Graffiti & TEG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
annak a golyóját kivettem, és nyomtam bele szicsaot meg stb. jólett :D
mentunk is:D csak elfogyott idõ közben:D aztcsináltam hogy levettem a felyet, ésmivel csak a szivacsban volt kicsi maradék, de az nem akart csak ugy kijönni, megfogtam, és belehugyoztamxD:D:D egybõl jobb lett:d egy pár huzasra jó is volt :D:D ott a 3asnal is hugyos :D:D
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
amugy mi ez a haldoklo forum:D
élesszünk:D
te jobb ha csöndbemaradsz ^^
És ugye ha járkál az ember az utcán, látitt-ott firkákat, és már mindenhol egy bizonyos ember nevét látja, akk elkezdi tisztelni...Én Így vagyok fiókával,etil-el,rockoval,esk-gep....Szóval érted.
Én inkább tag elek, de mostanság azt is csak suliba:/
Meg néha rajzolgatok, de nemtartom meg õket.
Majd ha rávisz az unalom, és nemleszek lusta akkor hegesztek valamitxD
Hallod Solo, mutasslécci egy graffitit amit te csináltál! Írásod alapján High Pro vagy!:D
és milyen kannát szoktál használni?
Újpesten hol van graff shop?
Az lenne a legközelebb.
elõre kösz
Bakker...MOst, hogy Így jutott idõm a héten, utánna olvastam a Bécsi graff osoknak..Hát, Fióka-etil, rocko nagyon megszÍvta sajnos :(
DE! Remélem visszatérnek! Kezdem kevésnek találni az ETIL és FIÓKA feliratokat a környékan, szal gyerünk srácok, hajrá ^^
majd csak elboldogulok vele vhogy :D
segítsetek pls... nemtom hogykell sablont csinálni :S
ötletem sincsen :S:S:S:S
ha van egy képem akkor hogyessek neki hogy sablon legyen belõle ?:D
kössz elõre is...
A hatóság azzal gyanúsítja a 25 éves magyar állampolgárt, hogy egy 16 méteres graffitit fújt egy metrokocsi oldalára szeptember 4-én Oszakában a város által üzemeltetett Midoszudzsi-metróvonal Sin Oszaka (Új Oszaka) állomásán lévõ kocsiszínben.
A letartóztatás október 11-én történt, és olyan rendkívüli eseménynek számít Japánban, hogy az ország vezetõi lapjai (az Aszahi, Mainicsi, Jomiuri Simbun) számoltak be róla. A rendõrség õrizetbe vett egy 26 éves szlovák állampolgárt is, és rajtuk kívül még egy kelet-európai férfit is kihallgattak. A rendõrség feltételezi, hogy más prefektúrákban is graffitikat fújtak vasúti kocsikra.
A hírek szerint hasonló jellegû graffitik tûntek fel metrókocsikon szeptember eleje óta több prefektúrában. A három férfi szeptember 2-án érkezett Japánba és október 13-án az Oszakai-öbölben található Kanszai repülõtérrõl hagyták volna el az országot. Oszakai szállásukon mintegy harminc flakon szórófejes dobozt és külföldi graffitis szaklapokat találtak.
A Mainicsi Simbun tokiói lap és a Dzsidzsi hírügynökség internetes oldala már korábban cikkezett arról, hogy szeptember 9-én latinbetûs graffitit találtak az Oszakától pár órányi vonatútra lévõ Nagojában két metrókocsin, október 4-én pedig egy másik oszakai metrószerelvény két kocsiján is. Egyelõre azonban nem tudni, hogy ezeknek köze van-e a legújabb hírekben említett graffitikhoz.
forrás: index.hu
Nem semmi :) egy 16 méteres graffiti már mûvészet :)
Itt milyen stílusú betük vannak vagy hogyan kell õket "megformálni"??
Help me please..!!
Köszi
köszke:Ppróbálkozok:D azthiszem elég idõt fordítok rajzolásra...:D
szerintem úgy kezdd el az egészet hogy egy jó pár hónapig (1 évig? :D) csak papíron rajzolsz és nagyon sok idõt fordítasz rá. De ez szerintem attól is függ hogy milyen jó a kézügyességed/rajztudásod. Szóval ha nagyon king vagy akkor már elõbb is mehetsz falra szokni a kannát sztem :D na hát ennyi lettem volna ez az én véleményem:D és további jó rajzokat ;)
Ismétlem,semmi gondom a graffity-vel,ameddig nem egy magánember tulajdonában okoz nagy kárt...<#szomoru1>#szomoru1>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
kössz :D

Rózsakerti lakótelepen
a Tûzliliom utca 27.szám alatt!
Tel:06 70 585 52 05
Várunk minden falmûvészt rajzert, tagest és firkászt!
Kínálat:
- Montana BLACK festékek 109 szinben
- Montana Gold festékek
- Art Aerosol fetékek
-PLATINUM festékek 600ml esek
- CAP-ek teljes választéka ultraskinitõl Ultrafatig minden típus
Megtalál megtalálható még az új capek is.
- HARDCORE Filcek nagy választéka a T-filctõl az egy centisig
- Lakk filcek, tinták, üres tölthetõ filcek
- Black BOOK-ok
És minden ami egy jó firkász zsebében csak lehet.
Katalógust a boltunkban biztosítunk minden vásárlónknak.
A termékkatalógus ingyen megnézhetõ és rendelés is le lehet adni.
Addig is Bombs the WORLD.
Béke!
Remlélem tud nekem valaki segíteni!!!!
Szögségem lenne magyar festék gyártók és/vagy forgalmazók kontaktjára. Ha vki tud nekem segíteni akár tel számmal vagy címmel akkor légyszi írjon nekem egy mailt!!! [email protected]
Egy kéréssel fordulnék hozzátok: szakdolgozatot írok a rongálásról, azon belül is a graffitirõl, gondolom ez nem hangzik túl szimpatikusan, de ez csak egy téma, ehhez kérema segítségeteket, interjút szeretnék készíteni, egy olyan graffitissel, aki a graffiti miatt szembe került már a törvénnyel esetleg el is ítélték. Természetesen név nélkül, csak a történet érdekelne. Ha valaki segít, azt elõre is köszönöm.
eddig mindig hozattam de most nekem kéne elmennem...
eddig mindig hozattam de most nekem kéne elmennem...
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Graffiti oldal
vagy ajánlom a Pimp-Text oldalt.
De még az Animal Text sem rossz.
válogassatok kedvetekre :D
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz