97
Lexus
  • Magnumrolcsi
    Szerintem inkább a BMW 530 hasonlít csak annak másik oldalt van a tankja.

• PyRex
    Kívülről tiszta 7-es BMW, olyan szinten koppintanak megint, hogy nem igaz :)
    Mondjuk ettől még jó autó (lesz) nagyon, de nem igaz, hogy ennyire nincs ötletük...

BMW:

LEXUS:

A 8 fokozatú automata meg faja, de mi a francnak? Már a 7 is túlzás szerintem, akkor már inkább az lesz az út, amit a Merci csinál... Fokozatmentes váltó virtuális sebességfokozatottal (ha valaki mégis játszadozni akar).
  • Magnumrolcsi
    Nagy teljesítményű V8-as motor a világon elsőként nyolcfokozatú automatikus váltóval

Az LS-t teljesen új, nagyon fejlett, 4,6 literes V8-as benzinmotor hajtja, amelynek teljesítménye körülbelül 380 lóerő lesz, nyomatéka pedig 500 newtonméter körül alakul majd. A világon elsőként alkalmazott nyolcfokozatú automatikus váltóművel szerelve az LS 460 álló helyzetből kevesebb, mint 5,5 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órás sebességre. S bár teljesítménye lenyűgöző lesz, az új LS átlagfogyasztása csekély, 9,5 liter/100 km körül lesz.

• schrank
    a lexus drágább használtan de a presztizsmárkák meg újonan drágábbak ergó a lexus értékállóbb
    audi
    lexus
    és az utóbbi még szebb is masszívabb
  • Szabi84
    Szerintem ez az az autó ami utolsó fillérig megéri az árát és attól sem kell félni hogy cserbenhagy, akárhány év után!
  • Falconer
    El kell keserítselek, de ugyanannyiba.
  • schrank
    na ja azért meg lehet nézni mennyibe kerül most egy 15 éves "szivar audi" meg egy ilyen masina
  • Shadowkiller
    Hát ja a kaszni :D lol!! De a tudás kérem szépen!! :D
  • Falconer
    Jaja, elég hasonló :)
  • JGTC
    loál és tényleg...
  • schrank
    mindíg is a trendi formavilágot használták lásd 90-es évek audi 100
  • Shadowkiller
    Helyesen beszélsz de azért az sem utolsó, hogy az ízlésvilágunknak megfeleljen a gép!!
  • schrank
    mindenki a "nekem tetszik" dumával jön pedig akik lexus-t vesznek nem azért veszik mert szép mert akkor vehetnének francia vagy olasz autót
  • Falconer
    Engem csak ez zavarna: 252Nm
  • Shadowkiller
    Egyébként amióta Lexus mániám van naponta min. 1 et látok. Pedig addig se jártam csukott szemmel!!! Azér ez érdekes! Ha valamelyik kocsi tetszik és beleszerelmesedsz akkor megfigyelhető hogy többet látsz belőle az utcán is és a tv ben is!!
  • Shadowkiller
    Így van az IS a legolcsóbb mindközül és ezek ellenére tudásban nem sokkal szegényebb a többitől! Nekem valahogy mégis jobban tetszik a többi!

PyRex #38 Igen ezt én is néztem már de szerintem belefér!! Szerencsére csak az ajtókon illetve a tetőn látszik mert a lámpák ill a csomagtartó vonalvezetése már más! Viszont élőbe látnád !!!!! Ssóval azér a tervezőknek!!!
  • Magnumrolcsi
    Anyám barátja vezetett ezt az új IS 250 D (208Le, 252Nm). Autópályán mentek vele 200 km/h -val(230 a vége). Kérdezték mennyibe kerűlt és mondták, hogy 9100000Ft-tól már ellehet vinni. Ez nem sok érte. Igaz nem lehet belőle még olyan sokat látni.

• PyRex
    Audi TT forever :)

Nekem az a bajom a Lexus-szal, hogy számomra szinte nincs egy olyan modelljük sem, amiben ne lehetne NAGYON felismerni más luxusmárkák stílusjegyeit. Mindemellett tetszik :))
  • The FlashBack
    ez verda...
  • PyRex
    A legalsó kép oldalról teljesen bálna-mercis :)
  • DEXTER92
    Azértnehogymármindenautómárkánaktopicjalegyen.....
  • blackgamer
    ami a Trükküs fiúk című filmben van az ütős, csak szerintem olyan figurák vezetik mint a filmben
  • sweech
  • Falconer
    Meg ott nagyon elmegy a téma.
  • Falconer
    Szerintem is. De van már Lambo topik, meg mindenféle topik.
  • Atkamon
    Sztem egyszerűbb lenne mindent az AUTÓ mánia topikba irni...
  • Shadowkiller
    2006 meglepetése!! A Lexus is piacra dob egy dízel autót: IS220d néven "Az új IS sorozat elsőként bemutatott változata az IS250, melyben egy új, 2,5 literes V6-os motor dolgozik. Ezt követi 2006 első felében az IS 220d, ami a Lexus történetének első dízel motorral szerelt típusa lesz."
  • Shadowkiller
    Ha esetleg érdekel valakit mit mennyiér dobnak!!
    http://www.lexus.hu/Images/Lexus_arlista1130_tcm249-127182.pdf
  • Shadowkiller
    Azér az érintőképernyő befigyel!! De a RX400h ban is ott van!
  • Shadowkiller
    SC430 belső
  • JGTC
    Sztem is szép! 1 képet megérdemel.
  • Shadowkiller
    Íme az RX400h belülről

• Dying Soul
    Első és a harmadik üt
  • Shadowkiller
    Végre egy műértő!! THX
  • Falconer
    LFC Concept:

• Falconer
    GS430 belseje:

• Falconer
    LF-A Concept:

Lexus CF Wald tuning:

• Shadowkiller
    Nem kell elhinnem mert tudom de veled is előfordult már szerintem!!?
  • Taranov
    Biztos nem hitte el, hogy úgy heJes :)
  • Shadowkiller