Absinthe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
sztem higítatlanul nincs túl magas élvezeti értéke - mármint a fogyasztáskor, amikor nyeled - , elvesznek az ízek, meg ha rosszul "öntöd a garatra" még a levegõt is kapkodod rendesen... 😮
Amennyire én tudom 60, 70 és van 80-as is.
fõle g amióta egyszer sikerült filmszakadásig beabszintoznom 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
de most, hogy mondod, lehet, hogy csak bedumáltam magamnak, pusztán az alkohol volt ilyen hatással ebben a mennyiségben és töménységben...
vagy arra is gondoltam, hogy valami egészen másfajta, zöldet kevert az egyik trükkös kis pultoska bele, bár nem hiszem hogy ennyire jóindulatúak lennének, de azért megfordult a fejemben😉
nem maradhatok kételyek között, lehet, hogy a hétvégén replay lesz? <#hehe>#hehe>
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
de rendesen átvette az irányítást a zöld tündér, annyi szent😉 "
<#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor>
de rendesen átvette az irányítást a zöld tündér, annyi szent😉
na meg az a másnap, huhh
soha többet ennyit...
6-8 az yol beüthet akkor:> hány %volt kb? nemtod'?
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Egyszer engem is igencsak átváltoztatott.
Azóta kerülöm nagy ívben...
a közelmultban esett meg a következô néhánymásodperces, sztorinak sem igen nevezhetô eset szerény személyemmel, az egyik ismert (de nem elismert) budapesti szórakozóhelyen, ami nem is annyira szórakozóhely, mint kávézó, vagy bár, de táncolni is lehet, ha úgy érzed...
valóban lehet valami a "szentbôl züllötté, a költôbôl brutális álattá" -szeru mendemonda mögött mert én - igaz, hogy se szent, se költô nem vagyok - de hogy züllött, brutális állat lett belôlem kb 6-8 "legfényuzôbb ôrület" elfogyasztása után az biztos..
nem szoktam táncolni, mert eléggé gátlásos vagyok, de akkor és ott egész éjjel, mindenhol, mindenkivel roptam ôrült módon, gátlástalanul asztalon, pulton, fekve, állva, térdencsúszva, mindenhogy.
aztán amikor a pult mögé ugorva ,saját magamat akartam egy újabb "lökettel" kiszolgálni, na akkor a kidobóember úgy vágott ki, mint macskát szarni.
kár. pedig érdekes lehetett volna a folytatás...
bocsi az u-k miatt...
a legvadabb, legfényûzõbb õrület a világon...
Add nekem a legmesésebb ifjúságot,
mely valaha is megörvendeztette az anyai szívet,
- hadd legyen õ hõs, szent, költõ, vagy bármi, amit szeretne,
- hadd változtassam õt abszintõrré - és a hõsbõl õ majd átváltozik gyávává,
a szentbõl züllötté, a költõbõl brutális álattá!
Kételkedsz bennem? Jöjj el Párizsba...
/Corelli: Wormwood novella alapján (1890)/
de attól függetlenül nagyon finom volt most
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
srác hülye volt, és csomo ideig hagyta h égjen a pohárban a zöldike, és csak utána tette rá a tenyerét és egy laza kis kör alakú hólyaga lett ehe :>
nah ez a módszer is yo volt nagyjából, ez finom volt, elég volt egy feles belõle
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Van piros cukorkával vagy anélkül ,ki hogy akarja, zöld ami lightosabb , kék ami hasonló a piroshoz és a fekete amit nem próbáltam még..Állítólag az a legzúzdább^^ na majd szilveszterkor kipróbáljuk<#eplus2>#eplus2>
Szeressük a zacskós tejet
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
nem vagyok alkoholista, max az igényes és egyben drágább dolgot iszok, azt is csak nagynéha
sportolok egyesületben rendesena mugy, amihez nem férne össze az az életmód.
csak tetszett az absinthe jelenet a eurotripben
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Kihörpintetted, az amúgy sem lightos zöldikét a pohárból, majd szívószállal utána kiszívtad az alkoholgõzt a pohárból...
Nemkell mondjam, hogy egész estére elég volt a feles Absinthe, amit rendeltem😊))<#pias>#pias>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Azert mondjuk eleg belegondolni a 80%alkohol tartalomba, szetegeti az ember torkat szo szerint, aki nagyfiuskodik es ho en ennyit meg ennyit birok az hazudik.
Finom eukaliptusz es anizs ize van, de az alkoholtartalom miatt kevesbe lehet erezni. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
NA ilyet még sose ittam tényleg olyan durva mint amilyennek mondják?😊
Your suffers will be legendary even in hell!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

immár :c
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"