334
A Tiltott művészet
-
drekkk #294 gyakorolgatni -
#293 Elhagyatott?Annak mi értelme?: DDD -
drekkk #292 nem úgy értem h graffiti bolt hanem valami elhagyatot hely vagy valami bp n:D -
drekkk #291 ti hova valosiak vagytok? -
drekkk #290 ja kár h elköltözöt a bázis :S -
#289 shopp-wesselényi utca 12.
bázis-13. ker Hollán Ernő utca 15. Nemrég költöztek el a moszkváról:C
-
drekkk #288 én 1 hónapja kb :S húsvétkor veszek kanákat és megyek fújni:) tudsz valami jó helyet bp n ?
-
#287 1-2 napja D:ilove máv : D ennyi elég is lesz.
és te? -
drekkk #286 ki mikor fújt utoljára?:))) -
drekkk #285 kéne valami téma :) -
#284 Punnyadunk emberek:/ -
#283 Én még általánosban kezdtem, tudatlanként, mint a többi akkori bajtársam csak csináltuk a tegeket mindenhova nem gondolva a következményekre. Aztán akik komolyabban gondolták jobban érdeklődtek a dolgok után elszántsággal tovább csinálták és fejlődtek. Hosszú évek folyamata. Csak csinálni kell és elszántan gondolni arra, hogy csak jobbat és jobbat csinálj. Kezdetekben nélkülözhetetlen az ihlet. Ezt merítheted az utcáról a buszról vagy a jutyúbról. Én bízom benned. :) -
11212 #282 Tiszteletem!
Láng van,akarat/elszántság is,ettől nem kell félni!Csak tudás hiány van!De ha jól értelmeztem akkor "jútyúbon"keressek!De pl. milyen néven?Mert tényleg csodás látni,ahogy valaki megcsinál 7 perc alatt egy számomra életre elegendő munkát,de úgy érzem ettől nem lennék ügyesebb!Pl. egy kicsit "intim" kérdés: Te/Ön hogyan kezdte a graffitit?
Ui.:Nem akarok nagy utcafestő lenni,sőt bajnokságokat sem szeretnék ezzel nyerni,csak egyszerűen megcsinálni azokat a graffiti írásokat/stílust egy füzetbe ezzel örömet okozva magamnak! -
#281 Az a baj, hogy ez nem egy pc játék, hogy megveszem és már enyém és játszhatok vele, hanem szépen, fokozatosan bele kell érezni, ami nagyon hosszú folyamat. De ha úgy érzed, hogy benned is van a láng és az elszántság, nyugodtan kezdd el.
ui.: A jútyúbon elég sok ilyen videó van és a google.hu is kimutat egy csomó website-t -
11212 #280 Tiszteletem mindenkinek!
Nemrég kerültem fel Pestre vidékről és igencsak szép graffitikat lehet látni! Régebben a suliba volt egy gyerek, aki így graffitizott vagy nem tudom, minek nevezzem a füzetébe rajzolgatott ebbe a stílusba!100 szónak is 1 a vége!Szeretnék valamilyen szinten én is graffitizni,megismerkedni az élet e részével!Kerestem oldalt,de nem találtam!Kérlek, segítsetek!
E-mail címem: [email protected]
Köszönettel: 11212 -
#279 Miről beszélsz? nem értelek. -
#278 Ez van:(
írd ki neved alá a topik url jét^^"xD
-
#277 jó de olyan a témaindító, hogy fel se jár meg semmi meg tój -
#276 Minek? Csak át kéne íratni a nevét. -
#275 Azon gondolkozok, hogy nyitok egy új topicot Graffiti és Tag néven és ezt meg kitöröltetném a moderátorokkal. na? -
#274 Lehet mozizok, most írtak MSn en, milenne ha: D
-
#273 énse értem mivan : D
októbar 20-an valahanyadika felé ruccanjunk össze.
Mit szósz arra? -
#272 Mivan?XD -
#271 Higgins nagyon szar formában volt sullivannak visz sült minden
-
peroone #270 ja és kösz a választ -
peroone #269 szóval :
Árpád úton lévő McDonald's után (183-185) át kell menni a túl oldalra még tovább menni a felüljáróig és a felüljárótól balra lesz egy festékbolt mellet (a festékbolt a srkon van/volt és ahoz tartozik a shopp szal ott kell szolni ha éppen nincs bent senki)
ez a bázis galéria? -
#268 Sulivan:( Aztán f@szom is kivan xD -
#267 senki semmi? -
#266 Jóféle csaj volt...Nevét küldhetnéd PM be : DDDD
Má mondtad, de éppen a cigi gyújtással voltam elfoglalva, aztán el is felejtettem.
De am jah, fasza volt: D Majd még lesz: D -
#265 Amúgy sry Solo, hogy a odatévedt az a csaj. :D A végét kicsit elcseszte, mert már nem volt úgy az igazi. Remélem azért élvezted. :D -
#264 Parasztosított angol: D
Am fingom nincs hol írják így: DDe télelg: D -
#263 Jó de milyen nyelvű szó a "graffity"? -
#262 Najah, én is furán néztem picit..Angol szavak maradjanak angolok!:] -
#261 Amúgy lehet sokat felvetették, de én nem értem a topic nevét. Mi az hogy "Graffity" meg, hogy "TEG"?
Már az van, hogy mindent próbálunk elmagyarosítani? D: -
#260 Látod, a prők csepelen születnek: DDDD -
#259 idei nikon interjú -
#258 miért most mi meloztál? -
#257 Napi 4k val seggem kitörölhetem.-.-"
Jövőre valami rendes meló kell: D őműveseknél jobban kerestem volna xD -
#256 beálltál segítőmunkásnak? nemszégyen az is hoz pénzt -
#255 Most per pill nem..De az most lényegtelen...Azt majd jövöére, mert autót akaroak venni:]