Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
- kapsz egy teleport activatort(?) v. mit, és azzal tudod az összes ancient kaput megnyitni. Gyak. amint kapu közelébe érsz, automatikusan aktiválódik.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
De vegulis 'szerepjatek' ahol nem a grafika a legfontosabb szamomra.
Én abban bízok hogy kijavítják azt hogy ne egy ölés legyen már egy szörny, mert így élvezhetetlen.
War. War never changes.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Pedig a gépemen mennie kéne elvileg... Amd Athlon xp 3000+, 1 gb ram Gef6600 256mb
War. War never changes.
Én leszedettem a skill pontjaimat és átrendeztem ijjászá...multiple shot 5 lövés 60%-os találtai pontosság.
Viszont a Küklopszért visszamegyek, úgy érzem elbírok vele..
5-t lõni még sajnos nem tudok, bár kitanultam a lehetõséget, de nincs rajta pont. Meg az íjjam is olyan kis gyengécske 😊
Küklopsz aranyos 😄 kb 10 perc alatt megöltem és léptem 2 szintet is. 40-es karater felett íjjászként 5-öt ölök 1 lövésre... Használj csapdákat ellene, sokat segít benne.
Erre vki írta, h. kinyírják egymást a törpök, és vmi megjelenõ izék. Nos, nekem nem volt ilyen, enkezüleg kellett elvégeznem minden piszkos munkát.
4x meghaltam közben, aztán rájöttem, a tûzfalam nagyon hatásos a szûk járatokban, onnantól volt úgy, h. egyidejûleg 6 törp füstõlt el a zsinórban rányomott varázs hatására.
A küklopszot viszont békénhagytam, nem fogta a tûzgolyó, sem a tûzfal, és mennyiségileg sokkal több húsa volt mint nekem 😊
War. War never changes.
- alig látom a betûket sztem más színösszeállítás kéne (persze lehet hogy színvak vagyok)
Why so serious?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
A megszerzett cuccok tárolására a másik alternativa,hogy két elhagyatott házban / ilyenek vannak a városokban és a vadonban is / otthagyunk egy-egy teleportkövet és ha tele a motyó szépen haza visszük / minden házban három tároló van / valamivel hangulatosabb mint gebék nyergén tárolni a holmit.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- Küldetések: 😊 kerüljön fel az oldalra, biztos szivesen segít mindenki.
*** Abit IP35-E *** Intel Core 2 Quad Q6600 3.00 GHz *** 2 GB RAM *** MSI NX8800GTX-OC ***
Te hogy oldottad meg ?
Én is csinálom ezt a küldit - commander izé - jól sejtem, h. ki kell nyírnom mint a sza@rt ???!?! 😊
A commander csak akkor jelenik meg ha leporgetted a csontvazas bortont,es felszint a brotherhood outpost-on(dragon scale,stb).Ha az kesz,es elindulsz visszafele nyugati iranyba,akkor az camp utan,de meg a torpe banya elott/alatt lesz egy kisebb brotherhood-os telep,ott talalod a parancsnokot.A moonshine-ert pedig Covenant-ba utazz,es ott dumalj az npc-kkel.
Erdemes figyelni a questeknel mit dumalnak a karakterek,mert a terkepen az osszefoglalobol nem mindig derul ki mit kell tenned!
*** Abit IP35-E *** Intel Core 2 Quad Q6600 3.00 GHz *** 2 GB RAM *** MSI NX8800GTX-OC ***