1528
Mercedes-Benz
  • N3TuddKi
    aztán eladnám és egy normális mercit vennék :)
  • Willi Betz
    Valószínűleg elfogadnám:)
  • N3TuddKi
    de inkább egy bálna, clk-ból meg az első szériás ;)
  • N3TuddKi
    egy fokkal jobb :)
  • Willi Betz
    Szerencsére aza ledsor itt nem "nappalifény" lesz,hanem index:)
  • N3TuddKi
    sok nem változik. :)
    az audi majmolás itt is meglesz: ledsor a lámpa alsó vonalában szerintem ezt felesleges volt. lehetett volna sokkal egyedibbet is.
  • Willi Betz
    Igen,de annyira nem borzasztó.
  • N3TuddKi
    várható volt, hogy az ékalakú eleje rá is felkerül...
  • Willi Betz
    S-osztály facelift

• N3TuddKi
    köszi, de majd rongyok nélkül :D
  • Willi Betz
    Így:

• N3TuddKi
    kíváncsi vagyok a CLK-t hogy fogják "szétbarmolni" :S
  • N3TuddKi

maradok a C-nél... :)
  • Willi Betz
    Ez a végleges:)
  • N3TuddKi
    kíváncsi leszek milyen lesz a végleges verzió. ennek a hátsó lámpái nekem nem jönnek be. inkább a CLC-s lámpa.
    ez olyan Kia Magentis-es. :)
  • Willi Betz
    "Kiszivárogtak" az új E-osztályról a képek

• N3TuddKi
    igen, de a régihez nem volt szerencsém. a CLC-hez meg annyi, hogy a szalonban ültem benne.
    az új E-t várom inkább, de annyira nekem nem tetszik. :S
    inkább CLS vagy R.
  • Willi Betz
    Gyakorlatilag az a C kupé modellfrissítése.
  • N3TuddKi
    a CLC-t több ponton is elrontották. a régi C kupé hátsó ajtajában benne volt az üveg a CLC-ben meg már nincs. szerintem egy női autóban ezek a dolgok mindig praktikusak lehetnek és még fel is dobná az autót.
    egyik barátom most rendelt egyet januári gyártással. ez márciusban jön meg, utána majd nyilatkozom a CLC-ről bővebben :)
  • Willi Betz
    Igen,csak ezen jobban mutat:) Szerintem.
  • N3TuddKi
    jé tényleg :)
    a hátsólámpa meg a CLC-ről van ;)
  • Willi Betz
    Hmm...ez jól kinéző darab:) Ha összekötöd a fényszórókat kapsz egy C-osztály lámpát:)
  • N3TuddKi
    fincsi lesz ez az új "E", főleg fehérben...

• N3TuddKi
    lol

• N3TuddKi
  • Willi Betz
    No akkor újra:)
    Itt lapozgatni tessék:)
  • N3TuddKi
    nem látom :S
  • Willi Betz
    Új E-osztály T-modell

• N3TuddKi
    a totlacar népítéletet végigolvasva, hááát no comment...
  • N3TuddKi
    nem tudom. szerencsére az nekünk nem romlott el. végre valami ami jó maradt :)
  • Willi Betz
    Szerencsétlen autó tele van hibával:( Váltója bekakálós,rozsdásodik,illetve hajlamos rá,az ajtók alja,küszöbök,sárvédők...
    Tehát nem egy jól sikerült darab ez az S-osztály.
  • norbi56
    A milyénknek annyi a baja h a jobb első ajtót nem húzza be a szervó:S Ez menynire és mennyiért javítható?
  • N3TuddKi
    a cégnek van pár mercije. az egyik legnagyobb szarhalom egy 400CDi volt.
    tönkrement a váltó elektronika, a légrugó, indítás elektronikája, meg ki tudja még mi. folyamatosan szervízben volt.
    a többi határozottan jó.
  • norbi56
    Nekem tetszik ilyen vagy ehhez hasonló autónk még sosem volt de ez előtt egy 1989-es 750-es BMW volt tudom nem egy kategória xD.Igaz a mostani S-essel mentünk egy kört de az a széria 500-as volt de ebben több az extra meg AMG:D.Egyedül a hűtő és a hátsó digitális klíma nincs benne.
  • N3TuddKi
    S osztályban nagyot csalódtam. főleg ebben a szériában...
    egy nagy hibahalom az egész autó. :S
  • norbi56
    Ő az.:)
  • norbi56
    Ahh csütörtökön apum elhozta a 2003-as S55 AMG-t:)
  • pszihopata
    Nézd az egész lóerőhajhászás egy nagy hülyeség.250 km/h-ra korlátozzák az autókat,amik tudnának többet is?-de akkor minek tud többet?
    Minek egy autónak még 250-et is tudnia?Jól gyorsul-ugyan már ezek nem jaszkariautók hülyegyerekeknek,az öltönyös urak nyugateurópában órákig képesek araszolgatni egy kisautó után.

300 lóerő untig elég egy nagy luxuslimuzinba,oké ha van pénz annyi legyen egy 2 tonnás dögben!

De v12?Ez nem más mint önigazolás,hogy 'többre vagyok hivatott,mint a másik'.
    Vegyük már észre,hogy a forgalom sűrűsége európában teljesen feleslegessé teszi ezeket az erőműveket!

A befecskendezési pontossággal különben is egy mai hathengeres simábban jár,mint 30 éve a 12 hengeresek.
    A c-oszlopon virító felirat régóta már csak presztizskérdés.
    A német luxusmárkák megalomániásak ha a lóerőkről van szó
    az energiáikat és a fejlesztési pénzeket inkább költhetnék arra,hogy a bakikat elkerüljék,mert a 90-es évek második felétől hirhedten betegesek az autóik .

• Willi Betz
    Jó azt eddig is lehetett tudni,hogy V12-es ebben a szériában melegedett,csak mégis a tudat,hogy nem egy "vényóc" van benne,hanem V12.

Szerintem az se megoldás,hogy turbósítják a V8-as motort...
  • pszihopata
    Egy emberkét aki elég jól el van eresztve kérdeztem a w140-ekről régebben-volt 600-as v12,és 500-as v8 is neki,azt mondta hogy a v12 egy hulladék,mert túl nehéz bele a motor,a v8-as hiába gyengébb,simán elveri kanyargós helyeken a 600-ast.
    Ráadásul a v12-esek sokkal gyakrabban adják be a kulcsot.

Szerintem is teljesen felesleges-inkább hátrányos- a v12 a mai technikai szinvonalon.