119
Samsung SGH-X660 All
-
#119 próbáld úgy, hogy amikor a program már fut, akkor a kábelt be az usb-be, majd a telefonba, ha nem, akkor újratelepíteni, vagy olvasgass itt visszább, talán volt már ilyesmiről szó, sajnos mást nem tudok mondani. -
pumecedli #118 segitséget szeretnék kérni. Samsung X660-as telefonom van, szeretnék fényképeket róla a számitógépre tölteni. Vásároltam egy kommunikációs adatkábelt.Letöltöttem a Samsung oldaláról a programot. Vagy nem jól töltöttem le, vagy nem jó programot/a Samsung PC studio II.-T ÉS A PIMS&FILE MANAGER-t,de nem muködik. Hibaüzenetet ir ki, mégpedig:Cannot open port and this program is turned to offline mode.Turn to online OK.Ha valaki segitene megköszönném hogy mit tudnák tenni, hogy muködjön. -
#117 sajnos nemtom, vmelyik szolgáltatónál érdemes lehet érdeklődni -
Digi24 #116 Helló jó lenne ha valaki segítene nekem van egy x660-om független
mms wap nem megy rajta ha beállítom akkorse se vod se tmobil se pannnon ilyenkor mi van????????????? -
#115 ez gondolom cégfüggő, hogy adnak-e.
hát az hogy mi éri meg jobban, attól függ, hogy kinek mire van pénze.
ha elviszed szervizelni, akkor célszerű úgy odamenni, hogy szólsz hogy tájékoztassanak hogy mennyibe kerül a javítás, és akkor eldöntöd, hogy mennyit ér neked. ha olyan árban csinálják, akkor kéred a javítást, ha soknak tartod, akkor nem kéred. úgy nem szabad hogy csak odaviszed, csinálják meg, mert az a végösszegnél még akár kellemetlen is lehet (remélem érted amit most itt össze-vissza írtam :DD).
mert ha azt nézed, hogy megcsinálják, és így elmegy 1-2 ezerért még vagy 2-3 évig, akkor már megérte -legalább annyira mint egy új.
ha meg újat veszel, abban is benne van természetesen a kockázat, hogy bármikor tönkremehet.- ez a technika ördöge :DD
másik dolog, hogy mennyire szereti az ember a telefonját. ha szereti akkor a javítás célszerű. ha meg úgy van vele, hogy ez csak 1 telefon, jó lenne nekem másik is, akkor meg nyilván az új a megoldás.
remélem valamennyire átlátható amit írtam, most keltem fel :DD -
#114 köszi! rá fogok kérdezni. csak mindenki azt magyarázza, hogy jobban megéri újat venni, mint rosszat javíttatni.. hát nemtom. szervízelés után szoktak adni vmi garanciát? -
#113 sztem nem kerül olyan sokba, ezekből a panaszokból én szoftverhibára gyanakszom, de nem igazán értek hozzá.
ha viszont igazam van, kb. 1-2-3 ezer forint lehet a javítási költség.
volt egy siemens a60-am, azt be sem lehetett kapcsolni. egyik szervízben azt mondták, jobb ha kidobom, másik helyen újrarakták a szoftvert, vmi 1500-ért. -
#112 az enyim haldoklik. :(
folyton elmegy a térereje, minden ok nélkül, amikor pedig el kell mentenie vmit, akkor hajlamos lefagyni. a napokban pedig teljesen újraindult, minden kép, hang, videó elveszett róla.. szerintetek mennyibe kerül a javíttaás? vagy mennyiért lehetne így eladni? most épp hajlandó működni, de szerintem már nem sokáig. -
#111 fel van telepítve minden? infra felismeri a telefont? hol akadtál el? -
Noncsa #110 de még mindig nem siekrül... én béna vagyok az tuti... dehát... -
Noncsa #109 Á köszönöm:) -
#108 #94-es hozzászólásban lévő linkről kell letölteni progit, telepíteni. Ja és nem árt ha van a géphez infra portod. :D de itt ha visszaolvasgatsz részletesen is le van írva többször a teendő. -
Noncsa #107 Sziasztok!!
Már nagyon szeretnék feltenni a gépre képeket, mert azt hallottam, hogy bár más telefonokkal nem, de számítógéppel működik az infra. Addig oké is, hogy bekapcsolom az infrát, de utánna mit kell cisnálni?? Kérlek, segítsetek, mert én ehhez hülye vagyok...:D Köszi, sziasztok!! -
#106 nincs mit -
foglarka #105 mégsem kell felraknod. letöltöttem vmit netről és igy már működik a handset manager. köszönöm a segitségeted! -
#104 megpróbálom, de sajnos 640 mega nagyon hosszú idő 512/128 as nettel, ami 128cal tölt fel. -
foglarka #103 ha felraknád, azt nagyon megköszönném. -
#102 de felrakom valami tárhelyre az én cd-m tartalmát. az a baj vele, hogy 640 mega és sok idő felrakni. -
#101 nemtom, de az eladótól megkérdezheted. -
foglarka #100 de nem tudod h a handset managernek mi a baja az illesztőprogrammal?
most vettem a kábelt, nem volt túl olcsó. azt mondták működik..ez igen. -
#99 a handset manager nem hiszem hogy kell hozzá. ha lesz időm felrakom valahova azokat a cuccokat ami az én CD-men volt. -
foglarka #98 nem vált onlinera. a handset manager ujra felraktam de még mindig baja van az illesztőprogrammal. amit te mondtál progi az azt irja h "COM1 is the default port when Samsung PC Studio II 2.0 PIMS & File Manager is started IrDA is shown as an option if available.
