733
Guitar Hero
  • szando
    Kecskeméti 576ban sem volt pénteken wii verzió.. Pesten fogom megvenni jövő héten valahol az az érzésem.
  • Drend
    HAli!

Megvan valakinek a PC verzió? Mert nekem nem akar elindulni... Vmi tipp?
    Köszi:Kython
  • Arwenke
    x360ra nincs, ps3 lattam boltban:(
  • Arwenke
    Talan jovoheten. Ti honan rendeltetek?
  • Arwenke
    576ban nincs, legalabbis nekem azt mondtak itt Debrecenben.
  • Lyan Kyj
    Rohadt életbe, hogy most nem vok BP-n, annyira nehéz várni!

Boldog szülinapot, Arwenke!
  • Arwenke
    En is 576ban rendeltem, remelem lesz ma.
  • szando
    fú már aludni se tudtam :S:S
    nagyon ajánlom az 576os arcoknak hogy legyen ma guitar hero! különben szétverem a boltot vagy nemtudom..
  • Seth
    jó az első rész gitárja mindegyikhez, csak mindíg fejlesztettek rajta kicsit ( jobb fogás, puhább gombok, semmi olyan ami miatt nem tudod használni 2,3-ban)
  • aricsi
    Hali, azt szeretném kérdezni hogy a guitar hero 1 gitár( jó e gh2-höz,gh3-hoz.A google-on azt találtam hogy jó,pontosabban a wikianswers-en,de nem bízom ebben,egy konzolbolt eladója azt írta egyszer e-mailban hogy nem mer az az egyhez van.(szóval nem volt túl meggyőző)Valaki megmondhatná a frankót.:)
    linkwiki
  • szando
    Egy kis vidámság.
    Ez meg egy kis szomorúság :(
  • amdrula
    Azzal a karral lehet megszüntetni, amit a kitartott hangoknál nyomogathatsz. (box gamepadon LS fel tologatása)
  • zs0ltee17
    sziasztok! elakadtam a játékban! ha lehet egyeltalán olyat! whammy-t kapok mindig battle módban! azt hogy tudom megszűntetni? má nyomkodtam mindent össze vissza de nem segített! előre is köszi a választ!
  • krisz21td
    Vkinek nincs vmi linkje gh3-hoz?
  • Hildi
    Sziasztok!
    Nincs véletlenül valakinek eladó gitárja (Xbox 360-Guitar Hero) ?
    Vagy nem tudjátok nekem megmondani ,hogy hol lehet hozzájutni iylen használt cuccokhoz?
  • Shenlong
    Ha valakit érdekel egy 2 napos wireless gitár ps2höz, 1 év garival, írjon üzenetet.
    (Csak meg ne gondoljam:))
    [email protected]
  • musha
    nem kell tövig nyomni a triggereket, elég csak egy picit benyomin...jelentős energiákat spórolsz meg vele!

egyébként most, hogy végignyomtam 5 csillagon a mediumot, azt kell, hogy mondjam, hogy jóval nehezebb lett, mint az előző rész...
  • zs0ltee17
    sziasztok! én most szedtem le a demót és próbáltam ki! állat! ha valaki elakarja adni a gitárját az kérem szóljon nekem! köszi! :)
  • Gabe18
    Na én is mit szivtam mire erre a Battle módba rájöttem mit kell csinálni...
    X360-on meg a select-re zavarja meg az ellenfelet,ugy már egyből jobban ment.Lehet a D-Pad-ra is csinál valamit,azt se nagyon néztem,na majd holnap.
    Én is medium-on megyek...nekem még az is sok néha.
    De a 360 controllere mondjuk nagyon nem ideális erre igazából,mert a 2 ravasz-nak túl nagy a "holt tere" vagy hogy mondjam,amig ütközik ha benyomom.És amikor gyorsan kell egymás után nyomni ugyanazt sokszor,azt ennek okán rendre elrontom,vagy csak nagy ritkán sikerül.Na de mindegy,küzdünk.
    Ha meg pc-re kiadják,akkor lehet megveszem gitárostól,mert ötletes,és élvezetes játék,és a legtöbb zene is tetszik.
  • musha
    helyes :)

u.i.: death note rulez ^^
  • Afe
    na ezzel a d-pados szivatással rögtön megnyertem mindet:)
  • Afe
    na akkor valszeg én voltam béndzsa, mert a d-padot ki sem probáltam.
    egyébként a többit én is szinte perfekter tolom:)
  • musha
    hi!

