5
-
Caro #5 Az a legnagyobb gond a MÁV-val, hogy lassú.
Ha kijönne a 150-180 km/h körüli átlag, mindenki azzal utazna, lenne bevétel, és akkor lehetnének jobb kocsik.
Csak most ez pont fordítva van.
Rosszak a sínek, vezetékek -> lassúak a vonatok -> kevesen utaznak -> nincs bevétel -> marad minden a régiben. -
[HUN]Stanlee #4 Szerintem eloszor legyenek normalis kocsik es normalis szolgaltatas a mav-nal, utana majd ha nalunk is mindennapi lesz az ice, akkor lehet ilyen szolgaltatasokat is mint internet adni. Addig meg ne almodozzunk rola.
Amugy a jegy araba igazan benne lehetne az ara az internetnek az ice-n, mert utazasi idotol fuggetlenul min 7-8 eurot kell a sima jegy arara rafizetni, ami azert nem keves. Bar a szolgaltatas szinvonala is ennek megfelelo. -
#3 Mér tök jó lenne ha minden máv vonaton lenne internet,gyakran utazok vonattal.Igaz először ezeket a szakadt,összehányt,ragadós vonatokat kéne lecserélni normálisra,talán nem teszik annyira tönkre.
Ja meg az is jó lenne ha nem késne minden nap. -
blackgamer #2 én örülök hogy működik a máv
ilyen luxus izékre nincs szükség
viszont éttermekben, elit kocsmákban a hotspot terjedhetne jobban, mert az jó dolog
bár jobban örülnék ha nem kéne kilépnem a szobából ha netezni akarok, de a nettelefonos PCMCA kártya sajna igen drága mulatság -
Caro #1 Csak a Tré Mobil ne lenne...
Egyébként nem lenne rossz.
De ez szerintem simán benne lehetne a jegy árában.