2732

 • RoboKutya78
  #2732
  3 hardvercsere után mókolni kellett a kiadónál valamit hogy egyáltalán szóba álljon a játék veled
 • steweee
  #2731
  torrent-finder.info

  two worlds epic edition

  nem tudom milyen védelmi rendszere volt.....
 • RoboKutya78
  #2730
  kicsit lelomozott mindenkit a hardvervédelmi rendszere a játéknak ha jól emlékszem emiatt nem lett közkedvelt darab.(am elsőre beleszerettem a dologba)
  én is csak addig toltam eredeti dobozzal amíg a 3 hardvercserém le nem zajlott most megvan steamen is de nincs kedven vele szöszölni hogy ismét elszúrjam a játékot.
 • steweee
  #2729
  megoldódott. csak kicsit többet kellett vele játszani míg rájöttem a nyitjára. hát elég gyújtögetős játék lett, de a játék elején tarthatok még, 30+ os szinten, és már überledarálok mindenkit kis odafigyeléssel. a varázslatok meg amúgy jók, ha van hozzá elég booster kártya, a fire field és társai egészen jól irtják a tömegben támadókat

  am nagoyn jó játék, érdekes módon úgy voltam vele, hogy mikor előszuör próbáltam nem jött be egyáltalán mint a dark souls sem. aztán meg tiszta über amúgy, és csodálom hogy ilyen keveset foglalkoztak vele a topicban
 • RoboKutya78
  #2728
  a steames two worlds kártyás lett ha gyűjti valaki.
 • steweee
  #2727
  persze, legutolsó elérhető verzió. lehet sok kártyát kell venni ugyanabból a varázslatból. ezt elég nagy hülyeségnek tartotm, mert akkor minek fejlesztettem a skillpontokkal az adott mágiában való jártasságot _? pláne hogy az csak azt határozza meg milyen szintű kártyákat használhatok. ez egtyik játékban sincs így. minél magasabb egy mágiaosztályon belül az ismeret, annak függvényében nő meg a hatákonyság is. így lenne logikus, nem a kib* gyűjtögetéssel. na mindegy, jó így is a játék, de felejthető az idióta tárgy és varázsrendszere miatt
 • xFreex
  #2726
  Pedig nálam erösebb lett. Mondjuk a 3 kártya az elég kevés. Meg a tüzlabda is alap szintü varázslat. Minél kisebb a kártya szintje annál kevesebbet növel.

  Patch rajta van a játékon?
 • steweee
  #2725
  azt meg tudja vki mondani hogy miért olyan gyengék a varázslatok a játékban ?

  pontosítok, 2 magyar oldalt is töviről hegyire elolvastam a témában. ott azt írják, hogy nem elég 1 kártyát berakni a meglévők közül a slotba, hanem az összes azonos típust be kell rakni hnogy erős legyen. na én ezt nem tapasztaltam. mondjuk ha 3 tűzlabda kártyát rakok a slotba, akkor is ugyanannyit jelez mondjuk a sebzés értékének, és csak az erősítő kártyákkal tudom ezt növelni, de abból meg alig lehet talláni illetve venni. egy idézésnél mondjuk a mana saver kártya jön jól

  szintén az oldalon írja, hgoy a varázslás nagyon úber a játékbnan. túz és air magicban már grand master vagyok, de ondjuk a villám is olyan gyengén sebez, hogy inkább nem is használok csak idézéseket
 • mooo
  #2724
  Itt nagyon jól lehet szemezgetni!
 • xFreex
  #2723
  Ugyan az a válasz mint a Fallout 3 topicban. Nem. Ha olyat keresel akkor modernebb gamek felé nézegess. Pl Borderlands megy kooperativ modban. Csak azt nem tudom, hogy lanon is vagy csak neten?
 • atibacsi1977
  #2722
  Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani, hogy lehet e kooperativ modban nyomni lanon?
 • pasztva
  #2721
  Sziasztok! Megtudná nekem valamelyikőtök mondani, hogy a Two Worlds Epic Edition-nak mi a gépigénye?
 • Empty
  #2720
  Megtaláltam netloadon ezt a verziót onnan leszedem. Rapidshareről nem mert lassú. Kösz!
 • steweee
  #2719
  torrent-finder.info
  keresőbe : two worlds epic edition
  az kell neked ! legutolsó megjelenés a két kieggel felpeccselve, akadozás és bugmentes. ezt nyomom már napok óta
 • Empty
  #2718
  Na végre 1.7b patchoz találtam működő keygeneratort. Legalább is offline módban megy a game! 990-ért megvehettem volna de 1100 a szállítás. Így inkább világhálóról gyűjtöttem be! Bár kissé mintha szaggatna a game. Vagy ez anno még ilyen volt?
 • sirGalahad
  #2717
  Idézem enmagam egy másik fórumról...

