14
-
#14 Nekem van nagyon hasznos,elég wap is hozzá,bár ugy kicsit eszi a kb-okat,de 50mbos internetcsomaggal gazdaságos.Rendelni is lehet róla,szinte bármit. -
#13 Ez a bigyó wapon keresztül megy? Vagy rendes Internet kell hozzá? -
cenzi #12 Szereti a mini a sütiket:) Gmail is símán bejön rajta, csak 1x kellett bejelentkeznem. -
#11 Gondolom a sütiket nem szeresse, vagy a serveren a sessionok nem úgy veszik, mint ha rendes brúzer lenne. Persze ez csak tipp, még sose próbáltam a minit. -
norti #10 javascriptet és kliensoldali szkripteket támogat kevésbé, de vannak amik azok közül is működnek. -
benczurzs #9 A progit nem ismerem, de mi az, hogy a php-t nem támogatja ??
A php-t nem is lehet böngészőből támogatni !!
A php a SZERVEREN lefordul HTML kóddá, így a TE böngésződ egyszerűen nem is tudja, hogy a másik oldalon php, asp, jsp, vagy sima html volt.
Szóval az, hogy nincs benne php támogatás
-> necces. -
peca #8 ..haha!!! En nem fizetek a mobil netemert... Nem legalisan vagyok fent -
#7 DE én meg Tmobilos vagyok... -
orkenyid #6 Jó kis progi, nekem is a pannonos akciós 50mb van :) -
#5 néha a net fontos, pannonál havi keretes vagyok, volt nemrég egy akció hogyy decemberig az 56 mb-os, csak 400 ft....... igy se tudtalm sose levinni a keretig:S:D -
#4 De veszett drága így netezni nem?
GPRS-el valami havi x00 forint + adatforgalom, percdíjal meg ugye ne is számoljuk...
Vagy tévedek? -
#3 ezt a progit kb 1 hónapja fedeztem fel. és nem tudom elképzeni hog yéltem nélküle! tényleg nagoyn jó, az sg-t is remekül lehet vele olvasni:)
köynvjeézők vannak benne, az előzőleg látogatott oldalak, tehét szüper:)
csak a php-t nem naon támogatja, így sgre se tok belépmni, így nem látni agumis topicjaimat:D -
#2 "A pletyka mindenesetre tovább terjedt, mígnem a hétvégén maga az Opera cáfolta az információt. "Telefonjaink szünet nélkül csörögnek, de nem igaz a hír. Senki nem vásárolt fel minket, sőt, még csak ajánlat sem érkezett ezzel kapcsolatban. Kacsa az egész, ahogy legutóbb a Google-féle hír" - jelentette ki a cég szóvivője a ZDNet-nek."
Ennek pedig kifejezetten örülök. tulajdonképpen Operáék az egyik kedvenc fejlesztő csapatom, így nagyon sajnálnám, ha egyszer csak eltünnének. -
#1 Nagyon jó, azt hiszem, hogy akkor lehúzom én is. :D