Absinthe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mészy
én eddig csak 70-est ittam tisztán, de azt hiszem többet nem teszem... 😊

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

tömegpusztító fegyver...

85fokos is van, olyat gurítottunk szilveszterkor a stroh rum elõtt, TISZTÁN! 😄
jah, természetesen higítva fogyasztottam (kockacukor belemárt, meggyújt, bekever, vízzel felönt - saccra 40-45-ös kombó) amúgy olyan 60-70es standard zöld abszint volt, amit úgy magában elég nehéz lenyelni.
sztem higítatlanul nincs túl magas élvezeti értéke - mármint a fogyasztáskor, amikor nyeled - , elvesznek az ízek, meg ha rosszul "öntöd a garatra" még a levegõt is kapkodod rendesen... 😮

Mészy
kevés az a 40-45.
Amennyire én tudom 60, 70 és van 80-as is.

sorstárs😊

engem a hideg is kiráz az ízétõl.

fõle g amióta egyszer sikerült filmszakadásig beabszintoznom 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

dunga
:]]]]

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

hát, így is sikerült neki herba absinthi (fehér ürömfûre gondolsz?) kivonat ide, vagy oda
de most, hogy mondod, lehet, hogy csak bedumáltam magamnak, pusztán az alkohol volt ilyen hatással ebben a mennyiségben és töménységben...
vagy arra is gondoltam, hogy valami egészen másfajta, zöldet kevert az egyik trükkös kis pultoska bele, bár nem hiszem hogy ennyire jóindulatúak lennének, de azért megfordult a fejemben😉
nem maradhatok kételyek között, lehet, hogy a hétvégén replay lesz? <#hehe>

Haamtahk
A zöld tündérrel max akkor taliznál ha egy kis "herba absinthii" kivonat is lett volna benne. Akkor kiütött volna annyi szent.

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Magnumrolcsi
"semmi extra, átlagos (40-45?)
de rendesen átvette az irányítást a zöld tündér, annyi szent😉 "
<#zavart1><#vigyor>

semmi extra, átlagos (40-45?)
de rendesen átvette az irányítást a zöld tündér, annyi szent😉
na meg az a másnap, huhh
soha többet ennyit...

dunga
hehe :>

6-8 az yol beüthet akkor:> hány %volt kb? nemtod'?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Mészy
Kellemes este lehetett.<#pias>
Egyszer engem is igencsak átváltoztatott.
Azóta kerülöm nagy ívben...

ez itt most nem a felszolgálás módjáról fog szólni😊
a közelmultban esett meg a következô néhánymásodperces, sztorinak sem igen nevezhetô eset szerény személyemmel, az egyik ismert (de nem elismert) budapesti szórakozóhelyen, ami nem is annyira szórakozóhely, mint kávézó, vagy bár, de táncolni is lehet, ha úgy érzed...
valóban lehet valami a "szentbôl züllötté, a költôbôl brutális álattá" -szeru mendemonda mögött mert én - igaz, hogy se szent, se költô nem vagyok - de hogy züllött, brutális állat lett belôlem kb 6-8 "legfényuzôbb ôrület" elfogyasztása után az biztos..
nem szoktam táncolni, mert eléggé gátlásos vagyok, de akkor és ott egész éjjel, mindenhol, mindenkivel roptam ôrült módon, gátlástalanul asztalon, pulton, fekve, állva, térdencsúszva, mindenhogy.
aztán amikor a pult mögé ugorva ,saját magamat akartam egy újabb "lökettel" kiszolgálni, na akkor a kidobóember úgy vágott ki, mint macskát szarni.
kár. pedig érdekes lehetett volna a folytatás...

bocsi az u-k miatt...

dunga
semmi történet így január közepe felé?:>

dunga
Hadd legyek õrült... õrült az Absinthe õrületétõl,
a legvadabb, legfényûzõbb õrület a világon...
Add nekem a legmesésebb ifjúságot,
mely valaha is megörvendeztette az anyai szívet,
- hadd legyen õ hõs, szent, költõ, vagy bármi, amit szeretne,
- hadd változtassam õt abszintõrré - és a hõsbõl õ majd átváltozik gyávává,
a szentbõl züllötté, a költõbõl brutális álattá!
Kételkedsz bennem? Jöjj el Párizsba...
/Corelli: Wormwood novella alapján (1890)/

dunga
de idáig mikor ittam nem igy volt csinálva hanem kockacukorral, rendes abs kanállal
de attól függetlenül nagyon finom volt most

Punker
ez az alap, abszinthoz mindig is karamelizáltak cukrot 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dunga
nah egy uy modszert mutattak tegnap..vis asszem már ma, h sima kanálra kristálycukor, bá kis abs, rendesen meggyújtani, kis idõ mulva belekeverni a félig karamelizálódott cukrot, mayd a felespohárban lévõ abs is ég akkor rá a tenyeret és összekeverni

srác hülye volt, és csomo ideig hagyta h égjen a pohárban a zöldike, és csak utána tette rá a tenyerét és egy laza kis kör alakú hólyaga lett ehe :>

nah ez a módszer is yo volt nagyjából, ez finom volt, elég volt egy feles belõle

Punker
nekem is be van tervezve mára

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dunga
nah buék all

ezt az szívószállas módszer érdekes lehet, próbálta már valaki más is? élmények?

