Kulturális globalizáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
#180, lehet az lesz 😉
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Reggel buszon megyek, szokásos. Egy nõ egy kisgyerekkel a kezében, beszélget egy másik nõvel, akinek a három gyereke ott ült mögötte. Elõször nyugodtan ültek hárman két széken, aztán a "legnagyobbik" (max. 4 éves) mivel volt egy kis hely a szék és az lépcsõ melletti üveg, meg korlát között, oda bemászott. Na szal elõl a két nõ, mögöttük két gyerek, mögöttük meg ott támaszkodik a harmadik gyerek. A középsõ két kisgyerek magas frekvenciájú hangok kíséretében lazán rugdosták egymást, a hátsó meg csak úgy ütögette õket... tudjátok, ez az átlag család, megszokott viselkedés... :@ Az anyja nem vette volna észre, hogy a fél busz õket nézi, hogy mekkora parasztok, hogy még õ se szólna rájuk. Aztán mikor leszálltam, láttam hogy a gyerek hátul az üveg mögül benyúlt az ajtóhoz, majdnem ott maradt a keze, aztán az anyjától kapott egy tockost, és megfejelte az üveget.
:@ Sajnos minden nap ezekkel utazom
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
át kéne nevezni a topicot: "hogy írjuk le helyessen a piák nevét" 😊
amúgy nem nagyon érdekel a backardi, sem a martini, nem vagyok George Cloney... :-) Ja de... egyszer ittam kólával.. jaaa
Az bezzeg senkinek nem fájna, ha a narancslevet, nyajancsléj-nek írnám. Vagy hohescének. Látjátok, azt többet iszom, milyen példát mutatok?
Na szóval a pia csak másodlagos :-) Nem mindig volt ez így!! 😄
sztem te se uittûl még bacardit ahogy elnézem, de mindenképppen pótold a hiányosságot, mert nagyon finom 😊))
kiszolt rád?
én hamar megfogok öregedni mert nagyon kiváncsi természetû vagyok 😊))
Most kaptam egy üveg gint. 😄 meg kaptunk akácmézes pálinkát. Jó lesz megkóstolni. 😊
(húha na én is jó tanácsokat osztogatok 😄D)
A chat és a fórumok és mindenféle filozófia, ideológia ismét az egomat táplálta. De amikor kiléptem az utcára, megint nem találtam a helyem. Hol vagyok? Nem itt kell lennem, hanem valahol máshol. Félelem, düh. Újra és újra a múlt emlékei, és a jövõ képzete. Mindig kell valami, hogy fenntartsa a "boldogságot" de amint megvan, már egybõl más kell. És még azt sem éltem át, ami meglett. Olyan tanításokat használtam föl az egom növelésére, amik békét hoznak, mert kimondják, hogy még véletlenül se bennük keresd az igazságot.. és egyáltalán ne is keresd. Nem maradt más belõlük, csak a logika, a vita.
"biztos vagyok benne ,hogy nem vagy egoista olyan szinten mint ahogy állítod. cask az ideál Én-képed az." -Ez biztos így van, mert mi más is lenne az egoizmus, mint maga az ideál Én-képünk?
Tud újat mondani...
szabolcs: biztos vagyok benne ,hogy nem vagy egoista olyan szinten mint ahogy állítod. cask az ideál Én-képed az. harcolsz elenne de mégsem engeded el. ne feledd ,hogy csak angy vonalakban vagy génjeid rabja. tõrd át a láncokatt változz a belsõ hatások befolyása által pozitív irányba. én bízok benned 😊)
ez kurvajó volt 😄DDD