Graffiti & TEG

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennél van egy még drasztikusabb dolog, amikor a busz ablakán valami fém tárggyal szétkarcolják az üveget, azon már csak a csere segít

házadra? pl egy ilyet? :)))

mila69en
mi fake? az miért lenne fake... lehet látni nagyon komolyakat fõleg vagonokon az ember már azthinné valami festmény(végülis az):DDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
na azért ezek a képek nagyon komolyak van stilusuk és mesélnek is a képek, színesítik az amugyis szûrke monoton várost jó nem úgy értem, hogy a frissen vakolt házakra és más házára kell nyomatni de vagonokon és ilyen rimrom épületeken nagyon mutatós....én ha ismernék egy profit és hiba nélkül megy neki(lehet megkérném csináljon valami baromi nagy királyságot a házamra:DD persze ha olcsón vállalná)<#idiota>

de azok a semmit mondó falfirkák hát<#vomit>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sland
ezek szerint igen...<#nemtudom>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Laky
jaj hogy lenne már fake?
lehetetlennek tartod?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DJ Skyline
detto!

Legalább írd le helyesen: graffiti és tag.
És kezdj el megbarátkozni egy harmadikkal is: "toy" :)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Atkamon
Azér ezen látszik hogy fake!

bobka
meg amikor családiházakat...eltörném a kezüket

bobka.uw.hu

gnar killer
nagyon bírom ezeket, egy idõben ment is nekem :D egyedül a tag-eket utálom, abban semmi jó sincs fõleg mikor egy frissen festett falat borítanak el vele -.-

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Laky
az egyik hobbim :)
természetesen csak papíron ;D

amúgy nem teg, hanem tag :)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

sapkafej
azért ne ess túlzásba :|

György

Ch_Slater
jah én is letörném a kezét, aki összefirkálja a tömegközlekedési jármüveket.
egyébként meg minden városban kellene egy bazi nagy fal, amire lehetne graffizni és mondjuk havonta lemosnák, hogy mindig legyen új felület. bár a kis pöcsök akkor is összefirkálnák a trolit, mer azt hiszik attól tökös legények lesznek. tisztelet a kivételnek.

láttam már olyat, hogy buliban 11-5ig a retyó falát sikálta két tizenéves, mert rajtakapták õket hogy tagelnek. le kellett mosni az összeset, nem csak az övékét<#vigyor>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

amúgy itt millió blog van a világ minden részérõl, ahol ezeket a képeket gyûjtik
egészen addig nincs gond amíg a füzetük sarkába mûvelik, de amikor hidak, óvodák, belvárosi épületeken mûvelik az vérlázító és nem lehet tolerálni

lassan már ilyen lesz az egész város <#levele>

sweech
a tag az amikor olyan szar írásokat firkálnak? mert azt utálom. a jól kinézõ graffityket szeretem

_Atti_
Grafiti Studio

Jó kis program amivel lehet festegetni gépen meg feltölteni..
A letölthetõ verzió a jobb..

pár rajzom

most wanted -részlegbe nem semmi cuccok vannak bér azokat tuti nem egérrel hanem ilyen rajzpaddal csinálták

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
Kérdem én mi az égnek kell takaritani ezt? egy mûemlékrõl? rendben azt le kell szedni, meg büntessék aki odatette...

Nade azokat a gány vagonokat? pénzkidobás..A szarokat ugyis lefedik
A város is unalmas lenne falfirkák nélkül..persze ha legális lenne a firka akkor a firkák válnának unalmassá nameg egy nyiltabb közösségben kevesebb lenne a tisztelet a másik munkája iránt azt összevissza fedne mindenki mindenkit.

Én is ugy vagyok vele mint Sland egyenlõre..papíron vagyok már jó ideje de tavasztól nekiesek..vonat line az nem parás ott kiprobálom magam..
Tagelésért annyira nem vagyok oda..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

DEXTER92
Szerintem is tahóság...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Ron Ragm
A graffiti még oké, ha szépen és jól van megcsinálva, de ez a taggelésnek nevezett firkászás undorító.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Glpetyus
nem,nem hallottam még.
De ma is okosabb lettem :D

Sland
de! sorry késõn vettem észre. de így többen tudják hogy mi az.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
nem hallotál még olyan programokról ( pl 7végi ) hogy falat és felületet biztosítanak embereknek hogy kipróbálják mit tudnak?

Igazából én csak 1* próbáltam ki így meg papírra vetem a múvemet :D , de rengetek olyat ismerek aki fúj meg tegel de CSAK olyan helyre ahova tilos. Na én ezt nem akarom csinálni mert aztán meg én szopom meg. na meg az aki letakarítja...

Bercy
azt véletlenül nem TAG-nek irják?
dark prince 14
CSÁ!!!

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Glpetyus
Mért,hova szabad ? :D

Sland
az a jó hogy csak olyan helyre tegelek ahova szabad. Pl buszra villamosra metrora máshova nem.<#duhos2>

Falconer
Tegelsz köcsög? A rendes emberek meg majd takaríthatnak utánad.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sland

Sland
Azt hittem hogy lesz ilyen topic de hát nem volt. Én most kezdtem el tegelni. Várom a tapasztalatokat, infókat, képeket, véleményeket.
Tudom hogy van aki szerint rongálás a 2 dolog, de vannak páran akik szerint mûvészet.

← ElőzőOldal 7 / 7