733
Guitar Hero
-
argo001 #733 Sziasztok!
A Guitar Hero World Tourhoz mindenképp kell egy mikrofon ahhoz, hogy játszhassak vele? (PS2) -
augusz23 #732 Jó napot! A warriors of rock-al kapcsolatban szeretnék kérdezni:
Miért nem jön be a store a menüben? azt írja, hogy: server timed out. wifi van és működni is működik szóva nem tudom mi a baja.
A másik az, hogy nekem nincs meg az 5-ös rész, de ahhoz van egy kiegszítő zene amit a warriors of rock-hoz le akartam tölteni, de nincs fenn a ps store-on. A kérdés az lenne, hogy működik e az 5-öshöz való kiegészítő a warriors of rock-nál.
üdvözlet: augusz23 -
38tibi38 #731 Hali. Miért halkul le néha a hang nálam? Szólóknál nagyon sokszor meg esik:( Talán valamit elállítottam? -
zolee555 #730 Köszönöm a válaszod!
Utánanézek! -
Papesz #729 Innen, vagy valahonnan máshonnan veszel feltöltőkártyát, beütöd a kódot és már vásárolhatsz is. -
zolee555 #728 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mi a menete annak ha le szeretnék tölteni plussz zenéket a GH-oz.
Azt tudom, hogy Mo.-n nem megy a store, van angol reg.em úgy megy de ugye fizetős. Azt hallottam, hogy létezik PS3hoz ilyen "credit" dvd vagy micsoda. Ennek mi a menete? Nem gáz a fals cím? Ha valaki csinált már ilyet és elmondja vagy tud adni 1 linket ami leírja az jó lenne!!
Köszönöm szépen!
-
Dave8814 #727 Sziasztok, két kérdés:
1. Hogyan lehet bemenni a beállításokba? Át akarom állítani, h az f1,f2,f3-mal játszak, ne a í,y,x-el :/
2. GamePaddal nem játszhatunk? 1. billzettel, 2. joystickal? -
Szemjuel #726 Köszi, sikerült :) -
#725 Persze függ a játéktól is, régebbi játék nem biztos, hogy felismerik, lásd a 707-es hozzászólást. -
#724 Nekem sem sikerült, először kapcsolj be egy kontrollert és utána müködni fog. -
Szemjuel #723 Üdv
X360 slimhez van egy guitar hero band szett, és próbáltuk a mikrofont beüzemelni, de nem sikerült. Van valami extra amit csinálni kell? -
sanyi150 #722 Az összes Guitar Hero gitár konpatibilis a Rock Band játékokkal, de ez fordítva csak korlátozottan igaz.
Lásd: Instrument Compatibility Matrix -
#721 Kicsit konkrétabban kérdeznék mint Piki bocsi a kis ismétlésért de biztos akarok lenni benne.
Van nekem egy Guitar Hero World Tour Xbox360-as játékom és gitárom. Nagyon kellene nekem a Rock Band Green Day... Jó lesz hozzá a gitár? Mert ha jól láttam kevesebb gomb van a Rock Bandesen... -
#720 nekem nem jön be semmi, pedig érdekelne -
Messi940 #719 Kinek kell egy jó kis Guitar Hero-s gitár? :D -
cr2k1 #718 GH1-2-3-at leszámítva mindegyik kompatibilis mindegyikkel. Ha jól tudom, a "régebbi" GH-k számait lehet exportálni a vinyóra, az eredeti játékhoz kapott kóddal ingyen, míg a RB1-2 számait MS pontokért (talán 2-3000ft átszámítva max, nem sok) és akkor játszhatod az újabbakkal. Az utóbbihoz nem kell eredeti, csak MS pont...:)
Azt vedd, ami szimpatikusabb, a RB2 dobszettje kiegészíthető cinekkel amik az RB3ban használhatóak. Én csak az RB1 cuccait használtam, nincs összehasonlítási alapom. -
Papesz #717 Ha a Rock Band-et lefordítod magyarra, az utolsó kérdésre megkapod a választ. -
piki1982 #716 sziasztok
ROCK BAND és GUITAR HERO játékok esetén melyik szett a jobb, illetve melyik melyikkel megy? dob és gitár érdekel de nem tudom melyik melyikkel kompatibilis.
számomra képek alapján a rock band szett szimpatikusabb.
játékok amiken használnám: PS3
Rock Band 2 és újabb / Guitar Hero 5 és újabb
- a Guitar Hero Wearriors-ban tényleg van olyan opció hogy a régi játékok
számait le lehet tölteni? ingyen? hogyan? (még nincs meg csak kíváncsi vagyok)
- a Rock Band 1-2 -nél is lehet dobolni vagy csak gitár van?
köszönöm a segítséget előre is!
