733
Guitar Hero
-
Arwenke #53 Uberkonzolban lesz, nov 23 25900Ft. -
amdrula #52 Én az x360-as verzió árára leszek kíváncsi, mert már nagyon kéne egy gitár :D -
szando #51 Ma kérdeztem egy 576-ban hogy mikor jön a 3.. Azt mondták hogy ha hivatalos az október, akkor nov-dec.. Bár gondolom máshol bezserezhető lesz hamarabb, mert hát az 576 az 576... Ha valami infót tudtok ne kíméljetek plz! -
#50 Na mesélj valamit, miben változott, jók e a számok stb.
Csakmert a Rock the 80's -t akkora lehúzásnak találtam mint állat, nulla újdonság,a homamade warez verziók sokkal jobbak -
#49 ááá nagyon nagy az új rész! -
szando #48 Sziasztok!
Ha valakinek lenne eladó Guitar Hero 2 játéka PS2-re gitárral, kérem dobjon meg egy privát üzivel, megvenném.
Köszi! -
amdrula #47 Szerintem nézd meg mire válaszoltad ezt :P
BTW menni fog gitárral. -
#46 Ja fog!Csak a gombok helyettesítik a színeket.PS2-n pl:L1,L2,R1,R2 és X Xbox-on nem ismerem a gombokat -
zs0ltee17 #45 sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogyha nem eredeti játékkal jáccok attól menni fog gitárral a játék? -
zs0ltee17 #44 ha valakinek van eladó gitárja, nem gond ha használt, xbox360 verziós az kérem írjon! köszönöm! -
CsacsaThe #43 Guitar Hero - Rocks the 80's-ban a Superstar módot hogy kell aktiválni? -
good charlotte #42 akusztikus számok nem nagyon vannak benne csak ilyen jazz gitárral felvett lassú számok, de nagyon jók nem akusztikusok de lassúak :D de nekem a 2. rész jobban bejön jobb számok vannak benne és a helyszínek is jobbak meg a kidolgozottság szerintem egy imát mindenféleképpen megér -
chicco24 #41 Akkor lassú akusztikus számok is vannak benne és nem csak ezek a zúzósak? -
#40 Ma volt szerencsém beszerezni 1 gitárt a II. résszel egybecsomagolva és szerintem nagyon király!Fantasztikus számok és remek játékmenet kombinációja jellemzi:) -
#39 Megéri leszedni ha kedveled azt a stílust. Az első részbe jobb számok kerültek állítólag,de azt nem próbáltam. Ebből következik, hogy a 2. résszel kezdtem és tudtam játszani vele ^^ szokni kell de hamar bele lehet jönni sima joy-jal
Zúzós és lassú számok egyaránt vannak, mivel guitar hero a címe,ezért csak gitár van of course.
Egyelőre easy és normal van meg majdnem mindegyik perfektre, de hard már eszméletlen nehéz nekem, a gitárral biztos könnyebb -
chicco24 #38 Megéri leszedni?Ha a második részt szedem le úgy hogy nem játszottam az első résszel akkor tudom majd kezelni?Vagy szedjem le az elsőt is?
Lehet sima joyal is nyomatni??
Csak basszusgitáros számok vannak benne?Akusztikus lassúak nincsennek?
Játéktapasztalatok? -
good charlotte #37 találtok róla infot itt -
#36 én már azt nyomom :D -
good charlotte #35 hamarosan lesz 2. rész asszem november vége körül úgy 30-án de nem biztos jobb dalok lesznek benne lesz a multiba basszusgitár is már kint van a demoja én kiprobáltam és nagyon állat lesz!!! -
#34 baszki tök jó ez a game , most próbálom a 2. részt korábban abszolut nem érdekelt az ilyen, de kiderült hogy mégis bejön :D
joy-jal vagyok kénytelen nyomni, de még így is elég jól megy
Csak egy gondom van, 3-4 szám után ha kinézek a valóságba, úgytűnik minden felfelé akar nyúlni , ti tapasztaltátok ezt?? :D . Mondjuk ez ugyanolyan elven alapszik, mint amikor a pörgő spirált nézed sokáig, utána minden hullámzik. Érdekes szerintem -
Crazy Mate #33 Nekem az Iron Man tetszik belőle a legjobban! -
#32 Gratulálok a roppant inteligens és építő hozzászólásodhoz. Kérdésedre visszatérve egy roppant szórakoztató játék nagyon jó zenékkel. -
bcrics #31 EZ MEG MI ASZAR?? GUITAR HERO?? -
#30 Sztem kikéne találjanak ehez az egészhez egy rendes valós gitárt, sőt egy új programot, és lehetne belőle egész jó gitár oktató progi, mert mondjuk a progi ellenőrizné az ütemet, meg mindent... De mondjuk leszarom... Én tanulok basszerozni és nekem annyi bőven elég, gitáros játék nemkell, ha majd egyszer már megy a basszer, akkor majd lehet megpróbálkozok a szólóval is... -
#29 Nem kell, elég hozzá a sima ps2 joy -
maruzst24 #28 Ehez a játékhoz kell mikrofon? -
good charlotte #27 igen nem könnyű az 5. gombot is belevinni a játékba de nekem is sok gyakorlásom van benne -
#26 ehh, mazlista :) nekem az 5dik gomb nem esik kezre :( ez a legnagyobb bajom. Igaz mar mediumon is nehany szolo megizasztott, de azok 2 kivetelevel mind 5 csillagosak:) -
good charlotte #25 nem hinném én rendes ps2 joystick-kal vittem végig amikor már 5 gombot kell nyomni az egy kicsit nehézkes de gyakorlás kérdése de szerencsére nekem már jól megy!!! -
#24 Hi!
Nekem nagyon tetszik a game, de a hard meg az expert fokozat mar a Dualshockal nem igazan megy. A hangulata nagyon jo, csak kar hogy a bonus zenek kozott nincsenek meg ismert slagerek :( Egyebkent van itt valakinek hozza valo kontroller ? Mert tudtommal egyenlore csak USAban lehet kapni. Pedig megvettem volna a gamet, mert nagyon jo moka :)
Szal lehet nalunk valahol venni ilyen gamet, vagy legalabb a Gitar kontrollert hozza? -
#23 Kipróbáltam. A gitározáshoz nem sok köze van de mint játék nagyon szórakoztató és piszok jó zenék vannak benne szóval -
good charlotte #22 igazad van nem teljesen adja vissza de az ütemét viszont igen főleg hogy ha már hard-ba vagy expert-be nyomod én már végig nyomtam és a vége már eszméletlen jó -
good charlotte #21 lehet játszani -
good charlotte #20 én nem azzal a szarral játszok az a SG szerűségű "gitárral" az egy adag szar ki probáltam azzal a gitárral hogy milyen játszani és teljesen rossz én ps2-es joy-yal játszok -
#19 miért, a gitáralakú joy-jal mi értelme? nem nevezném gitárnak :P -
moralosan #18 sztem lehet, de annak meg mi értelme? -
#17 Lehet-e játszani vele a gitár alakú joy nélkül? -
good charlotte #16 egyébként játszottál már a játékkal csak akkor mondj véleményt ha már játszottál vele -
good charlotte #15 ezt beszoptad 4 éve gitározom -
Goth #14 jááááj hát beszarok! uhh de gagyi.-