse már minden Samsung driver fel van téve de a progi ami van hozzá nem észleli a telót.
    Valaki tudja a megoldást??
  • asfa
    dik muterom ilyen telot kapott zsírak telo!
  • mukika
    ezért veszek inkább helyette Nokia 6101-et...
  • lpmaskmancick
    ilyen telót kaptam karácsonyra,tök faxa cxsak az a kár hogy infrán nem lehet képeket,zenéket vidket küldeni
  • shaky
    Unlock kódot tud valaki hozzá?
    A sima 600-as samsunghoz találtamde ehhez még nem.

Hanghívást ismeri ez a teló? Mert még nem jöttem rá.
    Lehet elkellene olvasnom a tájékoztatót.de itt egyszerűbb.

Alapesetben nem rossz telcsi. infra van rajta, lehet játszani egymással?
    vagy csak adatátvitelre jó?
  • shaky
    Erről a telcsiről mindent!