733
Guitar Hero
-
szando #93 Kecskeméti 576ban sem volt pénteken wii verzió.. Pesten fogom megvenni jövő héten valahol az az érzésem. -
Drend #92 HAli!
Megvan valakinek a PC verzió? Mert nekem nem akar elindulni... Vmi tipp?
Köszi:Kython -
Arwenke #91 x360ra nincs, ps3 lattam boltban:( -
Arwenke #90 Talan jovoheten. Ti honan rendeltetek? -
Arwenke #89 576ban nincs, legalabbis nekem azt mondtak itt Debrecenben. -
Lyan Kyj #88 Rohadt életbe, hogy most nem vok BP-n, annyira nehéz várni!
Boldog szülinapot, Arwenke! -
Arwenke #87 En is 576ban rendeltem, remelem lesz ma. -
szando #86 fú már aludni se tudtam :S:S
nagyon ajánlom az 576os arcoknak hogy legyen ma guitar hero! különben szétverem a boltot vagy nemtudom.. -
jó az első rész gitárja mindegyikhez, csak mindíg fejlesztettek rajta kicsit ( jobb fogás, puhább gombok, semmi olyan ami miatt nem tudod használni 2,3-ban) -
Hali, azt szeretném kérdezni hogy a guitar hero 1 gitár( jó e gh2-höz,gh3-hoz.A google-on azt találtam hogy jó,pontosabban a wikianswers-en,de nem bízom ebben,egy konzolbolt eladója azt írta egyszer e-mailban hogy nem mer az az egyhez van.(szóval nem volt túl meggyőző)Valaki megmondhatná a frankót.:)
linkwiki -
szando #83 Egy kis vidámság.
Ez meg egy kis szomorúság :( -
amdrula #82 Azzal a karral lehet megszüntetni, amit a kitartott hangoknál nyomogathatsz. (box gamepadon LS fel tologatása) -
zs0ltee17 #81 sziasztok! elakadtam a játékban! ha lehet egyeltalán olyat! whammy-t kapok mindig battle módban! azt hogy tudom megszűntetni? má nyomkodtam mindent össze vissza de nem segített! előre is köszi a választ!
-
krisz21td #80 Vkinek nincs vmi linkje gh3-hoz?
-
Hildi #79 Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek eladó gitárja (Xbox 360-Guitar Hero) ?
Vagy nem tudjátok nekem megmondani ,hogy hol lehet hozzájutni iylen használt cuccokhoz? -
Ha valakit érdekel egy 2 napos wireless gitár ps2höz, 1 év garival, írjon üzenetet.
(Csak meg ne gondoljam:))
[email protected] -
nem kell tövig nyomni a triggereket, elég csak egy picit benyomin...jelentős energiákat spórolsz meg vele!
egyébként most, hogy végignyomtam 5 csillagon a mediumot, azt kell, hogy mondjam, hogy jóval nehezebb lett, mint az előző rész... -
zs0ltee17 #76 sziasztok! én most szedtem le a demót és próbáltam ki! állat! ha valaki elakarja adni a gitárját az kérem szóljon nekem! köszi! :) -
Gabe18 #75 Na én is mit szivtam mire erre a Battle módba rájöttem mit kell csinálni...
X360-on meg a select-re zavarja meg az ellenfelet,ugy már egyből jobban ment.Lehet a D-Pad-ra is csinál valamit,azt se nagyon néztem,na majd holnap.
Én is medium-on megyek...nekem még az is sok néha.
De a 360 controllere mondjuk nagyon nem ideális erre igazából,mert a 2 ravasz-nak túl nagy a "holt tere" vagy hogy mondjam,amig ütközik ha benyomom.És amikor gyorsan kell egymás után nyomni ugyanazt sokszor,azt ennek okán rendre elrontom,vagy csak nagy ritkán sikerül.Na de mindegy,küzdünk.
Ha meg pc-re kiadják,akkor lehet megveszem gitárostól,mert ötletes,és élvezetes játék,és a legtöbb zene is tetszik. -
helyes :)
u.i.: death note rulez ^^ -
na ezzel a d-pados szivatással rögtön megnyertem mindet:)
-
na akkor valszeg én voltam béndzsa, mert a d-padot ki sem probáltam.
egyébként a többit én is szinte perfekter tolom:) -
hi!