  "valóban volt korábban telepítve a TW2 és mint kiderült a TW1 is! smiley
  Bár említettem hogy töröltem a registry-ből mindent, ez csak felerészben volt igaz mint kiderült, ugyanis elgondolkodtam a dolgon és arra jutottam hogy csakis az ott rejtőző dolgokban kell keresni a probléma forrását, más logikus megoldás nincs! Úgyhogy még mélyebbre ástam magam és rájottem hogy 2 helyen rögzíti az adatokat a registry-ben, úgyhogy nem elég a Start menü/regedit -- Hkey_Local_Machine/System/Reality Pump/Two Words adatokat törölni, ugyanezt el kell végezni a Start menü/regedit -- Hkey_Current_User/System/Reality Pump/Two Words mappán belül is... smiley
  Ezek után már minden ok, telepítéskor továbbra sem kéri a serialt, de játékindításnál igen.. aztán már simán engedett regisztrálni, majd játszani!"
 • fery02
  #2716
  Ezt értelmezd kérlek!
 • totya4
  #2715
  Ha nem tudsz olvasni, akkor nincs :)
 • fery02
  #2714
  Akkor tehát nincs megoldás.
  Azért köszi!
 • totya4
  #2713
  Életerőt fejlesztetted? Páncélod van? :)
 • fery02
  #2712
  Nincsen arra megoldás, hogy az olyan nagyobb féle ellenfelek, amik alapesetben 1 ütésre levernek, ne verjenek le egy ütésre? :D
  Mert picit zavaró, hogy már 70-es szintű vagyok és még mindig rohadtul kell végig koncentrálni, ha csak egyszer megcsapnak a hosszú harc alatt, már el is nyúlok.
 • RoboKutya78
  #2711
  köszi meglesem
  igazából csak azon mérgelődök most már hogy mért raknak ki egy olyan e-mail címet egy nemrég frissített oldalra ami nem is léteik vagy mi.
  lassan ismét elmegyek megveszem újra 1000 ft ért:)ha nem jutok dűlőre.

 • totya4
  #2710
  A fórumába ha írsz, ott tuti adnak mailcímet ha mást nem. Vannak erre a problémára komplett fórummtémák, szemezgess. link
 • RoboKutya78
  #2709
  Nesze bazdmeg support mailcím
  Delivery to the following recipient failed permanently:

  [email protected]

  Technical details of permanent failure:
  Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.1.1 <[email protected]>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table (state 14).

  ----- Original message -----

  Received: by 10.204.14.195 with SMTP id h3mr964229bka.46.1304240932555;
  Sun, 01 May 2011 02:08:52 -0700 (PDT)
  Return-Path: <[email protected]>
  Received: from rontoPC (92-249-184-133.pool.digikabel.hu [92.249.184.133])
  by mx.google.com with ESMTPS id x6sm2587436bkv.0.2011.05.01.02.08.50
  (version=TLSv1/SSLv3 cipher=OTHER);
  Sun, 01 May 2011 02:08:51 -0700 (PDT)
  From: =?iso-8859-2?Q?Ront=F3_Gergely?= <[email protected]mail.com>
  To: <[email protected]>
  Subject: two world registration faild
  Date: Sun, 1 May 2011 11:08:49 +0200
  Message-ID: <[email protected]>
  MIME-Version: 1.0
  Content-Type: multipart/alternative;
  boundary="----=_NextPart_000_0001_01CC07F0.270C1330"
  X-Priority: 1 (Highest)
  X-MSMail-Priority: High
  X-Mailer: Microsoft Office Outlook 12.0
  Importance: High
  Thread-Index: AcwH3YJvxz2CyJmsSeOQjhog+Vvwng==
  Content-Language: hu

  two world support !
  I bought this game used to be the Two World game.
  Now I wanted to be brought up again but my code does not accept the registration of the system I would like to ask for help I can send you your old registration code in the box I received Thanks for your help  pardon the incompleteness of language anglol (Google)