(The Windows 2000 should first be updated with windows Service pack 3 for IrDA support.)
The User can change the COM port manually in the [File]-[Setup] menu option. "
amikor rámegyek a setupra, nem lehet megváltoztatni nem lehet megváltoztani a portot mert tudod ilyen szürke..ezt de jól elmagyaráztam...szóval hiába kattintok rá.
amugy ez az uj program a handset manager helyett van vagy ez is kell hozzá? -
foglarka #97 nem vált onlinera. a handset manager ujra felraktam de még mindig baja van az illesztőprogrammal. amit te mondtál progi az azt irja h "COM1 is the default port when Samsung PC Studio II 2.0 PIMS & File Manager is started IrDA is shown as an option if available.
(The Windows 2000 should first be updated with windows Service pack 3 for IrDA support.)
The User can change the COM port manually in the [File]-[Setup] menu option. "
amikor rámegyek a setupra, nem lehet megváltoztatni nem lehet megváltoztani a portot mert tudod ilyen szürke..ezt de jól elmagyaráztam...szóval hiába kattintok rá.
amugy ez az uj program a handset manager helyett van vagy ez is kell hozzá? -
#96 úgy érted online-ra
próbáld meg úgy hogy amikor a program már fut, kihúzod az USB-t utána visszadugod. Ha nem megy, akkor a telóból húzod ki és vissza. -
foglarka #95 köszi köszi köszi:) letöltöttem, telepitettem, de kiir vmi olyasmit h a portot nem tudja megnyitni mert offlineon vagyok és át kéne váltanom offlinera. ezt h tehetem meg? -
#94 Parancsolj! -
foglarka #93 tudnál segiteni? -
foglarka #92 köszi. rámentem az oldalra > támogatás > letöltések. de itt elakadtam. beirtam keresőbe a nevét ( PC Studio...) de nem történt semmi. próbáltam máshogy is de semmi..valószinűleg én vagyok béna:) -
#91 Samsung PC Studio PIMS (ver.II 2.0)
ezt kell telepíteni a samsung oldaláról -
foglarka #90 Sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem! Nemrég vettem egy kábelt a mobilomhoz (Samsung x660), h a képeket fel tudjam rakni a gépre. Van hozzá egy telepítő CD is. Az egész neve vmi Mobile Action Handset Manager Software. A lényeg h 5 dolgot kell rajta telepíteni. Az első az illesztőprogram. De ennek a telepitésénél leáll és azt irja ki h " a rendszeren egy eredeti illesztőprogram található. A Handset Manager nem tud megfelelően együttműködni az eredeti illesztőprogrammal. Az eredeti eltávolitó segitségével távolitsa el az illesztőprogramot"
Milyen eredeti eltávolító? Milyen illesztőprogram?
A többit tudta telepiteni de az illesztőprogramot nem. Gondolom ezér nem talál kapcsolatot a telefon és a számitógép között (a kábel be volt dugva:) ). A lényeg h igy használhatatlan a kábel..
Kérlek segitsetek!! Fontos lenne! -
#89 miért mi a baja? -
Martin 11 #88 Hello nekem egy Samsung SGH-X660 telóm van, Nem tud valaki egy progit vagy vaami mást amivel meglehet javítani? -
#87 esetleg, ha több partíciód van a winchesteren, próbáld meg a másikra telepíteni. vagy csak simán uninstall, aztán még1x, vagy máshova feltenni. sajnos nem tudom mi a baj. -
aszilard #86 "Cannot open port and this program it turned to offline mode. Turn to online." < meg néha ezt írja ki
-
aszilard #85 köszi... megpróbáltam úgy, ahogy te írtad, de semmi változás... még mindig azt írja ki, hogy Offline. :( -
#84 telepítés után már nem emlékszem, mit hogyan csináltam, de ha alul a program azt írja ki h offline de minden helyesen van telepítve, akkor próbáld meg úgy, hogy először az usb-be dugod, utána a telefonba a kábelt, vagy azt hogy a program elindítása után kihúzod az usb-t majd visszadugod -
aszilard #83 Üdv! Tudnátok nekem segíteni? az a problémám, hogy a Samsug PC Studio II. 2.0 PIMS & File Managert ha megnyitom, akkor pl. a "File manager" gomb nem működik, ami kéne nekem a kép feltöltésekhez... (és még egy pár gomb nem működik) szóval szerintem nincs kapcsoltat a telefon és a gép között. Hiába állítom a COM1-re, COM2-re...mindent kipróbáltam már, de sajnos nem sikerült. /a CD-ről és a samsung oldalról is letöltöttem már / Légyszives segítsetek, ha tudtok (mert gondolom valami beállítási gond lehet) már 2 hónapja próbálkozom, de semmi eredmény. :(
Köszi előre is. -
#82 nemtom, majd utánanézek -
miho #81 eddig már 3 progit néztem meg,de mind1igy csak com1 es keresést tud :S..most akkor??? :( -
miho #80 Sziasztok!
Én a honlapjáról szedtem le...de nem engedi átállítani a kapcsolatot com1 ről usbre :(....Valaki tud segíteni?!
Köszi!