Kulturális globalizáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fehér 10-12 évesek pofája nem akkora, de az egyre liberálisabb gyereknevelésnek köszönhetõen azért nagyobb a pofájuk, mint pár évtizede.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
én is látok az utcán/metrón sok kis patkánytetvet, aki rongál, hasonló, azokat be kell fenyíteni... azt is tom, h Ti/Mi (😊) nem csináltunk ilyet, de honnan tod, h a szomszédkisfiú se?
Vagy nem értem az érvelésed?
Nem a melegekkel van bajom, csak nem értem, miért akarnak összeházasodni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mibõl gondolod, h nagyobb, mint monnnyuk 10 éve?
A kokárdával lehet kifejezni a tiszteletet. Ha az ember nem tisztel senkit, az problémás lehet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Valamelyik mod átírhatná.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
2002-ben volt természetesen, mindig választási években van, szóval jövõre is lesz, és a jobboldali szavazók hordják.
Szóval nem az a kérdés, hogy idegenkedsz-e tõle, hanem, hogy milyen politikai beállítottságú vagy.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
rólad szól a topik...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szerintem sokan szégyennek tartják, hogy politizálnak, illetve hogy nemzeti jelképeket viselnek.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Xbox Live gamertag: kilencnad
Imádom a repülést, vitorlázópilóta leszek, ezért a repülõtérrõl rámragadt agymenés, hogy felvarrunk különféle felvarrókat. És amúgyis szeretem a hazámat, és nem szárad le az arcom, ha nemzeti dolgokat hordok, vagy viselek. Az én esetemben egy MH tiszti ejtõernyõs felvarrót varrtam fel magamra. Megyek suliba. Egyik rocker haverom megszólal:
-Nézd má, egy hungarista köcsög.<#kerdes>#kerdes>
Kérdezem én: A saját országomban nem viselhetek nemzeti jelképeket? Mertha a balkánon lennék, akkor megérteném.
Apropó!
Tudtátok hogy a Turul nemzeti jelkép, és nem nácista? Ezt is nem árt tudni!!!!
Egyébként valós a probléma, amirõl beszélsz, de nem nagyon van ellenszere, legfeljebb te maradhatsz ki a Valentin napból és a dec. 25-i télapóból.
A konyhával nem feltétlenül értek egyet veled, de úgy gondolom, hogy mindig azt az ételt kell enni, amelyik az adott országra jellemzõ, ahol épp van az ember.
Viszont mûködnek Magyarországon bõven magyar éttermek, de vannak emberek, akik magyarok, de a magyar ételeket nem ismerik, és le is szólják õket, mondván úgyis szar, annak ellenére, hogy soha nem is ettek olyat. Én ezeket tartom primitívnek.
Mikor magyar csoporttal utaztam Törökországba, a csoport nagy része csak és kizárólag nemzetközi ételeket evett ott.
Egyszer voltam egy paraszt barátommal étteremben, tárkonyos vadragulevest és marhapörköltet rendeltünk. A levesbe belekanalazott, aztán mondta, hogy nem kéri. Bele sem kóstolt. Soha. A pörköltet összekeverte, megkóstolta, de csak a negyedét ette meg.
Máskor McDonald'sba mentünk, ott az sem volt gáz, hogy a srác nem tud viselkedni, ott persze minden jól ízlett neki. Na, így étkezik egy átlag magyar ember.
Ez már régóta elindult ha belegondolsz nálunk is divatba jött a feng shui, meg hasonló keleti dolgok. Ahogy most oda is elért a karácsony... Bár nem értem nekik mi a pláne benne, teljesen más ünnepeik megvannak. Bejön egy nagy cég és az elterjeszthet ilyen dolgokat ? Csak remélni tudom hogy van magukhoz való eszük és az egész láz gyorsan kihal. Vagy a kommunista vezetés betiltja (y).
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Pl most ugye aktuális a dolog pl karácsony miatt. Valaki elárulná, hogy nálunk mióta a "télapó hozza" karácsonykor az ajándékokat? Hol van a mi Jézuskánk? De ahogy elnéztem egyre jobban háttérbe szorulnak a nemzeti hagyományok minden európai országban, és egyfajta globalizált kultúra jön helyettük.
Valentín nap a másik agymenés, az is egy újabb ünnep, hogy mindenki faszságokra költse a pénzét.
MEgfordultam már pár európai országban, is úgy vettem észre, hogy ez mindenhol egy elkezdõdött folyamat, ami elég szomrú. Én a világot meszeretném hagyni olyan színesnek, amilyen volt pár évtízeddel ezelött. Elmegyek mondjuk egy országba, és minden idegen konhya megtalálható, csak a tradicionális nemzeti konyha nem. Engem ez zavar. Nem azért megy az ember világot látni, hogy ugyanazokat az ételeket, italokat, kultúrát egye, igya lássa.
Vajon lesz jõvõre Húsvéti locsolás?