1528
Mercedes-Benz
-
#99 -
#98 -
#97 Na EZ szép, pedig denemszerettem ezt a féltéglát :) -
Egy régi de hasznos link: Merci kódok -
#95 95-ös? Hmm, bálna forever :) -
#94 ML-ből az új az valami iszinyat durva lett - legalábbis külsőleg, másról nem tudok nyilatkozni sajnos. -
#93 Nálunk volt egy 2000-res S500, most meg egy 2003-as S500 4matic, de hát nemtom. Mind a kettőnek idegesítő gyerekbetegségei voltak / vannak (mint lejjebb is írtam) és ennél a kategóriánál szvsz qrvára nem kéne... -
#92 Bocsánat!
230 komp -
#91 320-as kompresszorosunk van!
MEg egy 320-as ML 98 az ML asszem az SLK 97 a "régi" s600 pedig 2001-es évjáratú volt! -
#90 Most is van egy ML, meg egy SLK. Egyik se a legújabb! -
#89 Volt esünk.. 6kilós!
Kalapszar volt amúgy! -
dieselG #88 Keresztapámnak 2004es S320-asa van, előtte egy 1995ös széjjeltuningolt S420-asa volt.. meg még előtte is volt jópár mercije :) Nekem a Mercedes szó hallatán mindig a keresztapám ugrik be, ahogy elvitt mindenhova, mikor látogatást tettem nála, meg a vezetési stilusa, az se volt semmi miközben dörmögtette a motort :D ah szép emlékek.. lassan teszek majd ismét egy látogatást nála :) -
#87 Szép, majdnem mint amit vezetgetek néha. Csak a felnik nem stimmelnek :D
Amúgy akármennyire is modern az új S, szerintem ez sokkal szebb volt :) -
#86 Csuklóból törném le a kezét annak, aki hozzányúlna... :) -
#85 hááááát
ilyennel nemhiszem h viccelődne az ember... -
blackgamer #84 remélem csak poénból kérdezed, mert nem poénos csak azért -
#83 törtetek már le Merci-jelet 1 kocsiról??? -
-
#81 erről nekem midig egy nő jut eszembe, hogy ez most normális e vagy sem hm hát no mindegy is:))
egyébként legyen inkább minyi molyis rulz!!
-
#80 Igaz, mostanában kevesebbet lógok az sg-n, de ide bekelletthogy írjak. -
#79 Hé f2d! mivan veled! Úgy eltüntél mint a kámfor.... -
#78 Nekem ez az igazi Mercedes. Nagyonvalószínű, hogy soha nem lesz. A G Merciből csakis a katonai változat jön be, mindenféle fölösleges extrától mentesen, egy ilyen szuper terepjáróba nem illik a bőr meg a rengeteg csiribiri, az maradjon meg szerintem a luxus limóknak.
Francia Merci, teljesen Mercedes Peugeot emblémával az orrán. A G class egyébként létezik még Steyer Puch márkanévvel is, a Peugeot P4-ből pedig gyártanak duplatengelyest is (3 tengely).Ez is jóvolna, de azigazi a Mercedes-Benz G class merci csillaggal.
Peugeot P4
-
#77 Ezek benne vannak a GT4-ben is, marha jók, főleg a le-mansi CLK. -
#76 ELtaláltad a kedvenceimet.
190 ilyenem van
CLK-GTR ilyenem meg nem lesz sose :D -
#75 ok^^ -
#74 gyönyörű...
1024/1600 -
#73 Nem lesz az nem kell félned
-
#72 A legszebb Mercedesek:
Mercedes SLK200 Kompressor háttérképek
Mercedes SLK320 háttérképek
-
-
#70 ne csináljunk ebből is kamionos topicot plz -
#69 -
#68 en is merci Fan vok csak kicsit nagyobb merciket szeresem! -
TomBond #67 Én is merci fan vagyok. Sajnos pénzem sosem lesz annyi hogy vegyek magamnak (hacsak nem nyerek a lottón), ezért 4-5 havonta fel szoktam menni pestre a Kárpát utcába, ott van egy ismerősöm és ilyenkor élem ki magam.
Nem tudom minek vitatkozni hogy így bőmös meg úgy merci. Van akinek ez jön be van akinek az! -
#66 A múlthéten láttam egy McLarean-Merci SLR-t :) Amúgy tényleg elég király a hangja, bár nem brabus volt. -
#65 Nálunk meg alig lehet beszerezni -
#64 Skyline be van tiltva az USA -ban. -
#63 Nem csodálom nagyon bika -
#62 Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen széttuningolt Suprat, meg Skylinet miért is engedik akkor be a forgalomba?! -
#61 Bobby merci :D
/me tulaj, de remélhetőleg már nem sokáig. Épp most készülök eladni a sajátomat. (képek a galériában:) )
Csak pozitívan tudok nyilatkozni róla. Motorikusan hibátlan, és mivel ez még azokból az időkből származik, amikor raktak anyagot is a kocsiba, egy darab rozsdafolt sincs rajta. Talán ami negatívum, az a kritikán aluli Bosch elektronika. -
#60 Hát:
"The exhaust system is not certified for use on public roads."
:)))