19
-
wolruf #19 Amikor japánban voltam, a nemzeti múzeumban volt lehetőség, hogy írsz magadnak egy levelet az ottani képeslapok egyikére, és valamikor majd évekkel később elküldik. Akkor nagyon tetszett a dolog, élélmas magyar módjára rögtön nem is írtam magamnak. Pedig utólag belegondolva nagyon jópofa ötlet, hiszen a fene se tudja hogy oda kijutok-e mégegyszer. Ez az email annyira nem ugyanaz a hatás. Dehát... -
#18 Most nem értem mi bajotok van. Nekem abszolut tetszik a dolog. A papírral, naplóval szemben például ez jóval titkosabb megoldás (elméletileg). -
P3h3ly #17 igazi kockáknak való szolgáltatás -
assdf #16 Ennél sokkal egyszerübb egy ösrégi módszer mégpedig az hogy naplót ir az ember... Olcsó, egyszerü és hatékony -
#15 Írjanak blogot... -
Jack Bauer ahős #14 Ugyanezt már évszázadok óta feltalálták. A címe: Napló -
Venom1986 #13 A jövőbe az lesz hogy mi a jövőböl küldünk emailt a múltba,gondoljatok csak bele email időutazás. -
Flashy #12 jaja, 91-ben ásták el asszem, de nem tudtam mi lett vele, nem láttam tévében. -
Commandante #11 Emlexik meg valaki arra, amikor valamelyik magyar TV szilveszterkor elasott egy kontenert, tele mindenfele cuccal (pl matyuska baba, meg az akkori 3-szori vasutaremelest megorokito vasutjegyek, stb.), azzal a cellal, hogy majd 5 ev mulva kiassa, es lesz nagy buli? A kontener szigetelese felmondta a szolgalatot, igy 5 ev mulva egy rakas elrohadt hulladekot astak ki a foldbol. Ennek is eleg lesz egy kekhalal... -
Commandante #10 Mindn bovli termekre van egy bovli vevo. Na ez igaz a szolgaltatasokra is... -
jefferson83 #9 Nem, ha most elküldöd akkor 10 év múlva fogod megkapni. -
ent #8 Ez egy agyhalott dolog... Ki az közületek, aki tudja és 100 hogy mondjuk 20 év múlva ugyanaz lesz az email címe. Vagy tudja, hogy akinek írok annak lesz-e még egyáltalán e-maile, vagy nem e esetleg meghalt ő is velem egy autóban? Akkor kinek küldik, azaz érdemes e jövőbe írni? Ezek szerint ha magamnak írok, a jövőbe, akkor meg kell jegyeznem, hogy bejelentsem az email címem változását.... stb. Ez akkora hülyeség. -
pasy01 #7 jaja.. mivan ha a tényleges jövöbeni énem küld egy emailt a multba :-) mert amikorra küldöm pl 20 év. adig lehetséges lesz a multba is küldeni. :) na.az már nem lenne semmi ... de gondolom ma úgy müködne hogy átirja a dátumot... és megjön most mintha 10éve jöt volna meg :-DDDDDDD .... mert ez semmi másról nem szol......hüjeségek :D -
pasy01 #6 IHAZAD = IGAZAD! :) -
pasy01 #5 Wolruf :-DDDD IHAZAD VAN :-DDD -
wolruf #4 Hmmm :) Ez már nagyon régóta működik sok szolgáltatónál alapból. Amikor küldesz egy levelet és hipp-hopp csak néhány nap múlva érkezik meg :) -
FoxMulder #3 :D Mi van, ha válasz érkezik rá rögtön, miután elküldtük, a feladó címéről? -
#2 Baromság. Ezen az alapon leírod egy papírra, amit három év múlva előveszel. -
#1 whá én még ezt ma kipróbálom:D
minimum hány napra lehet küldeni?