Világszerte elérhető az Opera Mini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van nagyon hasznos,elég wap is hozzá,bár ugy kicsit eszi a kb-okat,de 50mbos internetcsomaggal gazdaságos.Rendelni is lehet róla,szinte bármit.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Ez a bigyó wapon keresztül megy? Vagy rendes Internet kell hozzá?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Szereti a mini a sütiket😊 Gmail is símán bejön rajta, csak 1x kellett bejelentkeznem.
Gondolom a sütiket nem szeresse, vagy a serveren a sessionok nem úgy veszik, mint ha rendes brúzer lenne. Persze ez csak tipp, még sose próbáltam a minit.
Starcraft + Diablo III - esemve
javascriptet és kliensoldali szkripteket támogat kevésbé, de vannak amik azok közül is mûködnek.
A progit nem ismerem, de mi az, hogy a php-t nem támogatja ??
A php-t nem is lehet böngészõbõl támogatni !!<#falbav>#falbav>
A php a SZERVEREN lefordul HTML kóddá, így a TE böngészõd egyszerûen nem is tudja, hogy a másik oldalon php, asp, jsp, vagy sima html volt.
Szóval az, hogy nincs benne php támogatás
-> necces. <#nevetes1>#nevetes1>
A php-t nem is lehet böngészõbõl támogatni !!<#falbav>#falbav>
A php a SZERVEREN lefordul HTML kóddá, így a TE böngészõd egyszerûen nem is tudja, hogy a másik oldalon php, asp, jsp, vagy sima html volt.
Szóval az, hogy nincs benne php támogatás
-> necces. <#nevetes1>#nevetes1>
..haha!!! En nem fizetek a mobil netemert... Nem legalisan vagyok fent <#email>#email><#banplz>#banplz><#phone>#phone>
Jó kis progi, nekem is a pannonos akciós 50mb van 😊
néha a net fontos, pannonál havi keretes vagyok, volt nemrég egy akció hogyy decemberig az 56 mb-os, csak 400 ft....... igy se tudtalm sose levinni a keretig:S😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De veszett drága így netezni nem?
GPRS-el valami havi x00 forint + adatforgalom, percdíjal meg ugye ne is számoljuk...
Vagy tévedek?
GPRS-el valami havi x00 forint + adatforgalom, percdíjal meg ugye ne is számoljuk...
Vagy tévedek?
ezt a progit kb 1 hónapja fedeztem fel. és nem tudom elképzeni hog yéltem nélküle! tényleg nagoyn jó, az sg-t is remekül lehet vele olvasni😊
köynvjeézõk vannak benne, az elõzõleg látogatott oldalak, tehét szüper😊
csak a php-t nem naon támogatja, így sgre se tok belépmni, így nem látni agumis topicjaimat😄
köynvjeézõk vannak benne, az elõzõleg látogatott oldalak, tehét szüper😊
csak a php-t nem naon támogatja, így sgre se tok belépmni, így nem látni agumis topicjaimat😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"A pletyka mindenesetre tovább terjedt, mígnem a hétvégén maga az Opera cáfolta az információt. "Telefonjaink szünet nélkül csörögnek, de nem igaz a hír. Senki nem vásárolt fel minket, sõt, még csak ajánlat sem érkezett ezzel kapcsolatban. Kacsa az egész, ahogy legutóbb a Google-féle hír" - jelentette ki a cég szóvivõje a ZDNet-nek."
Ennek pedig kifejezetten örülök. tulajdonképpen Operáék az egyik kedvenc fejlesztõ csapatom, így nagyon sajnálnám, ha egyszer csak eltünnének.
Ennek pedig kifejezetten örülök. tulajdonképpen Operáék az egyik kedvenc fejlesztõ csapatom, így nagyon sajnálnám, ha egyszer csak eltünnének.