Graffiti & TEG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de azok a semmit mondó falfirkák hát<#vomit>#vomit>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
lehetetlennek tartod?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
És kezdj el megbarátkozni egy harmadikkal is: "toy" :)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
természetesen csak papíron ;D
amúgy nem teg, hanem tag :)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
egyébként meg minden városban kellene egy bazi nagy fal, amire lehetne graffizni és mondjuk havonta lemosnák, hogy mindig legyen új felület. bár a kis pöcsök akkor is összefirkálnák a trolit, mer azt hiszik attól tökös legények lesznek. tisztelet a kivételnek.
láttam már olyat, hogy buliban 11-5ig a retyó falát sikálta két tizenéves, mert rajtakapták õket hogy tagelnek. le kellett mosni az összeset, nem csak az övékét<#vigyor>#vigyor>
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
egészen addig nincs gond amíg a füzetük sarkába mûvelik, de amikor hidak, óvodák, belvárosi épületeken mûvelik az vérlázító és nem lehet tolerálni

Jó kis program amivel lehet festegetni gépen meg feltölteni..
A letölthetõ verzió a jobb..
pár rajzom
most wanted -részlegbe nem semmi cuccok vannak bér azokat tuti nem egérrel hanem ilyen rajzpaddal csinálták
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Nade azokat a gány vagonokat? pénzkidobás..A szarokat ugyis lefedik
A város is unalmas lenne falfirkák nélkül..persze ha legális lenne a firka akkor a firkák válnának unalmassá nameg egy nyiltabb közösségben kevesebb lenne a tisztelet a másik munkája iránt azt összevissza fedne mindenki mindenkit.
Én is ugy vagyok vele mint Sland egyenlõre..papíron vagyok már jó ideje de tavasztól nekiesek..vonat line az nem parás ott kiprobálom magam..
Tagelésért annyira nem vagyok oda..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Igazából én csak 1* próbáltam ki így meg papírra vetem a múvemet :D , de rengetek olyat ismerek aki fúj meg tegel de CSAK olyan helyre ahova tilos. Na én ezt nem akarom csinálni mert aztán meg én szopom meg. na meg az aki letakarítja...
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Tudom hogy van aki szerint rongálás a 2 dolog, de vannak páran akik szerint mûvészet.