18
-
pepe88 #18 én elakadtam az elején a német kampányban mikor a teherautóra meg a vonatra kell felszállni :DDD
-
juno #17 Azt azért nem árt tudni amikor kicsi keleti céget fikáztok, hogy az Atarinál majd 800 ember vakarja a seggét és szart sem érnek a játékai, pl Axis Alliens, méregdrága volt, és nyomorultul gyenge. Ezek a cégek, meg van amelyik 30 emberrel dolgozik, én kalapot emelek előttük, amúgy meg nézd meg textúra bontásban és programozói vázlatban a Facest, vagy a Soldierst, és nem csak a sint, pl: egy Tiger-II-t, hatalmas komoly melo, Grat nekik -
#16 ez életem játéka amugy miért fekete legyen a villamos sin te fasz vagy inkább rózsaszín???!!ekkora hülyét!! -
csozet #15 ámen -
#14 DURVA -
Atees1987 #13 Ja persze!!!!!!!!!!!! -
Tankológép #12 -
#11 Mióta a fémen megcsillanhat a fény:D -
Atees1987 #10 Lehet hogy oltári nagy láma vok, de a sín mióta hófehér??? -
ulrik #9 Én is végre egy jó játékra vágyom és egy stratégiánál a legfontosabb, hogy a az ötlet legyen jó és a harcmenet a grafika másodlagos csak állandóan eröltetik, de tök fölöslegesen, mert mindig a játék rovására megy sajna:( -
sped #8 Grafika már régen túl van misztifikálva, a kódba persze közel nem köt bele annyira senki, mert fingja nincsen hozzá- Sokkal szívesebben játszanék egy kevésbé tetszetős, de lebilincselő játékkal, a kettő nem ugyan az. -
#7 nem szép -
#6 nincs igazad! -
#5 nem mondtam hogy ronda a grafika, csak az ilyen apró dolgok, hogy a sín, ez olyan mintha elrepülne egy fekete kocka a képernyőn madár néven! -
Picador #4 Ki a szert érdekel a grafika????? Legyen játszható és szaggatásmentes! -
#3 Annyira azért nem ronda. -
#2 na menjenek már, hogy néz ki a sin? szal az ilyen dolgoktól néha viszket a tenyerem hogy megverjem a grafikust... -
#1 ez akkor a soldiers 2?