Készül a Rise of Nations folytatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez kurva jó játék! Már várom, hogy elkészüljön.
rohadt jó játék!!!!!!!!
nekem kell, hol kell érte jelenkezni? :-)
nekem kell, hol kell érte jelenkezni? :-)
K@resz
nincs meg valakinek?
K@resz
najó, a rise of rome is kieg volt, ennek ellenére szerintem az is rendesen megbolygatta a dolgokat. bár csak pár civ és tech amióta egyszer felraktam nem is emléxem, hogy játszottam e egyáltalán az 1.0c-vel
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
nem tom, nekem az elsõ 2 is nagyon bejött. annó az age is ütött, ez meg fõleg az volt amikor megláttam. azok akik csak mennek elõre, hogy techfejlesztés ebben a játékban megmurdalnak. iszonyat húzós kemény ellenféllel szemben jól meghúzni a határvonalat a sereg és a technika költségek közt
gondolom
szimpla, patriots, legends
Tökk szar ez a játék<#beka2>#beka2>
Hat nem tudom, hogy ez a resz mennyire hajlando elfutni a regebbi videokartyakkal viszont a masodik resz nekem siman ment geforce 2 mx400-al ami azert jelent valamit.Tenyleg nagyon jo jatek, sokat jatszodtam vele halozatba...
Abban hitben éltem amiota Thrones and Patriots ot bejelntették hogy az egy kiegészito meg oda is volt irva hogy expansion. No mind1.
Én aztán nem vagyok egy nagy grafika buzi, de ezek a képek egyszerûen lenyûgözõek. Fõleg azok amelyeken a hegyeken valami teljesen szürreális, mesebeli kastélyok vannak. A gamespoton van több is, érdemes õket megnézni. Lehet hogy nem lesz a játék az igazi, de hogy valami eszméletlen a grafika az biztos.
Rise of Nations, Rise of Nations- Thrones and Patriots, Rise of Nations - Rise of Legends. Ettõl <#nyes>#nyes>.
Ha annak örülni kell, ha a 7800 GT- elfut, a játék, halálra van ítélve, de megnyugtatlak, a képek nem tükrözik a gépigényt. Lásd UT2007 (hivatalos forrás), 1024x768, 2xAA 4xAF High, 6800 Ultárn 40 -50 FPS (az volt írva, hogy megfelelõen fog futni, és ez a megfelelõ skála, késõbb confirmed).
"de nem tûnik nagy gépigényûnek sem"
???? A képeket nézted? Örülni fogok ha a 7800GT-m elviszi!
???? A képeket nézted? Örülni fogok ha a 7800GT-m elviszi!
a játék jónak tûnik, de nem tûnik nagy gépigényûnek sem! 😊
ajjaj, megint lesz egy játék, ami miatt tuningolhatom a gépem<#idiota>#idiota>
TDU nick: Mancs[HUN]
Én csak azon csodálkoztam, hogy fantasy (többnyire) környezetben játszódik majd, nem pedig a jelen/jövõkorban, de így utánaolvasva/nézve jónak tûnik, csak legyen benne világelfoglaló kampány.
Nem Big Hunter Games hanem Big Huge
szerintem is nagyon ott lesz a játék.
A Microsoft fogja kiadni ezt is?
szerintem is nagyon ott lesz a játék.
A Microsoft fogja kiadni ezt is?
király
iLove oHs.
jo lesz ez!!!