1182
Afrikai Nemzetek Kupája
-
Monoton #1142 Remélem azért holnap Ghana es Mali megszorjak az ellent :D -
#1141 a 2010-es meg a 4-4 volt :D -
#1140 mii? tavaly jó volt 2-2 lett
Dél-Afrika nem illik ide ez van.
Este hajrá Angola! -
#1139 ez valami bevett szokás,hogy aválogatott tornák nyitómeccsei mindig szarok?? A házigazda nem akar lebőgni,a vendégnek meg első meccsen jó az iksz ez a hozzáállás nagyon látszik minden tornán -
#1138 na nézzük -
#1137 az esti meccs jó lesz sztem. Kezdő mecsen hátt.... ha úgy játszanak minta vb nyitómeccsén, akkor sima hazai. ha nem, akkor szenvedés lesz. -
Hunor88 #1136 Holnap kezdődik:
Dél-Afrika - Zöld-foki szigetek
Angola - Marokkó -
Hunor88 #1135 Forza Mali!!!!!!! :D -
#1134 -
#1133 tavalyi afrika kupa legnagyobb jelenete :DDD
-
#1132 nem nevezték a burkinai keretbe :asdSDGHsadg -
#1131 Remélem Messi lesz a gólkirály -
#1130 szvsz valamelyik afrikai csapat döntőbe jut -
#1129 Forza KDR ;9 -
#1128 Hajrá Etiópia!!!! -
#1127 lesz vuvuzela?
vagy az afrikai szövetség nem engedi? asszem azok volt, hogy tiltották. ki mit tud erről? -
king83 #1126 Már nem kell sokat aludni és végre kezdődik! -
#1125 hajrá Zöldfoki szigetek!!!!!!!! -
#1124 A Dél-Afrika,Angola,Marokkó,Zöld Foki szk
B Ghána,Mali,Niger,KongóDR
C Zambia,Nigéria,Burkina Faso,Etiópia
D Elefántcsontpart,Tunézia,Algéria,Togo -
#1123 plusz vuvuzela ismét :D igen ott lesz. -
#1122 jajj már megint lesz ez az isten csapása kupa:D:D:D???
üres lelátók,gyenge szinvonal,sok szűnyog,malária,aidsD:D::D -
#1121 ha valakit érdekel, sorsolják a csoportotkat az eurosport2-n. -
MitsuMishi #1120 Az sajnálatos ://, akkor egy ideig hanyagolom az ANK-t, eddig csak miattuk néztem :( -
#1119 az ezelőtti körben Közép-Afrikai Köztársaság ejtette ki 3-2 Egyiptomban, 1-1 otthon.
A zavargások óta eléggé eltűnt az egyiptomi foci afrikában. -
MitsuMishi #1118 Egyiptom? Velük most mi van? -
#1117 ez az utóbbi kupa elég jól sikerült sztem.
A mezőny: Dél-afrika (rendező), Elefántcsontpart, Ghána, Mali, Kongó DK, Zambia, Tunézia, Algéria, Marokkó, Burkina Faso, Angola, Etiópia, Nigéria, Niger, Zöld-Foki szigetek, Togo -
Rudee #1116 Elég szar, hogy a komolyabb játékosok francia állampolgárok lesznek sok országból, így az évek alatt a nagyobb nemzetek szépen visszaesnek. Kár érte, a 2000-es évek elején még jó volt a sorozat, de mostanra unalmassá vált. -
#1115 gondoltam beírom, hogy Kamerun megint nem jutott ki. Zöld Foki Szk. kiverte őket... Guinea is kiesett Niger ellenében. Tunézia épphogy bent van, ahogy Zambia is 10. körös tizikkel jutott be.
Nigéria, Elefántcsontpart, Mali, Marokkó, Angola viszonylag simán bent van.
Etiópia is ott lesz, jó rég lehettek kint. Szudánt ejtették ki. -
IXEMGabeo #1114 azta mindenit nem gondoltam volna h Zambia megveri Elefántcsontpartot, (11-esekkel)akik gólt se kaptak a tornán:O elég furcsa érzés lehet így veszíteni... -
#1113 pont most akartam kilinkelni én is,olyan jelenet,ami bárkinek könnyeket csalhat a szemébe,fantasztikus ember ez az edző! -
#1112 már ezért megérte megnézni
-
#1111 Drogba lesz még valamikor ANK győztes???? :DDDD -
#1110 Na kész. Mikor ha most se, kérdezhetik a sztárok. Nem teknősfocival, megérdemelten nyert Zambia! Grat az elsőhöz! -
#1109 AFRIKAI NEMZETEK KUPÁJA, DÖNTŐ
20.30 Eleféntcsontpart-Zambia
tv: Eurosport
streamek: -
#1108 Hát ebben a Ghánában ennyi volt. Grat Malinak! Ahhoz képest mennyire leírták őket, szimpi csapat lett ez az előző torna bukása után! -
Bronzmeccs: szombat 20:00
Döntő: vasárnap 20:00 -
Dean Winchester #1106 hány órakkor lesz a döntő és a bronzmeccs ? -
#1105 na ez nem semmi! -
#1104 Egész jó meccsen, meglepetés. Zambia a döntőben! -
#1103 Aubameyang b+ :( milyen szép a foci, hogy legjobb hagyja ki csak a büntetőt! Mali játszhat egy nagy meccset Elefántokkal!