17
-
#17 Tehát ha én írok NEM windows alatt egy olyan progit, ami csak Admin módban hajlandó futni és biztonsági rést tartalmaz, akkor nem én vagyok a béna?
LOL -
valaé valaé ná #16 Az lehet , hogy nem Sony termék, de Ő terjesztette, méghozzá rosszhiszeműen, hiszen előre figyelmeztetve lett. És mint tudjuk az illegális terjesztés komoly bűncselekménynek számit az USA-ban. :)
Különben amennyire megbütetik, kamatostól fogja később leverni a felhasználókon. Szóval nem kell annyira lelkesedni senkinek. -
exxile #15 Höhö! remélem ezek a texasi vadparasztok nem mérik majd szűkmarkúan a büntetést! -
aaaaa #14 Nem teljesen igaz... Bocs már késő van... -
aaaaa #13 Azért ez teljesen igaz. A Sony árulta ezeket a a lemezeket, semmi szükség nem volt a rootkitre egy sima Audio CD-nél, a saját kapzsiságágukon kívül... -
#12 "A sony viszont a per végén az egészet áthárítja arra cégre aki írta neki ez a hülye rootkitet MERT AZ NEM SONY TERMÉK :))))"
Ez legyen a legnagyobb öröm az életben -
Kannibal #11 Hogy hárítaná át? Nem az a cég adta ki a cd-ket, hanem a Sony. -
Le Kurde #10 ezt hívják üldözési mániának, kezeltesd magad -
Yfel #9 "A mikrofos rugdossa a sonyt a talpnyalóin és lefizetett bíróin keresztül rendesen..."
Vedd be a nyugtatodat es aludj egyet :o)
Y -
strogg #8 Azért mostmár kezd érdekelni ez a másolásvédelemi rootkit. Nincs valakinek ilyen lemeze kölcsön? Nagyon érdekelne, hogy linux alatt hogyan viselkedik. Nem is látom a Cd-t, vagy egyszerűen csak nem töltődik be a másolásvédelmi cumó (logikusan ez történik). De kíváncsi lettem. -
#7 A mikrofos rugdossa a sonyt a talpnyalóin és lefizetett bíróin keresztül rendesen mert tudja hogy az x360 konzol egy fos a playstation3 mal szemben igy most hátulról támad.
A sony viszont a per végén az egészet áthárítja arra cégre aki írta neki ez a hülye rootkitet MERT AZ NEM SONY TERMÉK :)))) Meg külön ben is, ezt is a szar vindóznak köszönhetik az emberek amin csak az nem megy be kintről aki nem akar. -
#6 Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben. -
#5 Tökjó szív a sony -
#4 Szar audio cd-kel perelik nemhohy a securom 7miatt perelnék kit érdekel az audio. -
bunny #3 Példányonként 120rugó? Az szép lenne! -
#2 A StarForcének is járna 3 év letöltendő -
Kannibal #1 Végre valaki nem nyalja a kiadók s***ét! Remélem jó nagy lesz a bünti!