2732
-
#1691 egyszerüen nincs hang a játékban.. se amikor harcolok, sem semmikor.. pedig most telepitettem ujra.. Van valakinek tippe ötlete, hogy mi lehet? én már feladtam... -
Itsuki #1690 nekem az 1.2 es patch segitett anno... -
#1689 XP-használok, vista kilőve, és fent van az 1,5patch! -
HammeRed #1688 Nekem is volt ilyen gondom régen de én a vistára gondoltam majd nemrég újra feltettem a legújabb patch-el és megjavult.Mikor nem volt hangom a játékban akkor nem volt fent semmi javítás,valószínű nekem az 1.5 patch segített. -
#1687 kérdés:
elindul gyönyörüen a game, szép a kép szép hang.
Aztán mindenz megszünik amikor elinditom a játékot. Egyszerüen nincs hang! kezdtzem azzal, hogy a hangbeállitásoknál megnéztem a habngerőt, nehogy ilyen alap dologba belefussak, szóval minden a maxon, és semmi. MP11 használok, fent van jó sok codek is. Valaki szembesült már ilyennel..? mi lehet a gond? -
#1686 nem küldtél semit! vagy már megoldodott a helyzet? -
dimenzio harcos #1685 minden nagyobb városban vannak ilyen csukjás mukik, némelyik árulja az álkulcsokat. -
dimenzio harcos #1684 a volt endless torrent oldalon fent van az v1.5-ös update és 1Gb !!! -
Vérmedve #1683 Isten vagy! köszi :) -
#1682 akkor már tegyed fel az 1,5patchet is, küld el nekem a kodot, és a reg kodot is én meg küldök neked ami kell.. ;-) privibe persze -
Vérmedve #1681 HELP!
Felnyomtam a 1.4-es patch-et, de aktiváló kódot nem találok sehol. Persze telós regisztrációt választottam, de aktiválót honnan a rákból szerezzek? Valaki tud megoldást?
Segítsetek ha tudtok, mert már egy napja nem gameltam és elvonási tüneteim vannak! -
#1680 hi! lehet h. hülye kérdésen van, de meg tudná mondani valaki, hogy lehet questezni ebben a game-ben kaptam már egy rakat küldetést, de a térkép csak különféle szines pontokat jelöl. egyáltalán nem értem a mapot... x360-on jatszom, lehet azon ilyen csak ezt nemtom. szal... írja a qestlog hogy milyen küldik vannak, de nem tudom merre kell menni a küldetések teljesítéséhez.Vagy pl. mikor azt kapom h. menjek délre egy barlanghoz akkor azt nem jelöli csak menjek azt kész? plz segitsen vki. -
sas13 #1679 pixel shader 3.0 kellene neki? -
sas13 #1678 nekem 1.25gb rammal 1.2pachtel is feketet képernyő
ez miért lehet?thx
-
#1677 Lockpicket hol tudok venni? Eddig nem találtam olyan árust akinél lenne. Vagy itt is van tolvaj céh mint az Oblivionban? -
Berv #1676 27-s szintű íjat tettem most félre - Orkoktól elszedett íjakból lett 15-ről feltuningolva 27-re, mikor mentem a Catapult triggerekert a bizonyos kastélyba - de most ezt pl félretettem, kétfegyveres harcra gyúrok ezerrel :)
47. szinten áll a karakterem -
Berv #1675 Vettem, amikor a fegyveremhez passzoló dolgot találok - összerakható - akkor simán megveszem. Vettem gyűrűt is, varázsitalokat mindig veszek. -
#1674 Én meg gyűjtöm a pénzt, mint a barom, de még soha nem vettem fegyvert kereskedőnél. Mindig a talált fegyverekkel harcolok, ezeket rakosgatom egymásra. Ti vettetek már fegyvert? -
#1673 Többmilliot kapott érte azért szar! -
#1672 Tehát kerekítve 10 aranyat? -
Berv #1671 Én nem is gyűjtöm a tárgyakat, már..
Van szétszórva 17 lovam kapuknál, de mindig elfelejtem elvinni a rajtuk tárolt cuccokat eladásra -
#1670 ember! az nem bug, hanem easter egg!! :DDD
ilyenkor a helyes vislekedés: szépen beirod, hpogy mit adtál el, lehetőleg képpel melllékelve, kinek hol, hogy más is tudjon szenvedni ettől a hihetetlen nagy problémátol! ;-))) -
M.A.D. #1669 ...de így is maradt egy jókora bug benne. úgy 10 órányi játék után vagyok, és az egyik tárgy eladásával 9.999999999 pénzt szereztem. :((( -
Berv #1668 hi !
Felpakoltam az 1.5 patch-t is, szép lett hehe. Jobban megy a lovaglás, már lóról harcolok szinte csak, áttértem két kardos harcmodorra... :)
-
#1667 nos, bocsánat a patchot, helytelenül kiegnek neveztem! bocsánat! -
#1666 És várhatóan mikor lesz kész? -
#1665 igen, jol látod, majdnem gy teljes tátéknyi a őpatch! az a heklyzet, hogy PONTOSAn ekkora patch lenne szükésges a gothic3 optimalizálásához is, hogy nomrálisan menjen! NAGGYON duurva ez az 1gigas kieg!! nem semmi dolgot javitottak a játékon! és tudjátok mi a jó ebben? az, hogy ezzek legalább foglalkoznak a játékkal!!! -
Berv #1664 v1.2 van a gépemen, leszedem a 1.2 to 1.4 patchet, aztán az 1 GB (!!!!!!!!!)-s 1.5 update-t...
Normálisak ezek ???? -
Berv #1663 hi !
mi a legutolsó verziószámú hivatalos patch?? :) -
Bully1993 #1662 Valaki megtudná mondani hogy hogy kell beírni a kódokat az xbox 360-as verzióban ? Előre is köszi! -
#1661 Ezt is ugyanugy várom mint az Oblivionét -
#1660 lehet, hogy karácsonyra meg is lessz a magyarítása! ;-) -
#1659 Köszönöm!
Felrakom majd de nem játszok vele amig elnem készül a magyarítás! -
#1658 a patcheket szépen sorban egymás után!! mindegyik kell! -
#1657 #1654-re valaki?? -
#1656 512?b RAM? most viccelsz? Felejtő! Egy nem fél hanem tized megoldás van mégpedig hogy a lapozófálj méretét felhuzod a csillagokig. Persze ezzekl csak azt éred el, hogy meglátod a kezdő képet! ;-) Szóval kezdj el gyüjteni RAM-ra! -
sas13 #1655 az a gáz hogy nem tölt semmit -
#1654 Ezt az 1,1Gb-os patchet csak simán felkell telepiteni vagy kell előtte más patcheket is felrakni? -
Szuni #1653 Fél giga rammal nem fogsz tudni normálisan játszani sajnos... -
#1652 Csak várjál tovább. Nekem először majd 2 percig töltött fekete képernyőnél, pedig 2 giga ram van, meg full új gép...