Samsung SGH-X660
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
mms wap nem megy rajta ha beállítom akkorse se vod se tmobil se pannnon ilyenkor mi van?????????????
hát az hogy mi éri meg jobban, attól függ, hogy kinek mire van pénze.
ha elviszed szervizelni, akkor célszerû úgy odamenni, hogy szólsz hogy tájékoztassanak hogy mennyibe kerül a javítás, és akkor eldöntöd, hogy mennyit ér neked. ha olyan árban csinálják, akkor kéred a javítást, ha soknak tartod, akkor nem kéred. úgy nem szabad hogy csak odaviszed, csinálják meg, mert az a végösszegnél még akár kellemetlen is lehet (remélem érted amit most itt össze-vissza írtam :DD).
mert ha azt nézed, hogy megcsinálják, és így elmegy 1-2 ezerért még vagy 2-3 évig, akkor már megérte -legalább annyira mint egy új.
ha meg újat veszel, abban is benne van természetesen a kockázat, hogy bármikor tönkremehet.- ez a technika ördöge :DD
másik dolog, hogy mennyire szereti az ember a telefonját. ha szereti akkor a javítás célszerû. ha meg úgy van vele, hogy ez csak 1 telefon, jó lenne nekem másik is, akkor meg nyilván az új a megoldás.
remélem valamennyire átlátható amit írtam, most keltem fel :DD
Hajrá Magyarország!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ha viszont igazam van, kb. 1-2-3 ezer forint lehet a javítási költség.
volt egy siemens a60-am, azt be sem lehetett kapcsolni. egyik szervízben azt mondták, jobb ha kidobom, másik helyen újrarakták a szoftvert, vmi 1500-ért.
Hajrá Magyarország!
folyton elmegy a térereje, minden ok nélkül, amikor pedig el kell mentenie vmit, akkor hajlamos lefagyni. a napokban pedig teljesen újraindult, minden kép, hang, videó elveszett róla.. szerintetek mennyibe kerül a javíttaás? vagy mennyiért lehetne így eladni? most épp hajlandó mûködni, de szerintem már nem sokáig. <#rinya>#rinya>
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Már nagyon szeretnék feltenni a gépre képeket, mert azt hallottam, hogy bár más telefonokkal nem, de számítógéppel mûködik az infra. Addig oké is, hogy bekapcsolom az infrát, de utánna mit kell cisnálni?? Kérlek, segítsetek, mert én ehhez hülye vagyok...:D Köszi, sziasztok!!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
most vettem a kábelt, nem volt túl olcsó. azt mondták mûködik..ez igen.
Hajrá Magyarország!
(The Windows 2000 should first be updated with windows Service pack 3 for IrDA support.)
The User can change the COM port manually in the
amikor rámegyek a setupra, nem lehet megváltoztatni nem lehet megváltoztani a portot mert tudod ilyen szürke..ezt de jól elmagyaráztam...szóval hiába kattintok rá.
amugy ez az uj program a handset manager helyett van vagy ez is kell hozzá?
(The Windows 2000 should first be updated with windows Service pack 3 for IrDA support.)
The User can change the COM port manually in the
amikor rámegyek a setupra, nem lehet megváltoztatni nem lehet megváltoztani a portot mert tudod ilyen szürke..ezt de jól elmagyaráztam...szóval hiába kattintok rá.
amugy ez az uj program a handset manager helyett van vagy ez is kell hozzá?
próbáld meg úgy hogy amikor a program már fut, kihúzod az USB-t utána visszadugod. Ha nem megy, akkor a telóból húzod ki és vissza.
Hajrá Magyarország!
ezt kell telepíteni a samsung oldaláról
Hajrá Magyarország!
Milyen eredeti eltávolító? Milyen illesztõprogram?
A többit tudta telepiteni de az illesztõprogramot nem. Gondolom ezér nem talál kapcsolatot a telefon és a számitógép között (a kábel be volt dugva:) ). A lényeg h igy használhatatlan a kábel..
Kérlek segitsetek!! Fontos lenne!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Köszi elõre is.
Én a honlapjáról szedtem le...de nem engedi átállítani a kapcsolatot com1 rõl usbre :(....Valaki tud segíteni?!
Köszi!
Intel pentium 2,4 prescott, Geforce 6600GT, 1024MB 400MHz DDR DUAL(2x512), Abit IS7-E2 alaplap, SB LIVE KORG i30, Dynacord Powermate 600, 2 Garry LIVE-S, 2 E&M QS153, AMATI SZAXI
Hajrá Magyarország!
Intel pentium 2,4 prescott, Geforce 6600GT, 1024MB 400MHz DDR DUAL(2x512), Abit IS7-E2 alaplap, SB LIVE KORG i30, Dynacord Powermate 600, 2 Garry LIVE-S, 2 E&M QS153, AMATI SZAXI
Szóval elsõ lépés:
MÁsodik:

Elsõ lépésben ez van.
Második lépés.
Sehol semmi. :( Kihúztam a kábelt, kiírta rögtön, h OFFLINE. Visszadugtam, és megint kis sárga lámap, és sehol semmi :(