119
Samsung SGH-X660 All
-
#79 megvean! Semmi! -
#78 mihez? -
#77 Nem tudja valaki a kódot hozzá?Tehát az a baj , hogy 2-3 napig működött aztán amikor csatlakoztattam .Kért egy kódot. Tud vki segíteni hogy mi a kód? (Privacy) -
#76 örülök, hogy sikerült -
#75 KÖSZI!!! SIkerült minden. Letöltöttem. Csak az az érdekes, hogy "elvileg" ugyanaz a program volt a cd-n is. Ugyanaz a verze is. De mégis csak a samsungos oldalról letőltve volt a jó....És annak egy kicsit más skin-je is van....Még ilyet.... :S Na mind1. az a lényeg, h jó lett. Köszi -
#74 próbáld meg a samsung oldaláról letölteni u.azt a progit, hátha frissebb. -
#73 Senki nem tud segíteni? :S -
#72 majd írok -
#71 Hopp elrontottam a képet.
Szóval első lépés:
MÁsodik:
-
#70 Első lépésben ez van.
Második lépés.
Sehol semmi. :( Kihúztam a kábelt, kiírta rögtön, h OFFLINE. Visszadugtam, és megint kis sárga lámap, és sehol semmi :( -
#69 először próbáld meg ebben az állapotban kihúzni az usb-t majd vissza. -
#68 tegyél be képet a pontos problémáról. egy screenshotot.
valószínűleg meg tudjuk majd oldani, mert nekem is ilyen adatkábel van és működik. -
#67 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vettem egy X660-at T-mobilos. Pénteken érkezett meg a D500 szériás adatkábelem hozzá, ami utángyártott. Továbbá kaptam hozzá a kis cd a PC Studio 2.0-ás nevezetű programmal. A gondom az lenne, h feltelepítem az adatkábelt, csinál az eszközkezelőben egy modemet a COM5-ös portra, és egy Samsungos COm4-es portot a portok közé. Ez eddig ok. Felrakom a programot, és a setup-ban csak az USB(COM5)-öst lehet csak kiválasztani. A sebbesség adott. MAjd a program alján kivillan a sárga kis lámpa, de nincs mellé írva semmi. És innentől kezdve semmit nem csinál. Nem lehet letőlteni a mobilról az adatokat a refresh gombbal, és semmi. Nem tudok feltőlteni sem. Ez miért lehet? Mit kéne tennem? Segítségeteket előre is köszönöm. -
#66 sikerült azzal a kóddal amit küldtem? -
#65 Sztem kezelnie kell, de én adatkábellel dolgozom, a PC Studióval minden elsőre sikerült, csak játékot nem tudok felrakni. ha vki tud, segítsen. fel lehet másolni, de az egyéb fájlok közé teszi, és nem tudok vele mit kezdeni. -
baroncs #64 Csá, tudtok olyan programot, amivel IrDA -n keresztül lehet adatokat v. képeket küldeni ilyen tipusú mobilra?? Mert a PcStudio asszem nem kezeli az IrDA-t. -
#63 elöször még gugglizok kicsit meg várok több választ aztha semi unverzalis kod akkor el megyek azt meg nézetem szakemberk DE azért köszönöm a tancsáot! -
#62 kódoltasd ki -
#61 sziasztok van egy ijen telom nekem is megmondom öszintén ugy találtam és nincs sok kedvem le adni :D de azóta kártyazárat kér minden simre mi a teendő esetleg valami infot ha tud valaki jelezze! -
ricky #60 62.990ért láttam tegnap! -
#59 A Fifa Street 1 vagy 2-t keresem (ingyen, gépre letölthetően) Samsun x660-hoz -
#58 osztálytársamnak D 600E-je van (sztem az ugyanaz kb mint a sima) és nagyon jó mobil tévére is rákötheted... csak ajánlani tudom, mennyiért lehet most olyat szerezni? -
ricky #57 találtam két másikat, amik tetszenek: nokia 5300 és samsung D600 -
#56 am örülnék ha most ilyen telefonom lenne de mint már említettem (asszem) augusztus 20-án elázott :( -
ricky #55 oks, köszi szépen, körül nézek még... -
ricky #54 ma hallottam, h telefonok között nem működik az infra, csak sz.géppel tud kommunikálni... :(( -
#53 teszt1
teszt 2
