2732
-
#1531 Miután megszereztem a Relic összes részét azt a küldit kaptam hogy ahhoz hogy meggyengitsük Gandohar védelmét meg kell ölni az egyik emberét szóval hol van ez a fickó ?? -
#1530 Azt én tuti nem írtam. -
#1529 Köszi az infot !!
Látom te nagy Two Worlds szakértő vagy !!
Azt irtad hogy volt már 100-as szintű karid is azt meg hogy a rákba csináltad ???
Mert én jelenleg most 60-as szinten vagyok !! -
#1528 Az Air kő, meg ott van a sárkányfészekben. -
#1527 Jobbra lefelé ki kell jönni a sivatagból egy átjárón át, ami a tojásokhoz vezet, de előtte nem árt lenyomni a nagy fehéret, ami csak akkor idéződik meg a romvárosban felette, ha aktiválsz pár dolgot a sivatagban (vagy leölöd a többi sárkit, esetleg összeszedsz pár ékkövet, már nemtom). Meg nem mondom mit, mert mire odaértem már ott volt a fehér. AMúgy elvileg, ha megcsinálod a tojásos küldit, akkor bejelöli neked a sivatagi muki a térképen, hogy hol a fehér és odakolbászolva végignézheted, ahogy a többi sárkány likvidálja a rohatt túszejtőt! De gondolom szórakoztatóbb leölni... :DDD -
#1526 Köszi szépen az infot azóta már nagymester szinten vagyok a nekromanciából !! !!
De lenne még egy pár kérdésem ??
A sivatagban (Drakar Desert) hol található sárkánytojások ???
Mert kaptam egyolyan küldit hogy szerezz sárkánytojást !
Ja és elvileg a sivatagban kell lennie az utolsó relikviának az (Air Stone-nak) de pontosabban hol is van az a relikvia a sivatag mely részén ???
Mert a tűz viz föld relikviák megvannak már csak az Air hiányzik !! -
Morpeus #1525 Lehet, hogy kellene csinálni egy Two Worlds fan sitetot! A Gothic 3-ról is szinte minden le van írva. Minden küldihez van leírás+kép. Nem lenne rossz itt sem egy olyan oldal! Van hivatalos fan kit is. Szóval csak egy kis türelem kell hozzá! -
Morpeus #1524 Van egy Nekro hapsi Covengoron is túl a temetők környékén. Ott kell keresgélni. És igen arra a tóra gondoltam. Egyébként ha tiltott a nekromancia akkor gondolom, hogy nem a falu közepén fogja szórni az igét.
Bocs, de nem tudtam térképet feltölteni. -
#1523 Rovant vilage-ban tanitja egy fazon a necro spelleket. -
#1522 Pontosabban ha lehetne mert nem találtam meg a Nekromatát !!
Melyik falu ?? Azt mondtad a tavon túl !!
Az Eye Lake teleportra gondolsz ??
Ami egy tó közepén van !!
Az első falu Komorin de ott nincs aztán még közel van hozzá Covengor de ott sincs ott van a tó mellett közel egy kis falu Vesitt Coral na ott van egy trainer de ott csak az ijászatot tanit !! -
Morpeus #1521 Kössz! -
#1520 Inventoryban asszem duplaklikk rá, akkor lerakod és aktiválod. Utána messzebről még mindig fel lehet szedni, közelről meg teleportálni. -
Morpeus #1519 Bocs, én nem arra a teleportra gondoltam. Én arra a kis kőre amivel bárhonnan teleportálhatsz. A nekromanta ott van nem messze a kezdőfalutól! A tavon túl. -
#1518 Nekem meg az lenne a kérdésem hol a rákba lehet megtalálni azt a trainert vagy mágust akinél a nekromancia varázslatot lehet megtanulni ??? Hol van az a hely ahol van ez a trainer magus ???
Mert az Earth Water és Fire és Air Magic már 10 szinten van !!
A nekromanciából is van már egy csomó spell kártya csak azt nem tudom használni !!