én most este próbáltam ki, paddal, egyelőre mediumon (mégse hátrafelé haladjunk), eddig minden 99%, a két `boss battle` nekem is elsőre lett meg, pedig közben jöttem rá, hogy mivel tudom szivatni (egyébként d-pad), a tremoló meg a jobb analóg kar. király játék, király zenék, nem csalódtam
-
amdrula #70 Ha az az első Battle a Karrierben, akkor én elsőre lenyomtam őt hardon... -
most nézem itt a videot, de a srác gitárral se bírja legyőzni Tom Morellot:) fasza. -
szando #68 ha már itt tartunk, vennék egy gh2-őt ps2-re.. :) -
partizan182 #67 Vegyél hozzá gitárt. Komolyan. Gamepaddel szánalom az irányítás, és az élmény kb 10% -a jön át. Tényleg, GH2, 17-18k-ért meg lehet kapni, a gitár jó a 3-hoz is.
Plusz a játék gamepaddal SOKKAL nehezebb. -
próbálta már vki a GH3 párbajait gamepaddal, mert elkélne néhány jótanács?
utálom, hogy senkit se tudok lenyomni:( -
partizan182 #65 Francba, tényleg :)
Szal hogy ne legyen félreértés:
Nincsen benne drót. Kábeltelen. A levegőn keresztül kommunikál. Zsinórfree. Madzaghiányos. -
azt elfelejtetted mondani hogy vezetéknélküli -
partizan182 #63 Kezemben még nem volt de nagyon dícsérik.
Ha érdekel:
-Vezeték nélküli
-A formája kényelmesebb fogást biztosít
-A guide button felkerült a nyak közelébe és nem tudod véletlenül megnyomni zúzás közben.
-A select és a start gomb nagyobb és könyebben használható lett
-A nyak levehető így könnyebb szállítani és tárolni.
-A gombokat kicsit újragondolták, sokkal pontosabb, kényelmesebb használni.
Ja, és vezetéknélküli.
Kb ennyi jött le az IGN tesztjéből, de nézd meg te is a video review-t.
(Ja, és VEZETÉKNÉLKÜLI!) -
miért jobb a 3 gitárja a 2töl? -
partizan182 #61 GH2 gitár vezetékes még sajnos, és igen, jó a GH3-hoz (sőt, a Rock Band-hez is jó). De írják a tesztekben, hogy a GH3 gitár annyira jó lett, hogy már csak azért megéri megvenni a cuccot (IGN video review legvége). -
Hello!
ma akarok venni egy guitar hero 2-t és az a kérdésem hogy vezeték nélküli-e a gitár?
a másik h jó-e a gitár a 3-ik részhez? -
szando #59 az a baj, hogy nekem Wiire kellene, itt meg csak X360ra meg PS3ra írják :( -
oke, csak a conrolpadon az micsoda, mert nekem nincs gitár?
sztem egy kicsit elbafták ezt a párbajos bossfightokat. rengeteg zavaró tényező van benne. mindenféle ikon, amitől sokszor nem látni a következő jeleket, aztán folyton rázkódik vibrál az egész, meg ugye ez a tremolós szrság ami talán az analógkarok lehetnek, de nem jelzi sehol hogy müködne v sem, a difficulty up-ról nem is beszélve.
-
szando #57 asszem akkor a tremolót kell zúzni, akkor hamarabb vált vissza nehézségi fokot. -
király lett a GH3. kicsit csiszoltak a grafikán is(bár a Rock the 80'-t nem láttam).
szebbek a karaktere, meg úgy az egész kevésbbé recés zizegős mint a GH2 esetében.
javitottak az animácion is, pl már az énekes a szövegnek megfelelően tátog, meg néha feljön valaki és beugrik a tömegbe stb.
a gomnyomogatás is finomabb, most már a keményem sorozatokat is könnyebben beveszi a gép. az elején 2 számot is sikerült perfektre tolnom egyből:)
bár még az elején vagyok, de a zenei felhozatal talán egy fokkal jobb lett. még mindig ezt oldscool vonalat követik.
a storyról(ha van neki) nem tudok nyilatkozni, mert winyorol tolom, és ha nem skipelem az átvezető filmeket, akkor hajlamos kifagyni. de a lényeg nem változott, megyünk egyik helyszinről a másikra. most jelenleg egy börtönben koncertezek, a szép csikos ruhás raboknak.
van ilyen gitár párbaj betét, ahol híres gitárosokat kell lenyomni.
Tom Morello a Rage gitárosa folyton lealáz, mert még nem jöttem rá mit kell olyankor csinálni, amikor megjelenik a tremolókar és nem reagál semelyik gomra ha lenyomom. ha vki tudja, írja le. ráadásul ilyenkor átvált hardra, és az X-et is használni kell..káosz:(( -
amdrula #55 Köszi, végülis nem sokkal drágább, mint máshol a GH2... Lehet karácsonyra beszerzek egyet. -
Arwenke #54 www.uberkonzol.hu