Milyen játékot vegyünk karácsonyra?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
2005 karácsonyára késõ, 2006 karácsonyára korai és még kevés játék jelent meg ebben az évben

muhahaha

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nos, én most megyek venni, ezisbaj? 😊

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Jancsik
nekem battlefield 2t vettek, 5bõl bukok félévklr

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Snecie Smicie
Márióat-.-

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

NEOreg3
csak iylenkor melyik bolt van nyitva?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

reménytelen
Még karácsony van, és nem mindenki huszinnegyedikén kapja meg az ajánékait, mondjuk a távol élõ rokonok, akiket ilyenkor az ember meglátogat.
NEOreg3
szerintem zárható, aki most akkar venni az kicsit elkésett😊

Mike at home
Legot vegyünk a gyereknek, meg korcsolyát, hogy ne csak otthon tespedjen, meg ne legyen kockafeje sem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zaki
<#ejnye1><#vigyor>

hát egy comment 😊 a most wantedet fölösleges megvenni mivel akit érdekelt mindekinek megvan. 😊
Minstrel
Milyen játékot töltsünk le karácsonyra? <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

"Nesze neked karácsonyi hangulat: Keresztapa-trilógia a Viasat 3-mon."

Hm. Végülis a karácsony a legnagyobb közös családi ünnep, a Keresztapa meg pont a családról szól. <#vigyor4><#nyes>

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

reménytelen
Szar árkád dömper! Nincs realisztikus törés! <#idiota>
Ma2ska
A számitógépes játék szép ajándék, ha megfelelõ hw párosul hozzá, viszont a fröccsöntött munkagépek dömper, markoló hosszantartó szórakozást nyujtanak bármely korosztály számára 1-99 éves korig. Elõnyük a 3d megjelenités,valós fzikai hatások.

magus
apuci meg nem lesz halal ideges mikor megtudja h teljesen felesleges dobott ki az ablakon tobb mint 10 ezer forintot, mert az itt felsorolt jatekok nagyresze a csucskategorias gepen sem docog ugy el, hogy lehessen vele jatszani

Dr4gonlord
<#idiota><#hehe>

reménytelen
Karácsonyra ajánlok egy jó játékot:
Valamilyen hardver + Microsoft 3D Pinball 30.000 Ft, és jár hozzá ajándék Windows XP operációs rendszer! <#idiota>
Sanyix
hátezkész... <#idiota>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

És? attól még nekem teccik...attól még én reklámoz6om<#nezze>.
A minõség a legjobb reklám...

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

hopgyhogymit?

CS

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

reménytelen
A S.W.I.N.E. már ingyenes, nem éri meg reklámozni <#vigyor3> <#banplz>
rosemberg
de megjelent <#wave>Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

Dr4gonlord
Karácsony este? Tessék levetíteni a Passiót a csemetéknek, tuti siker <#hehe>.

sweech
a call of duty 2-t is írtam volna 😊

Ma2ska
Jah a 3 Jézus film közé beékelik, a fajsulyosabb szórakozást kedvelõknek<#smile>

Meg a texasi láncfûrészes hogy a tv-ben is legyen mit nézni szenteste. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Amiket játékokat leírt a cikk szerzõje az eléggé kevés.Minden kategóriába lehetett volna kb 3-4 játékot említeni,és nem csak azokat amiket most éltetnek,hanem azokat is amiket még MOST IS.Ne mmindig a 12000 hufos játék a legjobb.Pl a swine-t aligbirtam letenni tegnap,pedig jó régi...

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

12346
no comment

12346
nah, phaszmek.. naná, hogy az õ neve maradt bent <#vigyor3>

bricsi01
ugyan miért lenne az. a 12 éves öcsém pl nem szereti. mondjuk én sem tom elképzelni, mi a jó az ilyenekben...😊 + a környezetemben sokan így vannak ezzel. szal ennyit errõl😊

ez igy van gta3,gta vice city,gta san andreas ideális karácsonyi ajándék bármelyik platformra.
zaki
sztem meg a san andreas a legszebb karácsonyi ajándék 😄

Bucser
IGazából a drága cikkíró megszolgálva a karácsonyi Hype-ot csinált egy reklámot 6 sztárjátéknak... Lehet a Kiadó külön fizet a Dojcsák Dánielnek ezekért a béna cikkekért?? Ki tudja... De azt hiszem a cikk elé oda kellettt volna íni: Ez egy fizetett Hírdetés.