Saját véleményem: infrán nem nagyon lehet semmit átpasszírozni, de adatkábellel és PC-vel jó. Árkategóriájában nem igazán kapsz jobbat. A tesztek egyikében egy pár képet is mutatnak. Sztem a 640x480 egy telefonnál jó, bár az 1,3 Megapixelesek pl. jobbak. Aztán elég szép, nem drága, viszonylag sokat tud. Sztem szép a kijelzője is. Én teljesen meg vagyok vele elégedve, bár nincsenek nagy igényeim. Sok funkciója van a kamerának is, videót is rögzít. Az mp3-mat csak csengőhangként használja, és csak 100 kB-ig, de egy ilyen telefon nem zenehallgatásra termett. Nekem speciel a két kijelzővel sincs gondom, nem is merül hamar. Az adatkábeles fájlcseréhez illesztőprogram + Samsung PC Studio II PIMS (samsung oldaláról) kell. A memóriája 10 MB, ami pl. a drágább Motorola V3-nál (6 MB) több. De én nem akarlak ezzel rábeszélni sem lebeszélni sem, a telefon kapott hideget meleget a felhasználóktól, a tesztek alapján döntsd el! Sztem akinek nincsenek túl nagy igényei, annak kiváló ez a telefon. Ha esetleg másik mobillal akarod összehasonlítani, akkor: www.telefonguru.hu (itt vannak hozzászólások a telefonhoz, de sokan szidják az infra miatt). -
#52 nekem T-mobilos volt lehet h abba nyúltak bele de semmivel nem tudtam működésre bírni egyedül egy névjegykártyát tudtam átszenvedni egy másik telóra meg asszem telefonkönyvet... -
ricky #51 hogy hogy szar az infrája??? -
#50 az infrája szar 640x480as képek sztem ne ilyet vegyél... bár elég olcsó... -
ricky #49 Sziasztok
Most tervezem, h veszek egy új telefont, és ezt az X660-ast néztem ki. Nektek mi a véleményetek róla? Meg éri megvenni? Szép képeket lehet vele csinálni? Mindenképpen olyat telót szeretnék, ami kinyithatós, szép képeket csinálni, szép a kijelzője és van rajt infra vagy bluet. Vagy tudtok ezeknek megfelelő jobbat ajánlani?
(Az nem tetszik benne, h 2 kijelzős, elég rossz tapasztalataim vannak azzal kapcsolatban, de ha ez minden ami rossz rajta, akkor azt még "túlélem" :) ) -
#48 negyon=nagyon -
#47 akkor tapasztalatokat kérnék, infrán gépről lehet felrakni csengőhangot? hogyan, milyen progival? mert eddig itt erre nem negyon találtam választ. tapasztalatokat várnám! köszi -
#46 megvan a telefon és király! -
#45 kösz -
#44 olyan mint a töltő csatlakozója ami belemegy a telefonba -
#43 az lenne a kérdésem, hogy az USB kábel másik végén lévő csatlakozó milyen, esetleg egy képet róla, azért kérdezem, hogy pl. a digit. fényképező adatkábele jó-e. -
szabi0 #42 Hello
Tegnap újult egy ilyen telefon, de nem tudok infrán képeket és mp3 csengőhangokat feltölteni a telefonra.
A kézikönyv szerint ennyire egyszerű:
Csatlakozás egy számítógéphez
A Számítógéppel lehetőséget választva használhatjuk az
infrafunkciót egy számítógéppel.
Az infravörös csatlakozás használata előtt az alábbi
beállításokat kell végrehajtanunk:
• a számítógépen konfigurálnunk és aktiválnunk kell egy
IrDA kompatibilis portot.
• aktiválnunk kell a telefon infravörös portját (az IrDA
jelenik meg a kijelző felső sorában).
• a telefon IrDA portját és a számítógép vagy a másik
telefon IrDA portját egymással szemben kell
elhelyeznünk.
Persze ezzel egyáltalán semmire nem jutottam, ezért a samsung oldaláról letöltöttem a Samsung PC Studio PIMS (ver.II 2.0) nevű programot.
Az infra aktiválása után elindítom a progit akkor szépen beolvasta a SIM kártya adatait, szóval kommunikálnak egymással, de a TOOL gomb alatt a melody to phone és az image to phone gombok inaktivak nem lehet rájuk kattintani.
Ez már nem tetszett, de sebaj gondoltam majd a file managerrel felrakom rá a képeket és zenéket amiket akarok.
Nos ez sem sikerült az itt lévő fel és letöltő gombok sem aktivak
A zenék közül pár nagyobb mint 100kb de a képek mindegyike kissebb, szóval az sem lehet gond, hogy nagyok a file-ok.
Kiprobáltam egy másik gépen is de ott is ugyanez a hibajelenség.
Azóta a másik gépen új win-t raktam, megint felraktam ezt a Samsung PC Studio PIMS (ver.II 2.0) progit, semmi mást, de most sem megy.
Innentől elég tanácstalan vagyok, hogy mi a baj.
Minden ötletet szivesen vennék.
Előre is köszi.
Üdv
szabi -
#41 Szevasztok.
Nekem is ez a telefonom van. Jó kis telefon szeretem. Van adatkábel is hozzá, program stb. De a 100 kb os fájlokat nem viszi át. Java játékot ezért nem tudok rátölteni. Tudtok valami okosságot erre a gondomra ? Vagy eleve nem lehet megoldani ? -
#40 a samsung oldaláról