Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dragon töröm az még viccesebb mert 27.000 sebzés mellett van még 67.000!!!
cold attack-ja is..
Nyilvesszöm -125866216 goldot és attackom 1% defense : 10% ezek programhibák a javábol!!!
Nyilvesszöm 125000000 pénz felett van!!!
( ugyis kulcs kell oda ) 😊
Viszont a Bleach küldetésnél megint leakadtam.
Kipróbáltam az íjjászatot is, de azzal meg lassan lehet felhentelni az ellent, még az 5xlövéssel és a maxos íjjász skillekkel és sok class-os ultimate battlebow-val is.
Közelharcfegyók meg lószarra sem jók, mert elugrálnak, elfutnak. 1xûbb segbedurrantani õket egy jégviharral látótávból, vagy simán villámok az égbõl és csend.
Viszont a tegez a vállamon már class 121-es és kerek 14miláért vennék meg (35%-os árfolyamon) és még mondják, hogy nem érdemes stack-elni... 😄DD
Érdemes az összes gyûrûfajtából tartani nálunk és azokat is stack-elni, illetve hordani amik a legjobbak és már szintben hordhatóak, a többit csak hurcolni. Ugyanez igaz varázslóbotokra is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
AMúgy én fõleg ghoul agyakat szoktam volt fõzni... 😄DD
Alkmia, kérem szépen, alkímia.
A kedvencem a 10 unicorn hornból fõzözz lötyi: +36STR +36DEX +36 WILL +72 VIT +sok Lightning res. Ebbõl már fõztem vagy hármat.
Ha 10 pearlt összefõzöl abból lesz +90STR, ha 10 werewolf spinal core-t abból +900 mana. Van még egy csomó.
Ráadásul érdemes mindenfélét megfõzni, mert ugyan mágust játszom, de a psychológusok (akik elfelejtetik veled a sikilleket) segítenek a pontok újraelosztásában, gyakorlatiliag úgy osztottam szét a pontjaimat, hogy sok vit, mégtöbb will, a többi ami marad. Tehát nem gáz, ha +90STR-es itókát fõzöl, mert így át tudod alakítani +90 Will-é (ami kb. 4-500 mana)
"- az elég hülyeség, hogy a plusz varikarik nem növelik a vari erejét, mert így értelmetlen az egész kártyagyûjtögetõsdi"
Annyira nem értelmetlen, csak nem magic kártyákat kell gyûjteni, hanem booster kártyákat. Ráadásul azokat más varázslatokhoz is fel lehet használni.
"- skill bónusz így valóban értelmetlen, tárgyak 90% is értelmetlenné vált ezáltal"
Ebben tényleg van valami, meg a bónusz tulajdonságok se akkora powerek, ha jól használod az alchemyt. A tárgyaknak így tényleg sokkal kisebb a jelentõssége, de legalább nem harácsolásból áll így a játék 😊
- skill bónusz így valóban értelmetlen, tárgyak 90% is értelmetlenné vált ezáltal
- nekem lev71-re lett a legdurvább (565) plate set-ben majdnem 5k körül az összes védelmemmel, szal. akkor ezt most nagyon feltápolták
- gyûrûknél amúgy is elég komoly szintlimitációk vannak, most is teli vagyok gyûrûkkel, amiket csak lev88 felett tudnék hordani, de azért fejlesztgetem õket is
Amúgy HP/MANA hogy jött ennyi össze?! Én lev71-en vagyok 11k manával és 10k alatti HP-val. Igaz AID-del 500k HP-vak szoktam néhanapján mászkálni, de az alap nem annyi?!!?!??!
Igyekszem nem spoilerezni, de azért csak óvatosan 😊
- Alkímia: már nem lehet olyan brutál italokat fõzni (lásd #1089) de azért egy tizes alchamyvel össze lehet hozni 70 körüli bónusz fõtulajdonságot adó italokat. Azért eznem rossz 😊 (Ha érdekel valakit, szívesen csinálok egy alchemy guide-ot, elég rendesen végigpróbáltam mindenfélét)
- Sokkal kevesebb bónusz skillpont jár, így már sokkal reálisabb, meg kell nézni mire költöd a skillpontokat, bár ha megtanulsz mindenfélét a tanároktól és utána unlearnölöd ami nem kell , úgy lehet szerezni néhány bónuszt.
