2732

• Nyugis
    egyszerüen nincs hang a játékban.. se amikor harcolok, sem semmikor.. pedig most telepitettem ujra.. Van valakinek tippe ötlete, hogy mi lehet? én már feladtam...
  • Itsuki
    nekem az 1.2 es patch segitett anno...
  • Nyugis
    XP-használok, vista kilőve, és fent van az 1,5patch!
  • HammeRed
    Nekem is volt ilyen gondom régen de én a vistára gondoltam majd nemrég újra feltettem a legújabb patch-el és megjavult.Mikor nem volt hangom a játékban akkor nem volt fent semmi javítás,valószínű nekem az 1.5 patch segített.
  • Nyugis
    kérdés:

elindul gyönyörüen a game, szép a kép szép hang.
    Aztán mindenz megszünik amikor elinditom a játékot. Egyszerüen nincs hang! kezdtzem azzal, hogy a hangbeállitásoknál megnéztem a habngerőt, nehogy ilyen alap dologba belefussak, szóval minden a maxon, és semmi. MP11 használok, fent van jó sok codek is. Valaki szembesült már ilyennel..? mi lehet a gond?
  • Nyugis
    nem küldtél semit! vagy már megoldodott a helyzet?
  • dimenzio harcos
    minden nagyobb városban vannak ilyen csukjás mukik, némelyik árulja az álkulcsokat.
  • dimenzio harcos
    a volt endless torrent oldalon fent van az v1.5-ös update és 1Gb !!!
  • Vérmedve
    Isten vagy! köszi :)
  • Nyugis
    akkor már tegyed fel az 1,5patchet is, küld el nekem a kodot, és a reg kodot is én meg küldök neked ami kell.. ;-) privibe persze
  • Vérmedve
    HELP!

Felnyomtam a 1.4-es patch-et, de aktiváló kódot nem találok sehol. Persze telós regisztrációt választottam, de aktiválót honnan a rákból szerezzek? Valaki tud megoldást?
    Segítsetek ha tudtok, mert már egy napja nem gameltam és elvonási tüneteim vannak!
  • Samballah
    hi! lehet h. hülye kérdésen van, de meg tudná mondani valaki, hogy lehet questezni ebben a game-ben kaptam már egy rakat küldetést, de a térkép csak különféle szines pontokat jelöl. egyáltalán nem értem a mapot... x360-on jatszom, lehet azon ilyen csak ezt nemtom. szal... írja a qestlog hogy milyen küldik vannak, de nem tudom merre kell menni a küldetések teljesítéséhez.Vagy pl. mikor azt kapom h. menjek délre egy barlanghoz akkor azt nem jelöli csak menjek azt kész? plz segitsen vki.
  • sas13
    pixel shader 3.0 kellene neki?
  • sas13
    nekem 1.25gb rammal 1.2pachtel is feketet képernyő
    ez miért lehet?thx
  • Lunki88
    Lockpicket hol tudok venni? Eddig nem találtam olyan árust akinél lenne. Vagy itt is van tolvaj céh mint az Oblivionban?
  • Berv
    27-s szintű íjat tettem most félre - Orkoktól elszedett íjakból lett 15-ről feltuningolva 27-re, mikor mentem a Catapult triggerekert a bizonyos kastélyba - de most ezt pl félretettem, kétfegyveres harcra gyúrok ezerrel :)
    47. szinten áll a karakterem
  • Berv
    Vettem, amikor a fegyveremhez passzoló dolgot találok - összerakható - akkor simán megveszem. Vettem gyűrűt is, varázsitalokat mindig veszek.
  • Roger6
    Én meg gyűjtöm a pénzt, mint a barom, de még soha nem vettem fegyvert kereskedőnél. Mindig a talált fegyverekkel harcolok, ezeket rakosgatom egymásra. Ti vettetek már fegyvert?
  • grebber
    Többmilliot kapott érte azért szar!
  • rotator
    Tehát kerekítve 10 aranyat?
  • Berv
    Én nem is gyűjtöm a tárgyakat, már..
    Van szétszórva 17 lovam kapuknál, de mindig elfelejtem elvinni a rajtuk tárolt cuccokat eladásra
  • Nyugis
    ember! az nem bug, hanem easter egg!! :DDD
    ilyenkor a helyes vislekedés: szépen beirod, hpogy mit adtál el, lehetőleg képpel melllékelve, kinek hol, hogy más is tudjon szenvedni ettől a hihetetlen nagy problémátol! ;-)))
  • M.A.D.
    ...de így is maradt egy jókora bug benne. úgy 10 órányi játék után vagyok, és az egyik tárgy eladásával 9.999999999 pénzt szereztem. :(((
  • Berv
    hi !
    Felpakoltam az 1.5 patch-t is, szép lett hehe. Jobban megy a lovaglás, már lóról harcolok szinte csak, áttértem két kardos harcmodorra... :)
  • Nyugis
    nos, bocsánat a patchot, helytelenül kiegnek neveztem! bocsánat!
  • rotator
    És várhatóan mikor lesz kész?
  • Nyugis
    igen, jol látod, majdnem gy teljes tátéknyi a őpatch! az a heklyzet, hogy PONTOSAn ekkora patch lenne szükésges a gothic3 optimalizálásához is, hogy nomrálisan menjen! NAGGYON duurva ez az 1gigas kieg!! nem semmi dolgot javitottak a játékon! és tudjátok mi a jó ebben? az, hogy ezzek legalább foglalkoznak a játékkal!!!
  • Berv
    v1.2 van a gépemen, leszedem a 1.2 to 1.4 patchet, aztán az 1 GB (!!!!!!!!!)-s 1.5 update-t...
    Normálisak ezek ????
  • Berv
    hi !
    mi a legutolsó verziószámú hivatalos patch?? :)
  • Bully1993
    Valaki megtudná mondani hogy hogy kell beírni a kódokat az xbox 360-as verzióban ? Előre is köszi!
  • grebber
    Ezt is ugyanugy várom mint az Oblivionét
  • Nyugis
    lehet, hogy karácsonyra meg is lessz a magyarítása! ;-)
  • grebber
    Köszönöm!

Felrakom majd de nem játszok vele amig elnem készül a magyarítás!
  • Nyugis
    a patcheket szépen sorban egymás után!! mindegyik kell!
  • grebber
    #1654-re valaki??
  • Nyugis
    512?b RAM? most viccelsz? Felejtő! Egy nem fél hanem tized megoldás van mégpedig hogy a lapozófálj méretét felhuzod a csillagokig. Persze ezzekl csak azt éred el, hogy meglátod a kezdő képet! ;-) Szóval kezdj el gyüjteni RAM-ra!
  • sas13
    az a gáz hogy nem tölt semmit
  • grebber
    Ezt az 1,1Gb-os patchet csak simán felkell telepiteni vagy kell előtte más patcheket is felrakni?
  • Szuni
    Fél giga rammal nem fogsz tudni normálisan játszani sajnos...
  • Roger6
    Csak várjál tovább. Nekem először majd 2 percig töltött fekete képernyőnél, pedig 2 giga ram van, meg full új gép...