19
  • wolruf
    Amikor japánban voltam, a nemzeti múzeumban volt lehetőség, hogy írsz magadnak egy levelet az ottani képeslapok egyikére, és valamikor majd évekkel később elküldik. Akkor nagyon tetszett a dolog, élélmas magyar módjára rögtön nem is írtam magamnak. Pedig utólag belegondolva nagyon jópofa ötlet, hiszen a fene se tudja hogy oda kijutok-e mégegyszer. Ez az email annyira nem ugyanaz a hatás. Dehát...
  • Omega
    Most nem értem mi bajotok van. Nekem abszolut tetszik a dolog. A papírral, naplóval szemben például ez jóval titkosabb megoldás (elméletileg).
  • P3h3ly
    igazi kockáknak való szolgáltatás
  • assdf
    Ennél sokkal egyszerübb egy ösrégi módszer mégpedig az hogy naplót ir az ember... Olcsó, egyszerü és hatékony
  • smv
    Írjanak blogot...
  • Jack Bauer ahős
    Ugyanezt már évszázadok óta feltalálták. A címe: Napló
  • Venom1986
    A jövőbe az lesz hogy mi a jövőböl küldünk emailt a múltba,gondoljatok csak bele email időutazás.
  • Flashy
    jaja, 91-ben ásták el asszem, de nem tudtam mi lett vele, nem láttam tévében.
  • Commandante
    Emlexik meg valaki arra, amikor valamelyik magyar TV szilveszterkor elasott egy kontenert, tele mindenfele cuccal (pl matyuska baba, meg az akkori 3-szori vasutaremelest megorokito vasutjegyek, stb.), azzal a cellal, hogy majd 5 ev mulva kiassa, es lesz nagy buli? A kontener szigetelese felmondta a szolgalatot, igy 5 ev mulva egy rakas elrohadt hulladekot astak ki a foldbol. Ennek is eleg lesz egy kekhalal...
  • Commandante
    Mindn bovli termekre van egy bovli vevo. Na ez igaz a szolgaltatasokra is...
  • jefferson83
    Nem, ha most elküldöd akkor 10 év múlva fogod megkapni.
  • ent
    Ez egy agyhalott dolog... Ki az közületek, aki tudja és 100 hogy mondjuk 20 év múlva ugyanaz lesz az email címe. Vagy tudja, hogy akinek írok annak lesz-e még egyáltalán e-maile, vagy nem e esetleg meghalt ő is velem egy autóban? Akkor kinek küldik, azaz érdemes e jövőbe írni? Ezek szerint ha magamnak írok, a jövőbe, akkor meg kell jegyeznem, hogy bejelentsem az email címem változását.... stb. Ez akkora hülyeség.
  • pasy01
    jaja.. mivan ha a tényleges jövöbeni énem küld egy emailt a multba :-) mert amikorra küldöm pl 20 év. adig lehetséges lesz a multba is küldeni. :) na.az már nem lenne semmi ... de gondolom ma úgy müködne hogy átirja a dátumot... és megjön most mintha 10éve jöt volna meg :-DDDDDDD .... mert ez semmi másról nem szol......hüjeségek :D
  • pasy01
    IHAZAD = IGAZAD! :)
  • pasy01
    Wolruf :-DDDD IHAZAD VAN :-DDD
  • wolruf
    Hmmm :) Ez már nagyon régóta működik sok szolgáltatónál alapból. Amikor küldesz egy levelet és hipp-hopp csak néhány nap múlva érkezik meg :)
  • FoxMulder
    :D Mi van, ha válasz érkezik rá rögtön, miután elküldtük, a feladó címéről?
  • atlagember
    Baromság. Ezen az alapon leírod egy papírra, amit három év múlva előveszel.
  • akyyy
    whá én még ezt ma kipróbálom:D
    minimum hány napra lehet küldeni?