97
Lexus
-
Szerintem inkább a BMW 530 hasonlít csak annak másik oldalt van a tankja. 
-
Kívülről tiszta 7-es BMW, olyan szinten koppintanak megint, hogy nem igaz :)
Mondjuk ettől még jó autó (lesz) nagyon, de nem igaz, hogy ennyire nincs ötletük...
BMW:
LEXUS:
A 8 fokozatú automata meg faja, de mi a francnak? Már a 7 is túlzás szerintem, akkor már inkább az lesz az út, amit a Merci csinál... Fokozatmentes váltó virtuális sebességfokozatottal (ha valaki mégis játszadozni akar). -
Nagy teljesítményű V8-as motor a világon elsőként nyolcfokozatú automatikus váltóval
Az LS-t teljesen új, nagyon fejlett, 4,6 literes V8-as benzinmotor hajtja, amelynek teljesítménye körülbelül 380 lóerő lesz, nyomatéka pedig 500 newtonméter körül alakul majd. A világon elsőként alkalmazott nyolcfokozatú automatikus váltóművel szerelve az LS 460 álló helyzetből kevesebb, mint 5,5 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órás sebességre. S bár teljesítménye lenyűgöző lesz, az új LS átlagfogyasztása csekély, 9,5 liter/100 km körül lesz.
-
a lexus drágább használtan de a presztizsmárkák meg újonan drágábbak ergó a lexus értékállóbb 
audi
lexus
és az utóbbi még szebb is masszívabb
-
Szerintem ez az az autó ami utolsó fillérig megéri az árát és attól sem kell félni hogy cserbenhagy, akárhány év után! -
El kell keserítselek, de ugyanannyiba. -
na ja azért meg lehet nézni mennyibe kerül most egy 15 éves "szivar audi" meg egy ilyen masina
-
Hát ja a kaszni :D lol!! De a tudás kérem szépen!! :D -
Jaja, elég hasonló :) -
loál és tényleg... -
mindíg is a trendi formavilágot használták lásd 90-es évek audi 100 
-
Helyesen beszélsz de azért az sem utolsó, hogy az ízlésvilágunknak megfeleljen a gép!! -
mindenki a "nekem tetszik" dumával jön pedig akik lexus-t vesznek nem azért veszik mert szép mert akkor vehetnének francia vagy olasz autót 
-
Engem csak ez zavarna: 252Nm -
Egyébként amióta Lexus mániám van naponta min. 1 et látok. Pedig addig se jártam csukott szemmel!!! Azér ez érdekes! Ha valamelyik kocsi tetszik és beleszerelmesedsz akkor megfigyelhető hogy többet látsz belőle az utcán is és a tv ben is!! -
Így van az IS a legolcsóbb mindközül és ezek ellenére tudásban nem sokkal szegényebb a többitől! Nekem valahogy mégis jobban tetszik a többi!
PyRex #38 Igen ezt én is néztem már de szerintem belefér!! Szerencsére csak az ajtókon illetve a tetőn látszik mert a lámpák ill a csomagtartó vonalvezetése már más! Viszont élőbe látnád

!!!!! Ssóval azér 

a tervezőknek!!!
-
Anyám barátja vezetett ezt az új IS 250 D (208Le, 252Nm). Autópályán mentek vele 200 km/h -val(230 a vége). Kérdezték mennyibe kerűlt és mondták, hogy 9100000Ft-tól már ellehet vinni. Ez nem sok érte. Igaz nem lehet belőle még olyan sokat látni.
-
Audi TT forever :)
Nekem az a bajom a Lexus-szal, hogy számomra szinte nincs egy olyan modelljük sem, amiben ne lehetne NAGYON felismerni más luxusmárkák stílusjegyeit. Mindemellett tetszik :)) -
ez verda...
-
A legalsó kép oldalról teljesen bálna-mercis :)
-
Azértnehogymármindenautómárkánaktopicjalegyen..... -
blackgamer #36 ami a Trükküs fiúk című filmben van az ütős, csak szerintem olyan figurák vezetik mint a filmben -
-
Meg ott nagyon elmegy a téma. -
Szerintem is. De van már Lambo topik, meg mindenféle topik. -
Sztem egyszerűbb lenne mindent az AUTÓ mánia topikba irni... -
2006 meglepetése!! A Lexus is piacra dob egy dízel autót: IS220d néven "Az új IS sorozat elsőként bemutatott változata az IS250, melyben egy új, 2,5 literes V6-os motor dolgozik. Ezt követi 2006 első felében az IS 220d, ami a Lexus történetének első dízel motorral szerelt típusa lesz." -
Ha esetleg érdekel valakit mit mennyiér dobnak!! 
http://www.lexus.hu/Images/Lexus_arlista1130_tcm249-127182.pdf -
Azér az érintőképernyő befigyel!! De a RX400h ban is ott van! -
SC430 belső
-
Sztem is szép! 1 képet megérdemel.
-
Íme az RX400h belülről
-
Első és a harmadik üt -
Végre egy műértő!! THX
-
LFC Concept:
-
GS430 belseje:
-
LF-A Concept:
Lexus CF Wald tuning:
-
Nem kell elhinnem mert tudom de veled is előfordult már szerintem!!?
-
Biztos nem hitte el, hogy úgy heJes :) -