197
Egyre aggasztóbb a helyzet
-
#197 Nálunk voltak fogyatékosok is, kísérleti iskola... hát szerintem ő is egy volt közülük. Amúgy tényleg nem tudtam ki lehetett:) -
#196 Szerencsére én nagyon jó osztályba jártam. Igaz voltak általánosban is bunyók, amikben én is benne voltam, de valahogy soha nem lett belőle örök harag, sőt általában a haverjaimmal byunóztunk össze, ztán jót röhögtünk rajta :D -
#195 Egyszer engem is nagyon megvert valaki, azt se tudom ki volt, mert hátulról ütött le, aztán rugdosott jó fél percig. Nem lettek tőle pszichológiai bajaim. Persze az más eset volt, mert nem volt rendszeres, és fogalmam sincs ki tette, vagy miért, ráadásul csak másodikos voltam akkor, szóval már jó régen volt. Amúgy a gyerekek mindigis verekedtek, és verekedni is fognak. A képek alapján nem is tűnik olyan vészesnek, nem rúgják a fejét. -
#194 Na az ilyen suttyó kis hatodikosokat orrvérzésig kéne verni... Kis szarosok azt hiszik, hogy mindent lehet, mert már nőnek a pattanásaik. -
#193 Ez a mi sulinkban történt. Kitört a botrány... -
#192 Dehogynem... Főleg Te most! :) -
#191 Mondjuk itt már rég nem a témáról beszélünk o o -
#190 Akit érdekel a téma, és szereti az összeesküvés elméleteket, olvasson Drábikot :) -
#189 ^o^ -
Ronny #188 :DDDDDDDDD -
#187 beszéljünk róla!! Egyre aggasztóbb a helyzet, egyre aggasztóbb a helyzet!.. -
#186 Kultúrális globalizáció: Egyre aggasztóbb a helyzet. Tessék erről beszélni!Egyre aggasztóbb a helyzet! -
Thanatos #185 kivéve a csövi kategória, persze abból is van normálisabb :) -
#184 király :D -
#183 Budapesten a kutyások általában jófejek, bár biztos van ilyen is. -
#182 Várjál, múltkor nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. Két megállóval azelőtt, hogy leszállok (de addig is van 2 kereszteződés), leghátul álltam a buszon, és mikor kinyílt az ajtó valami veszekedést hallottam kintről, aztán láttam hogy egy hapsi (szerintem nem több 35-nél) felszáll két kutyával. Jó ez már nem volt kóser, de aztán megcsapott a szaga, meg a kutyáké. Jó, látszott rajta hogy hajléktalan, vagy "közel áll" hozzá. Először elkezdett beszélni arról, hogy valamilyen "buli" után egész este kint kellett a hidegbe lenni, miközben (idézek) "azok a büdös cigányok meg bent voltak a melegbe". Hát jó, aztán lazából rágyújtott a buszon, a kutyák egyszer elrohantak, akkor ordibált velük, meg hasonlók... meg ugye ott beszél magába....
#180, lehet az lesz ;) -
#181 húha :D:D:D kellemetlen 8)) Lesz ez még rosszabb szerintem -
Thanatos #180 mármint ezzel a "családdal"? én tuti várnék inkább mégegy buszt :P -
#179 Ok:
Reggel buszon megyek, szokásos. Egy nő egy kisgyerekkel a kezében, beszélget egy másik nővel, akinek a három gyereke ott ült mögötte. Először nyugodtan ültek hárman két széken, aztán a "legnagyobbik" (max. 4 éves) mivel volt egy kis hely a szék és az lépcső melletti üveg, meg korlát között, oda bemászott. Na szal elől a két nő, mögöttük két gyerek, mögöttük meg ott támaszkodik a harmadik gyerek. A középső két kisgyerek magas frekvenciájú hangok kíséretében lazán rugdosták egymást, a hátsó meg csak úgy ütögette őket... tudjátok, ez az átlag család, megszokott viselkedés... :@ Az anyja nem vette volna észre, hogy a fél busz őket nézi, hogy mekkora parasztok, hogy még ő se szólna rájuk. Aztán mikor leszálltam, láttam hogy a gyerek hátul az üveg mögül benyúlt az ajtóhoz, majdnem ott maradt a keze, aztán az anyjától kapott egy tockost, és megfejelte az üveget.
:@ Sajnos minden nap ezekkel utazom
-
#178 döntsétek már el, hogy a 14 éveseket vagy a kisgyerekeket utáljuk :) -
#177 Miért? Emlékszem, nekem is 14 évesek vették el a kissapkámat mikor elsős voltam... -
#176 Az egyébként jópofa, hogy egy 14 éves akarja felrúgni a kizsgyereket :D -
#175 Gondoltad most rúgsz egyet a fórumba is? -
#174 Megnevezett ok: Rosszkedv. :D -
#173 Ha nem mondod, akkor nem sokra megyünk ezzel a hozzászólásoddal :) -
#172 Valamelyik nap volt bennem egy olyan érzés hogy lerúgok 3 kisgyereket.... inkább nem részletezném, miért -
#171 tök mindegy. Kimondva úgysem feltűnő -
Liliomfa #170 öö amugy hogy is kell leírni a hoescét? hohes-c. nem?
át kéne nevezni a topicot: "hogy írjuk le helyessen a piák nevét" :) -
#169 helyesbítés: Nem mindig van/lesz ez így :D -
#168 Liliomfa: valaki, aki több reklámot néz nálam ;-)
amúgy nem nagyon érdekel a backardi, sem a martini, nem vagyok George Cloney... :-) Ja de... egyszer ittam kólával.. jaaa
Az bezzeg senkinek nem fájna, ha a narancslevet, nyajancsléj-nek írnám. Vagy hohescének. Látjátok, azt többet iszom, milyen példát mutatok?
Na szóval a pia csak másodlagos :-) Nem mindig volt ez így!! :D -
Liliomfa #167 ja ezt az üzit csak most olvasom . ok :)) -
Liliomfa #166 bacardi, nem backardy :DDDDDDD
sztem te se uittűl még bacardit ahogy elnézem, de mindenképppen pótold a hiányosságot, mert nagyon finom :)))
kiszolt rád?
én hamar megfogok öregedni mert nagyon kiváncsi természetű vagyok :))) -
#165 Meg a Bacardit nem Backardynak kell írni, de végülis lényegtelen :) -
#164 Először azt írtam, hogy No backardy, no party, aztán közben rámszóltak... :D ennyit a reklámokról. -
Liliomfa #163 látom te is fújod kívülről a reklámokat :DD -
#162 Ez jó volt :-)) -
#161 No Martini.. no party :D
Most kaptam egy üveg gint. :D meg kaptunk akácmézes pálinkát. Jó lesz megkóstolni. :) -
Liliomfa #160 ehh -
palack #159 Hamarosan eljön majd az az idő, mikor a 100 méter mély tengerfenékről felhozott tengeri csillag alapos lemosása, és tisztítása után feltűnik egy halvány de azért még jól olvasható felirat: Made in China
-