334
A Tiltott művészet
-
#254 na ne? te? mit?pincérkedsz? -
#253 Munka? Baszóggyá meg, 2 hete ezért nem játszok, mert melóztam-.-
-
#252 neked. jólmegy. se munka se családi valami...:D -
#251 Már volt 1-2x szó róla: D
De am okés
Napokban jó lesz.Holnap megyek versenyre, szal akk talán vasárnak..ill nekem akármikor jó még 4-e kivételével.:] -
#250 amugy ha kell tudok waterglas-t adni
vaneleg -
#249 nemakarsz majd egyszer összefutni velem. csak igy buszozni, dumcsizni, semmi komoly -
#248 értem:S akk sry:D -
#247 nemver. csak ő már kinőtte.. és meg vannak akik személyesen is ismernek. nem muszály megtudniuk nekik mert csak gond -
#246 Mert? ORI megver? xD -
#245 szolo és kifli inkább it beszélgessünk, mert nekem ott kényelmetlen. -
#244 wehhe elköltözött ! jaszai mari :D
amugy meg vissyajöttem :D -
#243 jajah, egyik a shopp a weselényi 12 ben, a másik meg a 4-6 végénél fent a bázis galéria. -
shark11 #242 én két shopp-ot tudok az egyik a Weselényi úton van a Shopp a másik (hát ez lehet ,hogy azóta már megszünt ,de azért megmondom hol kell keresni) az Árpád úton lévő McDonald's után (183-185) át kell menni a túl oldalra még tovább menni a felüljáróig és a felüljárótól balra lesz egy festékbolt mellet (a festékbolt a srkon van/volt és ahoz tartozik a shopp szal ott kell szolni ha éppen nincs bent senki) -
peroone #241 kajakra nem tudtok valami graffiti shopot újpesten?
-
5m0k3sh0w #240 lol
-
5m0k3sh0w #239 westendbe nem valami graffiti boltot? -
#238 elég generic -
#237 Láttam már párszor, de azért most is megnéztem.Nagyon tud valamit a srác: D -
#236 tetszik -
5m0k3sh0w #235 tud valamit
-
#234 Bázdmeg, hogy te milyen gecibeteg ember vaty: DD xD -
#233 amugy az ugy tortént, hogy van ilyen golyos izzadasgatlo:D
annak a golyóját kivettem, és nyomtam bele szicsaot meg stb. jólett :D
mentunk is:D csak elfogyott idő közben:D aztcsináltam hogy levettem a felyet, ésmivel csak a szivacsban volt kicsi maradék, de az nem akart csak ugy kijönni, megfogtam, és belehugyoztamxD:D:D egyből jobb lett:d egy pár huzasra jó is volt :D:D ott a 3asnal is hugyos :D:D -
#232 Mentem ma 3 massal, de dumáltunk, és elfelejtettem megnézni:S sry:X -
#231 értettem mister big writer!
amugy mi ez a haldoklo forum:D
élesszünk:D -
#230 Noirobaba: DxD
te jobb ha csöndbemaradsz ^^ -
#229 ejnye bejnye.. akkor most lenyomoztassunk téged? vagy mi?:D -
#228 Hello, nem vagyok high prő, csak osztálytársam ismeri őket, és ő mesélte a dolgot.
És ugye ha járkál az ember az utcán, látitt-ott firkákat, és már mindenhol egy bizonyos ember nevét látja, akk elkezdi tisztelni...Én Így vagyok fiókával,etil-el,rockoval,esk-gep....Szóval érted.
Én inkább tag elek, de mostanság azt is csak suliba:/
Meg néha rajzolgatok, de nemtartom meg őket.
Majd ha rávisz az unalom, és nemleszek lusta akkor hegesztek valamitxD -
Mosh #227 Sziasztok!
