Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
two worlds epic edition
nem tudom milyen védelmi rendszere volt.....
én is csak addig toltam eredeti dobozzal amíg a 3 hardvercserém le nem zajlott most megvan steamen is de nincs kedven vele szöszölni hogy ismét elszúrjam a játékot.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
am nagoyn jó játék, érdekes módon úgy voltam vele, hogy mikor előszuör próbáltam nem jött be egyáltalán mint a dark souls sem. aztán meg tiszta über amúgy, és csodálom hogy ilyen keveset foglalkoztak vele a topicban
Patch rajta van a játékon?
pontosítok, 2 magyar oldalt is töviről hegyire elolvastam a témában. ott azt írják, hogy nem elég 1 kártyát berakni a meglévők közül a slotba, hanem az összes azonos típust be kell rakni hnogy erős legyen. na én ezt nem tapasztaltam. mondjuk ha 3 tűzlabda kártyát rakok a slotba, akkor is ugyanannyit jelez mondjuk a sebzés értékének, és csak az erősítő kártyákkal tudom ezt növelni, de abból meg alig lehet talláni illetve venni. egy idézésnél mondjuk a mana saver kártya jön jól
szintén az oldalon írja, hgoy a varázslás nagyon úber a játékbnan. túz és air magicban már grand master vagyok, de ondjuk a villám is olyan gyengén sebez, hogy inkább nem is használok csak idézéseket
keresõbe : two worlds epic edition
az kell neked ! legutolsó megjelenés a két kieggel felpeccselve, akadozás és bugmentes. ezt nyomom már napok óta
"valóban volt korábban telepítve a TW2 és mint kiderült a TW1 is! smiley
Bár említettem hogy töröltem a registry-bõl mindent, ez csak felerészben volt igaz mint kiderült, ugyanis elgondolkodtam a dolgon és arra jutottam hogy csakis az ott rejtõzõ dolgokban kell keresni a probléma forrását, más logikus megoldás nincs! Úgyhogy még mélyebbre ástam magam és rájottem hogy 2 helyen rögzíti az adatokat a registry-ben, úgyhogy nem elég a Start menü/regedit -- Hkey_Local_Machine/System/Reality Pump/Two Words adatokat törölni, ugyanezt el kell végezni a Start menü/regedit -- Hkey_Current_User/System/Reality Pump/Two Words mappán belül is... smiley
Ezek után már minden ok, telepítéskor továbbra sem kéri a serialt, de játékindításnál igen.. aztán már simán engedett regisztrálni, majd játszani!"
Az élet a legjobb méreg...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azért köszi!
Mert picit zavaró, hogy már 70-es szintû vagyok és még mindig rohadtul kell végig koncentrálni, ha csak egyszer megcsapnak a hosszú harc alatt, már el is nyúlok.
igazából csak azon mérgelõdök most már hogy mért raknak ki egy olyan e-mail címet egy nemrég frissített oldalra ami nem is léteik vagy mi.
lassan ismét elmegyek megveszem újra 1000 ft ért😊ha nem jutok dûlõre.
Delivery to the following recipient failed permanently:
[email protected]
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.1.1 <[email protected]>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table (state 14).
----- Original message -----
Received: by 10.204.14.195 with SMTP id h3mr964229bka.46.1304240932555;
Sun, 01 May 2011 02:08:52 -0700 (PDT)
Return-Path: <[email protected]>
Received: from rontoPC (92-249-184-133.pool.digikabel.hu <92.249.184.133>92.249.184.133>)
by mx.google.com with ESMTPS id x6sm2587436bkv.0.2011.05.01.02.08.50
(version=TLSv1/SSLv3 cipher=OTHER);
Sun, 01 May 2011 02:08:51 -0700 (PDT)
From: =?iso-8859-2?Q?Ront=F3_Gergely?= <[email protected]>
To: <[email protected]>
Subject: two world registration faild
Date: Sun, 1 May 2011 11:08:49 +0200
Message-ID: <000001cc07df$63834330$2a89c990$@com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_000_0001_01CC07F0.270C1330"
X-Priority: 1 (Highest)
X-MSMail-Priority: High
X-Mailer: Microsoft Office Outlook 12.0
Importance: High
Thread-Index: AcwH3YJvxz2CyJmsSeOQjhog+Vvwng==
Content-Language: hu
two world support !
I bought this game used to be the Two World game.
Now I wanted to be brought up again but my code does not accept the registration of the system I would like to ask for help I can send you your old registration code in the box I received Thanks for your help
pardon the incompleteness of language anglol (Google)
De aki veszi a fáradságot pénzt hogy megvegye, az nem 1 2 évnyi használatra vesz meg egy szoftvert.
Na meg amit ezek is kitaláltak hardverváltás esetén telepítsem újra és van rá 3 lehetõségem menjenek anyukba.
Hajrá hack csak így tovább.
Anno amikor megjelent ez a játék képes voltam megvenni.(Kíváncsi voltam a netes részére)
Most pár évvel késõbb le akartam porolni a cd-rõl a port és a telepítés után ismételten kérte az aktívállást amin nagyon csodálkozom mert anno aktiváltattam.
Most itt állok egy ful eredeti cd vel amit nem tudok használni csak akkor ha felhackelem. Vagy ha mázlim van hajlandó a support foglalkozni velem. (A telefonos regisztrációt se tudom használni valami ok folytán)Amit kétlek.
Ezzel az erõvel elgondolkodok a 2 megvételén.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Ja és még valami. Én csak a játék registry menüjében tudtam be írni a CD kulcsot, ugyanis sehol nem dobta ki, hogy "ide írd be a kulcsot".
Lehet hogy ez a baj? nem a registry-be kell írni? de akkor a játékon belül hova? mert elindítom, le megy az intro, és a fõmenü jön be. Semmilyen felugró ablak nem látható ahova a CD kulcsot lehetne be írni.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nameg idõvel rágyúrni a zárfertõréssel kapcsolatos képességre. 😊
Honnan a fenébõl szerezzek tolvajkulcsot? egyik kereskedõnél sem találtam eddig, és pont az Elõörs küldetést csinálom ahol be van zárva egy tag, de azt mondja elrejtett pár kulcsot a cellákban. Lényegében nincs sok cella, centirõl-centire átnéztem de nem találtam :/
Hol tudom megnézni, hogy a játékom hanyas verziószámú?
Feltettem elvileg az 1.0-1.6ig, után az 1.7-es javítást de biztos akarok lenni benne. (általában menüben szokták mutatni, itt nem látom)
Másrészt van bónuszkodom (pl. Aziraal's Sword of Fire) azt hova tudom beírni, hogy megkapjam?
annó amikor játszottam vele semmi gondom nem volt😞
megvettem gyáriba, felraktam, regisztráltattam interneten keresztül. felraktam az 1.7 patchet, a bemásolós magyarítást.
elkezdek játszani, templomból kijövök beszélek a falusival, majd elindulok a falu felé. Ott fekszik egy hulla és mikor odamegyek hozzá, a játék újraindítja a gépemet.
Mi lehet a probléma?
felraktam 1.7-ig a patcheket, felraktam a magyarosítást is de nem müködik. segítsetek. Elõre is köszi.
Az szeretném tudni, hogy itt nyomja valaki neten? ha igen mi a menete a netes játéknak? lehet többen is küldit csinálni? Vagy miért vannak választható küldetések más játékosokkal. Elolvastam a magyar nyelvû kézikönyvet és angolul is tudok, de mivel sose játszottam neten RPGvel ezért ne tudom hogy ilyenkor mit lehet csinálni meg milyen teendõk vannak. Választ köszi!