Gyõrben kapható mindenféle.
Van piros cukorkával vagy anélkül ,ki hogy akarja, zöld ami lightosabb , kék ami hasonló a piroshoz és a fekete amit nem próbáltam még..Állítólag az a legzúzdább^^ na majd szilveszterkor kipróbáljuk<#eplus2>

Szeressük a zacskós tejet

dunga
ilyen zöldeskék a 60-as, sztem az a leggyengébb

bigfoot
Én úgy tudom hogy a piros a leggyengébb mert azt vhogy lihtosítják,és a fekete a 80% a legerõsebb!egyebként a feketét ti is cukor+öngyújtós módszerrel isszátok?

dunga
meg a 100hoz közeli etil 😛

plas
vakságot a metil alkohol okoz...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

dunga
csak kipróbálnám, h milyen
nem vagyok alkoholista, max az igényes és egyben drágább dolgot iszok, azt is csak nagynéha
sportolok egyesületben rendesena mugy, amihez nem férne össze az az életmód.
csak tetszett az absinthe jelenet a eurotripben

Sil3nt
nemoly rég jött ki a 89%-os zöld abszint....eddigi legtöbb %-os. már majdnem vakságot okoz 😄

hmhm
paprika vodkát jobban csípem. bár nem olyan erõs mint ez, de az íze megragadóbb. ^^

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Punker
a higitás a jégtõl van amivel visszahûtõd a cukor karamelizálás után.

Pontosan errol beszeltem. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Herr Lehrer
jah hát 80% az nem kevés😄

Your suffers will be legendary even in hell!

David2
ezért szokták higítani

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

plas
Az egyik szórakozóhelyen úgy szolgálták fel az Absinthe-ot, hogy a srác letett egy szívószálat az asztalra, majd a kitöltött italt kiégette olymódon, hogy fõlé pohrat rakott, hogy a kipárolgó alkoholgõzt felfogja, majd ezt a poharat szájával lefelé rátette a szívószálra.
Kihörpintetted, az amúgy sem lightos zöldikét a pohárból, majd szívószállal utána kiszívtad az alkoholgõzt a pohárból...
Nemkell mondjam, hogy egész estére elég volt a feles Absinthe, amit rendeltem😊))<#pias>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Punker
nem olyan erõs az.....

Nem, mert ez mar nem tartalmazza a fo anyagot. 😄
Azert mondjuk eleg belegondolni a 80%alkohol tartalomba, szetegeti az ember torkat szo szerint, aki nagyfiuskodik es ho en ennyit meg ennyit birok az hazudik.
Finom eukaliptusz es anizs ize van, de az alkoholtartalom miatt kevesbe lehet erezni. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Herr Lehrer
Absinthe?
NA ilyet még sose ittam tényleg olyan durva mint amilyennek mondják?😊

Your suffers will be legendary even in hell!

hmhm
passz. de az ottani vmi lájtosított pancsolt szar 😊

Szega87
errõl én is halottam , nemcsoda hogy fizikailag eme világon volt , lelkileg már más dimenziókba 😛PP

Timbo
mennyi a tescoba az absinthe??

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

hmhm
nem ízlett a zöld, pedig nem tesco value volt 😮

GregSB
Baudelaire állítólag napi 10-12 pohárral ivott belõle. Pedig ugye a ma kapható az a réginek egy lájtosabb verziója <#wilting>

Punker
én csak a kéket birom meginni 😊

Tower Guard

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
70°/o-os zöld

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
60°/o-os zöld

nyami
"A múlt század és a századforduló Franciaországának legnépszerûbb italáról lévén szó, elsõsorban a párizsi mûvészvilágra volt jelentõs hatással. Az irodalom óriásai közül Charles Baudelaire, Paul Verlaine, Arthur Rimbaud és Oscar Wilde kerültek szoros és hosszantartó kapcsolatba az abszinttel, mely mind életükön, mind pedig mûveiken maradandó nyomot hagyott. Legtöbbször stimulánsként használták, és a lelkes abszint-hívõk állítása szerint ezen ital nélkül sokkal szegényebb lenne a világirodalom."

immár :c

Joey_The_Man
Ezt én is hallottam, h egy csomó "mûvész" függõ volt. Mivel ez elég kemény pia (meg halucinogén anyagok stb.. ;] ) , ezért hamar kialakult a függõség.. És csomó festõ, zenész iylen állapotban alkotott..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"