2732

• Prince23
    Ezeket szeretem, meg most a JE-ra vagyok rá kattanva... az naon belevitt ebben a műfajba... előtte persze játszottam a G3-mmal, de az nem naon jött be... de elismerem mint sorozat. meg is van.
    Ehhez a TW-hoz van e magyarítás????
  • wedge31
    Leginkább a TES és a Gothic sorozatokhoz lehetne hasonlitani.
    Az Oblivionál és a G1-2-nél rosszabb a G3-nál jobb ,ha szereted ezeket érdemes kiprobálni a legujabb patchel.
  • Prince23
    Ez kaland rpg??? Sosem halottam róla.
    Egy kis infót irna vki?
  • wedge31
    Ez így van kétszer toltam végig a gémet de egyszer se használtam pajzsot ez a pajzshasználat teljesen értelmetlen ebben a formában.
  • Sir Quno Jedi
    Sehogy. Nem kell csalapálni egyfolytában és akkor majd védekezik helyetted a karid, ha tud és éppen sikerül neki. Ha folyamatosan támadsz, akkor nem használja szarra sem a pajzsot, csak az értékeidhez jön hozzá. Ráadásul pajzs csak a saját oldaláról és előlről véd, ha éppen véd egyáltalán, úgyhogy nem érdemes ráhagyatkozni szvsz. Idővel én is lecseréltem kétkezes mágusbotra, mer jóaz! :D
  • wesker24
    Hello nekem az lenne a kérdésem hogy lehet a játékban védekezni vagyis a pajzsot használni ??? Valamilyen skill kell hozzá hogy megszerezzük vagy mi vagy billentyű kombináció ??

Mert most van egy kis aranyam vehetnék egy király pajzsot csak azt nem tudom hogy kell a pajzsot használni ??
  • fisto
    Hol van a csávókának a pajzsa amit elkártyázott????????
  • trackmaniac
    Hali! Az lehetséges, hogy a tömörítés winrar-ral 6 óra hosszú? Már meguntam és inkább lekapcsoltam...
  • fisto
    köszi szépen!arra a küldetésre gondoltam:)
  • zsotesz
    Köszi, működik.
  • Sir Quno Jedi
    Ork álcát tudnád használni és akkor orknak néznek az orkok. De nem az a feladat, az csak segítség, hogy járhass-kelhess az orkicák között. Gondolom arra a küldire gondolsz, amikor 3 katapult triggert kell megszerezni. Na azok egy várromban vannak, onnan jóval távolabb, csak nézd meg a térképet és menj oda, ott megtalálod őket.
  • fisto
    a katapultos küldetésben kérnék segítséget!mikor van egy lerombolt híd egy város alatt(most nem jut eszembe a város neve de ti biztos tudjátok) és a túloldalon a katapultok..MIT KELL CSINÁLNI OTT??kinyírtam minden orkot, felfedeztem az egész terepet, volt még egy orc warcamp ott is kinyírtam midenkit, meg volt egy másik nagyobb bázisuk is ott is legyaláztam mindet...de nem történt semmi...lehet hogy ott kellett volna használnom az orcpajzsot amit 5000 pézé vettem?mert utánna jutott eszembe hogy olyan is van
  • Sir Quno Jedi
    Aktiválni kell, nem letenni. Asszem duplaklikk az inventoryban. Felszedni lehet utána messzebbről, vagy teleprotálni közelebbről.
  • zsotesz
    A teleport stone-t hogy kell használni? Amikor a fószer megcsinálta azt mondta (pontosabban én úgy értelmeztem), hogy nem szükséges teleport közelében lennem, akárhol letehetem és bárhova el tudok teleportálni. Viszont hiába rakom le nem történik semmi. Rosszul értelmeztem a dolgot?
  • dartonita
    A ramod inkabb keves.
    1 giga-val ha leveszel minden arnyekot,akkor epphogy jatszhato.
  • Alwares
    Itt a proci a legkevesebb probléma, nem érdemes, nekem is hasonló gépem van és rohadtul szaggatott...
  • AntiHero
    ja ne is próbálkoz
  • matti12
    Amd Athlon 64 3200+ 512 MB ram Radeon 9600 pro-m van(SH 2.0)ezen ha minden low akkor is besül a proci-m???
  • matti12
    ez a játék müködik Shader Model 2.0-val is?
  • fisto
    míért van az hogy mikor bekapcsolom a gépet, és elindítom a játékot, a menüben nem tudok rányomni a loadra, quitre meg semiresem tudok rányomni!MÍÉRT VAN??ha megnyomom az alt+tab ot akkor leteszitálcára, és ha utána visszalépek rátudok nyomni, csak akkor meghal a videókártya és olyan lessz mint a midtown madness 2 ben ha XP-n játszod...ha van rá gyógyír segítsetek!!!
  • meril
    Oké! Megoldódott!
  • jetcoke
    nekem még megjelenéskor volt meg, nem tudok semmit, patch PFF, akkor még nem volt XD
  • meril
    De most az aktiválásnál mit kell csinálni??? Nem enged játszani, ha a later-re megyek!!! lécci segítsetek! 1.3-as patch van fent és nincs crackelve!
  • jetcoke
    Nekem már megvan egy ideje, még azután, mikor megszereztem, 2 nap alatt felhúztam 30-ra és nagyon csicsa tárgyaim vannak, de meguntam, egyébbként mennyi a max lvl? a ló nagyon bugos volt...(!) csak wow-ról szoktam le épp, azért toltam : )
  • meril
    Működik!!! Köszi, csak télleg sokat kell várni!:)
  • meril
    csak kifagy szerintem! Nem megy tovább! DE ha sokat kell várni, akkor pill megnézem...:)
  • Hmuda
    Kifagy vagy kilép? Mert ott piszkosul sokat kell várni.
  • meril
    Hello! Segítsetek már pls! Nem tudom elindítani a játékot, pedig már egy csomó mindent kipróbáltam! A Two Worlds képnél még az elején kifagy... Lécci segítsetek! Előre is köszönöm!
  • wesker24
    Thx mester !!
  • wedge31
    Csak az elsöt szed le a másodikon extrák vannak.
  • wesker24
    Hello nekem az lenne a kérdésem hogy ha játszani akarok ezzel a játékkal mindenképp muszáj leszedni mind a 2 dvd-jét a játéknak ??

