97
Lexus
  • Shadowkiller
    Pedig az SC is nagyon ott van!!
  • Shadowkiller
    Nemrég elment előttem egy X5 és mitad Isten mögötte pedig egy RX400h FEKETE SZÍNBEN (szlovák volt), hát azt hittem beszarok pont azokban a napokban nézegettem mert baromira megtetszett a tudása a kinézete meg ahogy egyben van az egész! Kicsit nagyobb az X5-nél, formatervezés és a vonalak kialakítása szerintem pedig pont a mai világba illő!! (El lett találva)
  • Super DANTE
    Nekem ez a divatterepjáró nem tetszik, egyedül az IS az ami tetszik a Lexusok közül.
  • Shadowkiller
    Fekete színben pedig szerintem egyenesen viszi a pálmát!!
  • akyyy
    bazz előtted írták a muszáJ-t pontos jével, miért nem írtad te is úgy?
  • Shadowkiller
  • HuAn82
  • Shadowkiller
    Nekem a nagy kedvencem az RX400h. Nemcsak a külső miatt de a hibridmotoros megoldás nagyon szigor lett!! Indításnál és 0-50 km/h-ig villanymotor hajtja a gépet ami a városi fogyasztást valószínüleg nem kicsit megcsappantja (ez egy jó pont amekkora dugók szoktak lenni!!)!!
  • Super DANTE
    Itthon is láttam már Altezza-t.
  • Shadowkiller
  • DanielT
    MUAHAHAHAHAHAHAHAHA, még jó, hogy Altezza, mivel Japánban úgy hívják, nálunk meg IS.
  • Shadowkiller
    Ja van benne valami egyébként nekem nem az IS a legkedveltebb lexusom valahogy nem az igazi! De a GS nem rossz! Vagy RX!!
  • M@TriX
    na ja, majd az idő eldönti van-e létjogosultsága...
  • Shadowkiller
    Nem muszály semmi sem csak akarat kérdése!!
  • Super DANTE
    Hát az új IS az tetszik, a többi nem, de ez az új IS is csak egy Altezza más emblémával.
  • M@TriX
    Basszus muszáj minden autótípusnak topicot nyitni?
  • Shadowkiller
    Nos a topic azért nyílt mert egyre tőbb luxusmárka topic nyílik és úgy gondoltam nem maradhat a Lexus sem!! Szeretettel várom a véleményeket illetve a technológiai újdonságokról hallott infókat!!