-
Lateralus #715 A GH1 csak PS2-re jelent meg.
Ha arra kell, a torrent a barátod. -
Lorant999 #714 hr2 : aerosmith
Marcicerus:IGEN!
konkolyadam:csak J-TAGOS géphez tudod felhasználni
ÜDV:
Honnan tudom letölteni a GH(I)-et?
lehet hogy van itt no WAREZ,akkor bocs,de sehol nem találom
-
konkolyadam #713 Üdv!
Lenne egy kérdésem. Töltöttem le zenéket különféle GHkhoz, főleg a 4-be, de a WOR-ba is. Na az lenne a tervem, hogy az összes letöltött számot átrakom a WOR-ba, de nem tudom, hogy kellene ezt megcsinálni. Tudnátok segíteni? Nem találok semmi választ a problémámra, és a játék se nagyon támogat ebben. Előre is köszi : ) -
Marcicerus #712 A Rock Band cuccok jók a GH-hoz, vagy fordítva? -
#711 Talán az Aerosmith. -
hr2 #710 Üdv
Melyik a legfrisebb Guitar Hero amelyiket lehet játszani xbox360 kontrolerrel? -
Kaszkadőr Mike #709 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy a GH WT a mikrofonnál csak GH mikrofont enged használni? Vagy bármilyen mikrofon jó? Persze pc re. -
#708 Köszönöm! -
a lista nem teljes, de a les paul az mindegyik résszel megy! -
#706 Hol tudnám megnézni, hogy a Guitar Hero Les Paul gitár melyik játékokkal kompatibilis? -
#705 és nincs vmi olyan megoldás,hogy itthno leszedem pc-re a számokat,és pendrive-al felviszem a boxra?:D -
#704 sajnos erre nincs lehetőség, különben hogy adnák el vagyonokért a letölthető zeneszámokat? :)) -
#703 hali!
meg tudjátok mondani,hogy tudok saját számokat felvinni guitar heroba? mármint azt meg tudja csinálni a program,hogy kiválasztok egy mp3-at pc-ről és lejátsza a játékban? -
Papesz #702 létezik hogy két külön felbontású kiadás jött ki a GH5-re ??
Nem létezik.
De ha nem akarsz 720p-s játékot venni, akkor várj még egy generációt. A dobozos játékok 99 százaléka 720p, ráadásul túlnyomó többségben ez nem natív felbontás. -
piki1982 #701 sziasztok
vennék egy "guitar hero 5 super bundle" packot PS3-hoz csak egy olyan furcsaságot láttam, hogy csak a szoftver esetén némely oldalon fel van tüntetve a felbontás miszerint 1080p. máshol az említett packon belül a szoftver - és külön a játék esetén is - felbontáshoz 720p van írva. megkérdeztem az üzletet és ez a 720 nem elírás...ez van a dobozon. létezik hogy két külön felbontású kiadás jött ki a GH5-re ?? légyszi akinek megvan vagy erről tud valamit írjon mert sürgős lenne a dolog de ha tényleg 720-as akkor nem veszem meg... vagy valahogy külön.
köszi szépen
-
rainman72 #700 Hello.
Végül is 6ezer nem sok érte,újonnan 10 körül van!
Külön van ps3-hoz és xbox 360-hoz!
Mindegyik Rock Band játékhoz jó,de vszinűleg jó az újabb GH részekhez is,amiban már van dob! -
sanyi150 #699 Guitar Hero 5 DOB (drums) eladó Xbox 360-hoz. Vadonatúj, sosem használt. 24 000 Ft. Részletek itt -
sanyi150 #698 Guitar Hero 5 DOBkészlet eladó. Vadonatúj, sosem használt. 24 000 Ft. Részletekért kattints ide -
#697 Tudnátok segíteni nekem?
Egy alig használt Electronic Arts Official Rock Band Drums megér 6.000-et?
Ez PS3 és Xbox-al is kompatibilis? Az összes Band játékkal müködik? -
Bujden91 #696 [email protected] -
Bujden91 #695 Eladó 2 hetes xbox gh5 játék és gitár 18 ért akit érdekel msn:[email protected] -
zolifa2 #694 Sziasztok!Pár hónapja vettem PS2-höz guitar hero 5-t,de a gitárra már nem maradt pénzem de most van de nem találok sehol csak gitárt, mindenhol csak játékkal van :( .PLS linkeljetek be oldalakat ahol van gitár játéknélkül,jó a gh5-hez és max 10 000 ft.
előre is kösz