én most este próbáltam ki, paddal, egyelőre mediumon (mégse hátrafelé haladjunk), eddig minden 99%, a két `boss battle` nekem is elsőre lett meg, pedig közben jöttem rá, hogy mivel tudom szivatni (egyébként d-pad), a tremoló meg a jobb analóg kar. király játék, király zenék, nem csalódtam
  • amdrula
    Ha az az első Battle a Karrierben, akkor én elsőre lenyomtam őt hardon...
  • Afe
    most nézem itt a videot, de a srác gitárral se bírja legyőzni Tom Morellot:) fasza.
  • szando
    ha már itt tartunk, vennék egy gh2-őt ps2-re.. :)
  • partizan182
    Vegyél hozzá gitárt. Komolyan. Gamepaddel szánalom az irányítás, és az élmény kb 10% -a jön át. Tényleg, GH2, 17-18k-ért meg lehet kapni, a gitár jó a 3-hoz is.

Plusz a játék gamepaddal SOKKAL nehezebb.
  • Afe
    próbálta már vki a GH3 párbajait gamepaddal, mert elkélne néhány jótanács?

utálom, hogy senkit se tudok lenyomni:(
  • partizan182
    Francba, tényleg :)

Szal hogy ne legyen félreértés:

Nincsen benne drót. Kábeltelen. A levegőn keresztül kommunikál. Zsinórfree. Madzaghiányos.
  • Seth
    azt elfelejtetted mondani hogy vezetéknélküli
  • partizan182
    Kezemben még nem volt de nagyon dícsérik.
    Ha érdekel:
    -Vezeték nélküli
    -A formája kényelmesebb fogást biztosít
    -A guide button felkerült a nyak közelébe és nem tudod véletlenül megnyomni zúzás közben.
    -A select és a start gomb nagyobb és könyebben használható lett
    -A nyak levehető így könnyebb szállítani és tárolni.
    -A gombokat kicsit újragondolták, sokkal pontosabb, kényelmesebb használni.

Ja, és vezetéknélküli.

Kb ennyi jött le az IGN tesztjéből, de nézd meg te is a video review-t.

(Ja, és VEZETÉKNÉLKÜLI!)
  • Banyapapa
    miért jobb a 3 gitárja a 2töl?
  • partizan182
    GH2 gitár vezetékes még sajnos, és igen, jó a GH3-hoz (sőt, a Rock Band-hez is jó). De írják a tesztekben, hogy a GH3 gitár annyira jó lett, hogy már csak azért megéri megvenni a cuccot (IGN video review legvége).
  • Cafu
    Hello!
    ma akarok venni egy guitar hero 2-t és az a kérdésem hogy vezeték nélküli-e a gitár?
    a másik h jó-e a gitár a 3-ik részhez?
  • szando
    az a baj, hogy nekem Wiire kellene, itt meg csak X360ra meg PS3ra írják :(
  • Afe
    oke, csak a conrolpadon az micsoda, mert nekem nincs gitár?

sztem egy kicsit elbafták ezt a párbajos bossfightokat. rengeteg zavaró tényező van benne. mindenféle ikon, amitől sokszor nem látni a következő jeleket, aztán folyton rázkódik vibrál az egész, meg ugye ez a tremolós szrság ami talán az analógkarok lehetnek, de nem jelzi sehol hogy müködne v sem, a difficulty up-ról nem is beszélve.
  • szando
    asszem akkor a tremolót kell zúzni, akkor hamarabb vált vissza nehézségi fokot.
  • Afe
    király lett a GH3. kicsit csiszoltak a grafikán is(bár a Rock the 80'-t nem láttam).
    szebbek a karaktere, meg úgy az egész kevésbbé recés zizegős mint a GH2 esetében.
    javitottak az animácion is, pl már az énekes a szövegnek megfelelően tátog, meg néha feljön valaki és beugrik a tömegbe stb.
    a gomnyomogatás is finomabb, most már a keményem sorozatokat is könnyebben beveszi a gép. az elején 2 számot is sikerült perfektre tolnom egyből:)
    bár még az elején vagyok, de a zenei felhozatal talán egy fokkal jobb lett. még mindig ezt oldscool vonalat követik.
    a storyról(ha van neki) nem tudok nyilatkozni, mert winyorol tolom, és ha nem skipelem az átvezető filmeket, akkor hajlamos kifagyni. de a lényeg nem változott, megyünk egyik helyszinről a másikra. most jelenleg egy börtönben koncertezek, a szép csikos ruhás raboknak.

van ilyen gitár párbaj betét, ahol híres gitárosokat kell lenyomni.
    Tom Morello a Rage gitárosa folyton lealáz, mert még nem jöttem rá mit kell olyankor csinálni, amikor megjelenik a tremolókar és nem reagál semelyik gomra ha lenyomom. ha vki tudja, írja le. ráadásul ilyenkor átvált hardra, és az X-et is használni kell..káosz:((
  • amdrula
    Köszi, végülis nem sokkal drágább, mint máshol a GH2... Lehet karácsonyra beszerzek egyet.
  • Arwenke
    www.uberkonzol.hu