- A tárgyak továbbra is végtelenségig stackelhetõk, de mostmár nõ a szükséges szint a tárgyhoz, tehát ha túlturbózunk valamit, akkor nem lehet egy ideig használni
- A fegyverek sokkal nagyobbat sebeznek és a páncéloknak nagyobb a védettsége ezért nem kell mint az õrölt stackelni
- néhány új fegyver és páncél, új komponensek
- íjászat meagic kissé visszavéve. azért így is elég durva 😊
- idáig még nem volt szerencsém a "stun lock" nevû bughoz, nem is nagyon ütnek le a monsták. ezt sikerült javítani.
- Néhány questet kijavítottak (pl. Sano Moon háza) de egy csomót még nem. Mondjuk még a közepénélsem járok, majd meglássuk.
- A varázslatok nem stackelõdnek, tehát ha valamibõl van 5 az nem lesz 5 szinttel magasabb, csak a magic boosterek növelik a szintjét
- a skillek csak a maximális 10. (magicnél 15.) szintig mehetnek, BÓNUSZT ADÓ TÁRGYAKKAL IS! így sokkal kisebb a jelentõssége a skillbonuszt adó tárgyaknak, de legalább nem lehet félisten varázslót csinálni, 78-as Necromancyval
- Nagyon nagy táp a teljes páncél szett. Most egy olyan armorom van (varázsló full plate-ben 😄) ami 4000 körüli védelmet ad, de ha komplett akkor 6000 körül ...
- Néhány új boltos és NPC. Azt is meg merném kockáztatni, hogy új questek ,de lehet csak nem vettem észre õket elsõ nekifutásra.
Szerintem valahogy így kellett volna kinéznie a játéknak elsõ blikkre is (minusz buggolt questek). Jelenleg 47-es vagyok 25k körüli hp-val, 35k körüli manával és 6000 felett fizikai védelemmel. Az orkok nyilai meg se karcolnak 😄 (normalban nyomom)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Relic frame -> Karga Clan treasury
- Air element -> White Dragon's Nest
- Fire element -> Gor Gamar
- Water element -> Ashos, Temple of Yatholen
- Earth element -> King's Tomb
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Ugye nem fogsz minden -altalad ertelmezhetetlen,vagy turelmetlensegedbol fakadoan megoldhatatlannak tuno- quest megoldast megkerdezni?Igy nem sok ertelmet latom annak hogy valaki belekezd egy jatekba.<#sniffles>#sniffles>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott vagy hátul bemész a kazamatákon át, VAGY segítesz a nekromantának a leégett erdõben és az általa adott orkírtó device-t lerakod a vár kapujában, voilá. Bizonyára van még egy pár módszer.
holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni 😊
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
elöre is köszi sziaszok. ( Privátban is jöhet és akkor nincsen spoiler sem )
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Van akik még hisznek ilyenekben?Úgytünik igen!
Next PC upgrade: 2022
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Egyébként a tûz relicet akartam eppéen megszerezni,de a kapu be va zárva annál a várnál. Hogy a rossebbe kell azt kinyitni?
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Õszintén, te ezeket honnan a rákból veszed? Szerinted ezentúl minden multi csakis és kizárólag LIVE-on mehet?...csak ahhoz meg kell a vista....de akkor meg nem értem, hogyan futhat Xp-én
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A miltira vissza, az tutifix hogy csak vistán lesz, mert möst jön nektek a Windows live, ami vista integrált. Olyan mint a Xbox Live,kellesz nektek is gamertag, meg havi fizetés, de cserébe velünk játszhattok eggyüt.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
War. War never changes.
nagyon sok pozitivum van,legjobb a lovaglás(nem akad be lépten nyomon)és az inv bövitése
talán ami negativum hogy a nyilak távolságát csökkentették
War. War never changes.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
War. War never changes.