Az eddig megszerzett spell kártyák alapján a kedvenc monsterem az Iron Golem és a Devil !! -
#1517 egyszerű belemész a teleportba amikor azt irja ki hogy teleport megnyomod a használat gombot nálam Enter és akkor megjelenik a térkép utána meg oda teleportálsz ahová akarsz persze ha már felfedeztél egy két teleportot !! -
Morpeus #1516 Helló skacok! Valaki megmondaná nekem, hogy miként lehet azzal a kis kővel teleportálni? thx -
Jak16 #1515 ha nem megy a start game, mi lenne, ha egy save gamet kérdnél, és beloadolnál??? -
#1514 itt mindenki feltudta rakni az 1.4-et játszik is vele,ebből következően a hiba az ön készülékében van,hiába fogod kérdezgetni hogy ki mit hogy rakott fel, mivel nálad .net re-tól kezdve win hibáig bármi lehet ami miatt nem enged új játékot inditani... -
#1513 De érdekes nekem nem akar indulni a gém:((( 1.0 to 4.4-el.
mint már mondtam csak a menű jön be. De már start gémelni nem enged. -
#1512 szerinted hány fél képpen lehet felrakni egy patchet? -
#1511 Akkor h tetted fel?? Mert nekem CSAK a menű jön be, jáccani már nem tok az 1.4-el. -
#1510 semmi én is azzal nyomtam... -
#1509 Sztem tedd fel az 1.1-es pecset és crack. Nekem csak ezzel műxik...
1.4-el nem tom mi van. -
csillagharcos6 #1508 Miután feltelepíttem mit kell csinálni? -
csillagharcos6 #1507 csaó!
Nekem az a bajom hogy felteszem a játékot...elindíttom...és miko betölti a pályát akko 1 pillanatra van kép aztán kilép a játékból és hibát ír ki!! Miért?
előre is köszi! -
#1506 Nem Codec gondom van amúgy, nekem indul az erdeti játék (1.0-ás). de kösz azért a figyelmedet. -
#1505 #1457 try -
#1504 Engem nem enged játszani.... a menű be jön meg minden...szal csak az 1.1 javítással tok jácani. De ezzel az újjal nem.
Hogy tetted fel...?? kért vmi kódot az 1.4 után nálad/nálatok? mert nekem kért, és azt a 7AMX-el kezdődő kódsorozatot begépeltem, mert kérte a serialt a játék menűjébe való belépéséhez. -
#1503 Nekem is és mégis jó lett ! -
#1502 Akkor hogy telepítetted fel?
Nekem amúgy az 1.0 to 1.4 pecs van meg. -
#1501 Én tudok vele játszani simán frankon megy mint állat !!
-
#1500 Ti tudtok jác' a 1.4-es pecsel? ha igen, akkor hogyan? -
#1499 Hello lenne egy kérdésem ??
A Karga Campnél van egy olyan küldi hogy meg kell keresni egy személyt (Isa-t) akinek hatalmas vérdij van a fején mert elárulta Conn Kranach-ot !!
Szóval hol találom ezt a fickót ??
Ja és a relic ahol van a kincstárban oda mikor enged be ??
Mert ugyanis minden küldit megcsináltam nekik csak ezt az Isa küldit nem !! -
csillagharcos6 #1498 csaó!
Nekem az a bajom hogy felteszem a játékot...elindíttom...és miko betölti a pályát akko 1 pillanatra van kép aztán kilép a játékból és hibát ír ki!! Miért?
előre is köszi! -
#1497 Nos, akkor elmondom h tettem fel a jatekot.
1. Feltettem, de naon furán tette. Csak 34%-ig vitte, de attól tudtam jácani. előtte bekrekkeltem az 1.0-ással.
2. Utána letöltöttem az 1.0 to 1.4-es patchet. Elindítottam, de kért egy másik serialt. Megtaláltam, beírtam... és a menü bejött, de már játékot nem tudtam indítani.
3. Aztán a gamecopyworldról leszedtem valami Wk mappát azt bekrekkeltem a játék főkönyvébe.
4. UNINSTALL, igen ám, de nem vette le jól a 2W-ét. A Progik telepítésénél ott maradt a játék, és kérte, h az Install. log miatt nem tudja eltávolítani.
5. Így hát feltettem újból az eredeti játékprogit, és aztán hál' Istennek leszedte hivatalosan is, tehát kitörlődött jól a progik hozzáadásánál.
Tehát mit tegyek, h az 1.4-es javított változattal tudjak jácani?
Remélem érthetően leírtam, és előre THX -
#1496 Csak én vaok:D
Nem enged be, tehát nem tok jáccani 1.4-esen storyt. Há miér van e'?
A menü be jön. -
#1495 Rákerestem, megoldódott, bocsi a cset szerű hsz-ra... -
#1494 Ó, neeeeee, feltettem az 1.4-es pecset és kér vmi serialt.... valaki segítsen már, plz. -
#1493 Hi!
Az Ageia Physics az meg mia fene? Gépgyorsító?? Jó ha a gépemen van? -
#1492 Még nincs