Hallod Solo, mutasslécci egy graffitit amit te csináltál! Írásod alapján High Pro vagy!:D
és milyen kannát szoktál használni? -
Mr Gus Vegas #226 Hali! Budafoki vendéglátóba keresünk dekoráláshoz falművész rajzert! Firkálhatsz pézért!!! [email protected] -
peroone #225 sziasztok!
Újpesten hol van graff shop?
Az lenne a legközelebb.
előre kösz -
#224 Próba cseresznye..NEmtom...Nemszoktam "gányolni" Jó nekem a gyári Montana is :)
Bakker...MOst, hogy Így jutott időm a héten, utánna olvastam a Bécsi graff osoknak..Hát, Fióka-etil, rocko nagyon megszÍvta sajnos :(
DE! Remélem visszatérnek! Kezdem kevésnek találni az ETIL és FIÓKA feliratokat a környékan, szal gyerünk srácok, hajrá ^^ -
#223 ruhafestőt lehet higítóval kombinálni
? -
balrog20 #222 én nem, csak mindig meghal ez a greffes fórum, kb havonta van 1 hsz :S -
#221 Nah, miaz, lelépett minden TAG es? :(
-
newman21 #220 mindegy azért köszi :D
majd csak elboldogulok vele vhogy :D
-
balrog20 #219 hú hát szerintem csináld úgy h ami képedből akarsz sablont azt vágd ki a papírból és valami vastagabb kartonra rajzold át a körvonalát aztán azt kivágod a kartonból és kész a sablon :D nemtom hogy ez bejön-e mert sablonba én se vagyok jártas szóval ez csak egy ötlet :) -
newman21 #218 csövííííí
segítsetek pls... nemtom hogykell sablont csinálni :S
ötletem sincsen :S:S:S:S
ha van egy képem akkor hogyessek neki hogy sablon legyen belőle ?:D
kössz előre is... -
#217 Rolx jól megszivta :) -
balrog20 #216 az bizony :D:) művészet :D hát úgynézki japán cimboráinkkal óvatosnak kell lennünk :D -
#215 Rongálás vádjával vett őrizetbe egy fiatal magyar férfit a japán rendőrség, mert egy 16 méteres graffitit fújt.
A hatóság azzal gyanúsítja a 25 éves magyar állampolgárt, hogy egy 16 méteres graffitit fújt egy metrokocsi oldalára szeptember 4-én Oszakában a város által üzemeltetett Midoszudzsi-metróvonal Sin Oszaka (Új Oszaka) állomásán lévő kocsiszínben.
A letartóztatás október 11-én történt, és olyan rendkívüli eseménynek számít Japánban, hogy az ország vezetői lapjai (az Aszahi, Mainicsi, Jomiuri Simbun) számoltak be róla. A rendőrség őrizetbe vett egy 26 éves szlovák állampolgárt is, és rajtuk kívül még egy kelet-európai férfit is kihallgattak. A rendőrség feltételezi, hogy más prefektúrákban is graffitikat fújtak vasúti kocsikra.
A hírek szerint hasonló jellegű graffitik tűntek fel metrókocsikon szeptember eleje óta több prefektúrában. A három férfi szeptember 2-án érkezett Japánba és október 13-án az Oszakai-öbölben található Kanszai repülőtérről hagyták volna el az országot. Oszakai szállásukon mintegy harminc flakon szórófejes dobozt és külföldi graffitis szaklapokat találtak.
A Mainicsi Simbun tokiói lap és a Dzsidzsi hírügynökség internetes oldala már korábban cikkezett arról, hogy szeptember 9-én latinbetűs graffitit találtak az Oszakától pár órányi vonatútra lévő Nagojában két metrókocsin, október 4-én pedig egy másik oszakai metrószerelvény két kocsiján is. Egyelőre azonban nem tudni, hogy ezeknek köze van-e a legújabb hírekben említett graffitikhoz.
forrás: index.hu
Nem semmi :) egy 16 méteres graffiti már művészet :)