Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én elakadtam az elején a német kampányban mikor a teherautóra meg a vonatra kell felszállni 😄DD
Azt azért nem árt tudni amikor kicsi keleti céget fikáztok, hogy az Atarinál majd 800 ember vakarja a seggét és szart sem érnek a játékai, pl Axis Alliens, méregdrága volt, és nyomorultul gyenge. Ezek a cégek, meg van amelyik 30 emberrel dolgozik, én kalapot emelek elõttük, amúgy meg nézd meg textúra bontásban és programozói vázlatban a Facest, vagy a Soldierst, és nem csak a sint, pl: egy Tiger-II-t, hatalmas komoly melo, Grat nekik
ez életem játéka<#nevetes1>#nevetes1> amugy miért fekete legyen a villamos sin te fasz vagy inkább rózsaszín???!!ekkora hülyét!!<#falbav>#falbav><#taps>#taps><#guluszem1>#guluszem1>
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
ámen
Ja persze!!!!!!!!!!!!<#wink>#wink>
<#gun>#gun><#gun>#gun><#falbav>#falbav>Az a célom,hogy a holnap szebb legyen még ma!
Mióta a fémen megcsillanhat a fény😄<#idiota>#idiota>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lehet hogy oltári nagy láma vok, de a sín mióta hófehér??? <#crazya>#crazya>
Én is végre egy jó játékra vágyom és egy stratégiánál a legfontosabb, hogy a az ötlet legyen jó és a harcmenet a grafika másodlagos csak állandóan eröltetik, de tök fölöslegesen, mert mindig a játék rovására megy sajna😞
Grafika már régen túl van misztifikálva, a kódba persze közel nem köt bele annyira senki, mert fingja nincsen hozzá- Sokkal szívesebben játszanék egy kevésbé tetszetõs, de lebilincselõ játékkal, a kettõ nem ugyan az.
nem mondtam hogy ronda a grafika, csak az ilyen apró dolgok, hogy a sín, ez olyan mintha elrepülne egy fekete kocka a képernyõn madár néven!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ki a szert érdekel a grafika????? Legyen játszható és szaggatásmentes!
Annyira azért nem ronda.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
na menjenek már, hogy néz ki a sin? szal az ilyen dolgoktól néha viszket a tenyerem hogy megverjem a grafikust...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...