Mert az én 1 megás netemmel ami 130 k-val tölt maximum magyon sokára jönne csak le !!
  • WagnerUr
    Bannerbe sosem volt kitéve, de ahogy látom az oldal is megszűnt: FAQ
  • Szuni
    Régen voltam erre, de volt egy FAQ, az miért tűnt el?? :-(
  • Magiszter
    Köszönöm! Így megoldódott a problémám.
  • WagnerUr
    Nyitsd meg az egyik videót (videos mappa) Windows Media Player 10el, az majd letölti a szükséges kodecet, ami a dvd-n van az nem jó.
  • Magiszter
    Sziasztok!

Razor1911 változat van meg, és még csak el sem indul a játék. Elfeketedik a monitor és aztán jön az üzi hogy hibát észlelt ezért leállt. Felraktam a PhysX drivert, a VC++ t és a kodeket is, megvolt a reg-pecs, és a crack átmásolása, de nem indul. Amúgy alapból sem indult(a felsoroltak nélkül) ugyanezzel a hibával. Van valakinek valami ötlete miért csinálja ezt?
  • Sir Quno Jedi
    Nem kell semmit sem tanulni. Ha legalább a szükséges szinten vagy az adott varázslat mágiasiskolájából (pl. fire magic level1 -> firebolt), akkor csak meg kell szerzni az adottvarázslat kártyáját (mágusoktól, vagy csak úgy rabolni/találni) és ha berakod az aktív varázslatok közé (3 lehet 1xrre), akkor a megadott gombokkal tudod ellőni a quickbar-ról, de az aktuálisan kijelöltet a jobb egérgombbal is. A mágia mellé lehet booster karikat is pakolni, van amelyik a manaszükségletet csökkenti, van amelyik a mágia szintjét növeli, van amelyik az időtartamot, vagy az idézett lény szintjét stb. Minél több kari van az adott varázslatból az akítvban, általában annál erősebb, ez igaz a booster karikra is, bár ott vannak szintek, pl. 5 mana csökkentőnél nem erősebb a 7 mondjuk, de a 10 már igen, avagy ilyesmi, ezt mindig ki kell kísérletezni.

Ja és varázslóbotot nem árt viselni, mert az az adott varázsbot mágiaiskolájához is ad szinteket, nem csak plusz manát.
  • AntiHero
    nem tudom de jó lenne. Állitólag könnyű magyarosítani...
  • gematta
    még 1 kérdés a
    varázslatokat hogy lehet megtanulni::???
  • gematta
    Hali
    Magyarositás mikor lessz szerintetek??