LEgalábbis kurára olyan szaga van... A 6 game-bõl ami ide fel van sorolva kb a PoP ami érdekes meg esetleg a BW2 de hogy az futottak még kategóriába kerüljön:/... Jó hogy a The Movies nincs megemlítve meg a COD 2 sem FPS kategóriában...Sõt RPG sem kerül a Fa alá sem valamire való szimulátor(mondjuk egy Lock-On 1.1 vagy egy igen ócsóért kapható jól moddolható RBR ami alá nem kell atomerõmû és köze is van a valósághoz😄)...

Kérem kapcsojja ki... lassan totál leszokok az SG.HU-s cikkekrõl mert borzalmasak... (egy két fórumlátogató cikkétõl eltekintve amiken látszik hogy utánna lett járva...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

burkusdió
Állítottam én,hogy a Keresztapa csak gyilkolászásról szól? Szerintem nem...

Munch
Mért... az ilyen felülnézetes stratégiait én útáltam mindíg.

Tojesz
hmmm....
Nos a Keresztapa sztem egyáltalán nem a gyilkolászásról szól
Baj van,ha csak annit látsz a filmbõl........

Davidus
akkor az a gyerek hülye😄

V9ykn8_TZL0

Lacc
Az a legkevésbé valószínû.
12346
és ha a gyerek rühelli az ilyen bizbaszos harcolgatós droidságokat?😛

Én ezzel kívánok áldott Karacsan-t: www.gurusun.blogol.hu
Broafka
pedig már kezdtem reménykedni hogy megjelent 😊
már úgy várom, de még mindig nem jelent meg az a "szar" 😞 <#falbav>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ma2ska
Akinek nem egészen világos ez a karácsonyi téma: ajándéknak azt szoktak venni, aminek az illetõ nagy valószinüséggel örül, és nem a karácsony témaköréhez, történetileg, mitológiailag, vallástörténetileg kapcsolódó tárgyakat. Fiugyerek szeret katonáskodni, gépen játszani, tehát a quake3, FEAR nak jobban örül mint esetleg egy diszkötéses bibliának.

burkusdió
Ezt a cikket legjobban a "nesze semmi, fogd meg jól" szállóigével tudnám jellemezni.
Mostanában szaporodnak az ilyesfajta cikkek az sg-n. Sokatmondó cím, semmitmondó tartalom... ...de mindennek mi értelme? A kedves cikkíró megemlítette a legjobban sztárolt játékokat, de ezen felül kimaradtak olyan darabok,amik tényleg ide illettek volna.

Karácsonyi hangulat? Gyilkolászás karácsonykor?
Nesze neked karácsonyi hangulat: Keresztapa-trilógia a Viasat 3-mon.De nemcsak ezt említhetném meg, hanem van egy rakás olyan film, ami kurvára nem illik karácsonyhoz, mégis évrõl évre vetítik karácsonykor. Amúgy meg 2005-öt írunk, manapság szerintem semmin sem szabad meglepõdni, de legfõképpen már senki sem lepõdik meg semmin.

Gladiator
mért, mit kapjanak? Adventures of Santa Claus, vagy mi? ennyi erõvel te minek kapsz digit fényképezõt, mert marhára nem illik a karácsonyi hangulathoz.

Csak cinikus voltam, ha nem jött volna le...

Cowek
Gyilkoljunk karácsonykor...
Elképzelem ahogy a boldog kisgyermek csillogó szemekkel bontja a fa a latta Quake 4 DVD-t...
Aztán vagy csalódott mert karácsonykor nem játszhat vele, vagy fél órával késõbb családját letojva különbözõ alkatrészeire lövi az ûrlényeket...

Lehet hogy nem volt karácsonya a cikk írójának még???

http://www.f1-info.hu/

Davidus
aki azt akarja hogy a gyerek megbukjon év végén az vegyen neki world of warcraftot😄

V9ykn8_TZL0

hm azt hittem leszenk fényképezúõ gépek is 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

reménytelen
Szerintem a Movies-t nem ártott volna megemlíteni...
12346
azért pár kevésbé ismert, viszont nevesebb külföldi oldalak által is 90% fölé értékelt gámok véletlenül kimaradtak😛
meg ha már itt tartunk, a hülye gyerek ne a gépet zizergesse. csináljon vmi kreatívat. ha egyszer gyerekem lesz, azé rá fogom vezetni egyebekre is. vagy ha már gép elõtt van, ne csak lövöldözzön meg kardozgasson.

Oldal 1 / 2Következő →