 • RoboKutya78
  #2708
  Az elfogadom hogy akik tört játékot használnak azokat gátolni kell.
  De aki veszi a fáradságot pénzt hogy megvegye, az nem 1 2 évnyi használatra vesz meg egy szoftvert.
  Na meg amit ezek is kitaláltak hardverváltás esetén telepítsem újra és van rá 3 lehetőségem menjenek anyukba.
  Hajrá hack csak így tovább.
 • RoboKutya78
  #2707
  Igaza van azoknak a suhancoknak akik tört játékokat használnak lassan én is belátom:)
  Anno amikor megjelent ez a játék képes voltam megvenni.(Kíváncsi voltam a netes részére)
  Most pár évvel később le akartam porolni a cd-ről a port és a telepítés után ismételten kérte az aktívállást amin nagyon csodálkozom mert anno aktiváltattam.
  Most itt állok egy ful eredeti cd vel amit nem tudok használni csak akkor ha felhackelem. Vagy ha mázlim van hajlandó a support foglalkozni velem. (A telefonos regisztrációt se tudom használni valami ok folytán)Amit kétlek.
  Ezzel az erővel elgondolkodok a 2 megvételén.
 • totya4
  #2706
  Nyilvánvalóan nem pucoltad ki, egyébként kérné az aktiválást, ez logika. Passz hogy hol tárolja az aktivációs adatokat, de vagy a saját könyvtárában, vagy a felhasználói adatok könyvtárában, vagy a registry-ben. Rákeresve talán itt: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Reality Pump\TwoWorlds\SerialKey]
 • Katarn576
  #2705
  igen, fent volt, ezt vállalom is, de mindent ki töröltem. Az előző registry bejegyzést is teljesen ki pucoltam, de hatástalan. Valami ötlet esetleg? vagy ki dobtam feleslegesen pénzt az ablakon, mert már az eredeti sem fog elindulni?
 • totya4
  #2704
  Előtte nyilván fenn volt neked feketén.
 • Katarn576
  #2703
  helló emberek. Egy hatalmas problémám van. Megvettem eredetibe a játékot, de nem fogadja el a CD kulcsot. Azt írja ki hogy érvénytelen aktivációs kód ami nincs bent az adatbázisban. Mi a picsa ez? Valaki tud segíteni?
  Ja és még valami. Én csak a játék registry menüjében tudtam be írni a CD kulcsot, ugyanis sehol nem dobta ki, hogy "ide írd be a kulcsot".
  Lehet hogy ez a baj? nem a registry-be kell írni? de akkor a játékon belül hova? mert elindítom, le megy az intro, és a főmenü jön be. Semmilyen felugró ablak nem látható ahova a CD kulcsot lehetne be írni.
 • Pretorian
  #2702
  Csáo. Nem nagyon vágom ezt a Two Worlds-sorozatot, ez valami olyasmi mint az Elder Scrolls?
 • Maxtreme
  #2701
  uhh bocsánat, benéztem a dolgokat. :) Azt hittem második rész topikja.
 • Maxtreme
  #2700
  Pedig a kereskedőknél általában lehet találni. Érdemes mindig sokat tartani magadnál, (nálam is van valami 70 :D)
  Nameg idővel rágyúrni a zárfertőréssel kapcsolatos képességre. :)
 • NiGhTM4R3
  #2699
  Valaki tudna segíteni?
  Honnan a fenéből szerezzek tolvajkulcsot? egyik kereskedőnél sem találtam eddig, és pont az Előörs küldetést csinálom ahol be van zárva egy tag, de azt mondja elrejtett pár kulcsot a cellákban. Lényegében nincs sok cella, centiről-centire átnéztem de nem találtam :/
 • RoboKutya78
  #2698
  srácok az II megjelenésének hatására vajon fel lendültek az I szervereinek látogatottsága ?Érdemes belefogni újra?
 • NiGhTM4R3
  #2697
  Á, miután elkezdtem egy játékot már látom, hogy mutatja a menüben. Szóval már csak a 2. kérdésem lényeges
 • NiGhTM4R3
  #2696
  Helló
  Hol tudom megnézni, hogy a játékom hanyas verziószámú?
  Feltettem elvileg az 1.0-1.6ig, után az 1.7-es javítást de biztos akarok lenni benne. (általában menüben szokták mutatni, itt nem látom)

  Másrészt van bónuszkodom (pl. Aziraal's Sword of Fire) azt hova tudom beírni, hogy megkapjam?
 • haata
  #2695
  kösz. megpróbálom
 • RoboKutya78
  #2694
  próbáld ki magyarítás nélkül hátha az fagyaszt
  annó amikor játszottam vele semmi gondom nem volt:(
 • haata
  #2693
  ennyien ne reagáljatok....