1528
Mercedes-Benz
-
#579 aztán eladnám és egy normális mercit vennék :) -
#578 Valószínűleg elfogadnám:) -
#577 de inkább egy bálna, clk-ból meg az első szériás ;) -
#576 egy fokkal jobb :) -
#575 Szerencsére aza ledsor itt nem "nappalifény" lesz,hanem index:) -
#574 sok nem változik. :)
az audi majmolás itt is meglesz: ledsor a lámpa alsó vonalában szerintem ezt felesleges volt. lehetett volna sokkal egyedibbet is. -
#573 Igen,de annyira nem borzasztó. -
#572 várható volt, hogy az ékalakú eleje rá is felkerül... -
#571 S-osztály facelift
-
#570 köszi, de majd rongyok nélkül :D -
#569 Így:
-
#568 kíváncsi vagyok a CLK-t hogy fogják "szétbarmolni" :S -
maradok a C-nél... :) -
#566 Ez a végleges:) -
#565 kíváncsi leszek milyen lesz a végleges verzió. ennek a hátsó lámpái nekem nem jönnek be. inkább a CLC-s lámpa.
ez olyan Kia Magentis-es. :) -
#564 "Kiszivárogtak" az új E-osztályról a képek
-
#563 igen, de a régihez nem volt szerencsém. a CLC-hez meg annyi, hogy a szalonban ültem benne.
az új E-t várom inkább, de annyira nekem nem tetszik. :S
inkább CLS vagy R. -
#562 Gyakorlatilag az a C kupé modellfrissítése. -
#561 a CLC-t több ponton is elrontották. a régi C kupé hátsó ajtajában benne volt az üveg a CLC-ben meg már nincs. szerintem egy női autóban ezek a dolgok mindig praktikusak lehetnek és még fel is dobná az autót.
egyik barátom most rendelt egyet januári gyártással. ez márciusban jön meg, utána majd nyilatkozom a CLC-ről bővebben :) -
#560 Igen,csak ezen jobban mutat:) Szerintem. -
#559 jé tényleg :)
a hátsólámpa meg a CLC-ről van ;) -
#558 Hmm...ez jól kinéző darab:) Ha összekötöd a fényszórókat kapsz egy C-osztály lámpát:) -
#557 fincsi lesz ez az új "E", főleg fehérben...
-
#556 lol
-
#555 -
#554 No akkor újra:)
Itt lapozgatni tessék:) -
#553 nem látom :S -
#552 Új E-osztály T-modell
-
#551 a totlacar népítéletet végigolvasva, hááát no comment... -
#550 nem tudom. szerencsére az nekünk nem romlott el. végre valami ami jó maradt :) -
#549 Szerencsétlen autó tele van hibával:( Váltója bekakálós,rozsdásodik,illetve hajlamos rá,az ajtók alja,küszöbök,sárvédők...
Tehát nem egy jól sikerült darab ez az S-osztály. -
#548 A milyénknek annyi a baja h a jobb első ajtót nem húzza be a szervó:S Ez menynire és mennyiért javítható? -
#547 a cégnek van pár mercije. az egyik legnagyobb szarhalom egy 400CDi volt.
tönkrement a váltó elektronika, a légrugó, indítás elektronikája, meg ki tudja még mi. folyamatosan szervízben volt.
a többi határozottan jó. -
#546 Nekem tetszik ilyen vagy ehhez hasonló autónk még sosem volt de ez előtt egy 1989-es 750-es BMW volt tudom nem egy kategória xD.Igaz a mostani S-essel mentünk egy kört de az a széria 500-as volt de ebben több az extra meg AMG:D.Egyedül a hűtő és a hátsó digitális klíma nincs benne. -
#545 S osztályban nagyot csalódtam. főleg ebben a szériában...
egy nagy hibahalom az egész autó. :S -
#544 Ő az.:) -
#543 Ahh csütörtökön apum elhozta a 2003-as S55 AMG-t:) -
#542 Nézd az egész lóerőhajhászás egy nagy hülyeség.250 km/h-ra korlátozzák az autókat,amik tudnának többet is?-de akkor minek tud többet?
Minek egy autónak még 250-et is tudnia?Jól gyorsul-ugyan már ezek nem jaszkariautók hülyegyerekeknek,az öltönyös urak nyugateurópában órákig képesek araszolgatni egy kisautó után.
300 lóerő untig elég egy nagy luxuslimuzinba,oké ha van pénz annyi legyen egy 2 tonnás dögben!
De v12?Ez nem más mint önigazolás,hogy 'többre vagyok hivatott,mint a másik'.
Vegyük már észre,hogy a forgalom sűrűsége európában teljesen feleslegessé teszi ezeket az erőműveket!
A befecskendezési pontossággal különben is egy mai hathengeres simábban jár,mint 30 éve a 12 hengeresek.
A c-oszlopon virító felirat régóta már csak presztizskérdés.
A német luxusmárkák megalomániásak ha a lóerőkről van szó
az energiáikat és a fejlesztési pénzeket inkább költhetnék arra,hogy a bakikat elkerüljék,mert a 90-es évek második felétől hirhedten betegesek az autóik .
-
#541 Jó azt eddig is lehetett tudni,hogy V12-es ebben a szériában melegedett,csak mégis a tudat,hogy nem egy "vényóc" van benne,hanem V12.
Szerintem az se megoldás,hogy turbósítják a V8-as motort... -
#540 Egy emberkét aki elég jól el van eresztve kérdeztem a w140-ekről régebben-volt 600-as v12,és 500-as v8 is neki,azt mondta hogy a v12 egy hulladék,mert túl nehéz bele a motor,a v8-as hiába gyengébb,simán elveri kanyargós helyeken a 600-ast.
Ráadásul a v12-esek sokkal gyakrabban adják be a kulcsot.
Szerintem is teljesen felesleges-inkább hátrányos- a v12 a mai technikai szinvonalon.