1528
Mercedes-Benz
-
#259 júúj még mindíg borsos áruk van :S 7milka :S -
#258 kössz -
#257 klikkide
ez mondjuk az új M osztály, de azért valamennyire talán lehet viszonyítani... -
#256 'ez a kocsi "
Amúgy gondolom nehéz lenne megnézni a használtaón! -
#255 jajjmár , a kép illusztráció -.- -
#254 Semmit mert jobbkormányos! -
#253 hát valamelyikét -
#252 aha persze, és melyik motor fogyasztását írjam? Mert ez innen csak egy kaszni... -
#251 Sziasztok !
Szerintetek ez a kocsi most mennyit ér ? Műszaki adatok is kénének pl. fogyasztás..
-
#250 avagy CLK DTM AMG -
#249 CLK GTR AMG -
Unreal1942 #248 Biztos vissza lehet! -
baddeni #247 sziasztok vki nem tudja az A180-as mercinek vissza lehet tekerni a kilóméter óráját mert én eddig úgy tudtam nem és most állok vásárlás előtt de nagyon gyanúsan kevés km van egy másfél éves verdában miközben a kormány meg a belseje jóval tobbről árulkodik....... -
DJ BP #246 az új E mikor érkezik vajon? mert öregecske a mostani a konkurenciához képest -
#245 nincs, de elég brutális. bár nekem ez újabb E jobban bejön lol :) -
#244 Sziasztok!
Erről az autóról nincs esetleg valakinek több képe? Konkrétan erről az autóról kéne,tehát nem ilyen típusról:) Köszi!
-
#243 Ilyesmi
-
#242 azta :) m1-en micsoda frankó mercedes volt, az országban csak kettő van belőle, egyik az F1-es felvezető kocsi, másik pedig egy zsarolóé :) 80millió körül van az ára -
-
Tejbetöki #240 ehez mitszoltok? a miénk -
JYeti #239 Háááááááát azéééért.... -
DJ BP #238 Aston, Lambo? :)
ez meg egy túlsúlyos szteroidozott gép... -
PszihoApu #237 Sziasztok Mercedes 190 e hez keresek szerelési könyvet ha tudtok léci küldjétek el emilbe a psziho.apu@freemail címre
Ha lehetne magyar legyen
Köszike -
iszakos #236 -
#235 Meg az ML! :) -
#234 Sőt: az új CL sem tetszik :(
Az új S viszont szép -
#233 Ez az új C? Nekem nemteccik :( -
JYeti #232 Elég királyos lesz az új C Merci is
-
#231 Ezt érdemes megnézni -
Yetike #230 Ha nekem lenne 45 milkám, gondolkozás nélkül rákölteném -
#229 Durva, de kb. 45 misiért sohanem kéne... -
Yetike #228 Dehogynem :P
Szerintem ez a kocsi a csúcs. (a BMW meg az Audi mellett)
Mercedes CL AMG
-
#227 Sok gyík :D. Nem szeretitek már a Mercedest? Na de, nagyon jó híreket raktam fel az oldalamra, tessék megnézni őket !! Érdekes és extra dolgokkal...
Mercedes Fanpage -
#226 Hi people, szomorúan látom, hogy kevés a látogató !! Ismét frissítettem az oldalam --> Mercedes Fanpage 77 darab Mercedes-es videóval, minden látogatót szívesen várok, érdekes videókkal, jó képekkel, friss hírekkel, sok linkkel stb...
B y e, Zsolti... -
#225 Megfrissült az oldalam: Mercedes Fanpage, de sajnos nem tudom bővíteni mivel elfogyott a rendelkezésemre álló tárhely és újabb pöttöm 50 Mb- 1500 ft, kész átverés...ezért lassan átköltöztetem az oldalt valami igazi tárhelyre kb 1 gb tárhellyel.
Üdv, Zsolti -
#224 húb+ -
#223 :S
-
Unreal1942 #222 Én is sok ilyen kellemetlenséget hallottam az újabb mercikről. :( Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nekem ilyenre mostanában nem telik :)
Egy 15 éves 124 essel járok állítolag ez még merci. Költeni azért erre is kell.
(persze melyik autóra nem)? -
#221 csak sok ember személyes ügyének tekinti illetve farokhosszabitás céljából isteniti saját autóját :)))) Hülyék -
#220 Ne tőlem kérdezd, nem én vettem :) Én amúgy ML500-ast vennék (pláne Budapestre...), ha lenne lé.