97
Lexus
-
#17 Pedig az SC is nagyon ott van!! -
#16 Nemrég elment előttem egy X5 és mitad Isten mögötte pedig egy RX400h FEKETE SZÍNBEN (szlovák volt), hát azt hittem beszarok pont azokban a napokban nézegettem mert baromira megtetszett a tudása a kinézete meg ahogy egyben van az egész! Kicsit nagyobb az X5-nél, formatervezés és a vonalak kialakítása szerintem pedig pont a mai világba illő!! (El lett találva) -
#15 Nekem ez a divatterepjáró nem tetszik, egyedül az IS az ami tetszik a Lexusok közül. -
#14 Fekete színben pedig szerintem egyenesen viszi a pálmát!! -
#13 bazz előtted írták a muszáJ-t pontos jével, miért nem írtad te is úgy? -
#12 -
#11 -
#10 Nekem a nagy kedvencem az RX400h. Nemcsak a külső miatt de a hibridmotoros megoldás nagyon szigor lett!! Indításnál és 0-50 km/h-ig villanymotor hajtja a gépet ami a városi fogyasztást valószínüleg nem kicsit megcsappantja (ez egy jó pont amekkora dugók szoktak lenni!!)!! -
#9 Itthon is láttam már Altezza-t. -
#8 -
#7 MUAHAHAHAHAHAHAHAHA, még jó, hogy Altezza, mivel Japánban úgy hívják, nálunk meg IS. -
#6 Ja van benne valami egyébként nekem nem az IS a legkedveltebb lexusom valahogy nem az igazi! De a GS nem rossz! Vagy RX!! -
#5 na ja, majd az idő eldönti van-e létjogosultsága... -
#4 Nem muszály semmi sem csak akarat kérdése!! -
#3 Hát az új IS az tetszik, a többi nem, de ez az új IS is csak egy Altezza más emblémával. -
#2 Basszus muszáj minden autótípusnak topicot nyitni? -
#1 Nos a topic azért nyílt mert egyre tőbb luxusmárka topic nyílik és úgy gondoltam nem maradhat a Lexus sem!! Szeretettel várom a véleményeket illetve a technológiai újdonságokról hallott infókat!!