Lamborghini

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Ja, de van neki egy merci E AMGje is asszem, az se rossz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

MikX
hát nemtom...
nem hinném, hogy lenne neki, az csak az rtl szokásos kamuja volt!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hiába na..már megint az Olaszok!
Gyönyörû ez az autó, bár ugy tudom hogy a Gallardo jobban vezethetõ.
Kretén Gyõzikének meg van egy..tavaly meg még Peugeottal járt.

desigo
köx
neked is!
Web mester
Mindenkinek boldog karácsonyt kivánok!

Web mester
Kivülröl,belüröl:

Web mester
Én láttam már élöbbe 2szer is egy Lamborghni Murcialeg-ot!Megnéztem belüröl is!Van is egy kép lejebb róla!

CSOCSO
ilyenben meg ultem.. meg amotor is be volt inditva... nem ismertem azt akie volt.. de bekereckedtem😄 hat mit mondjak? meg viccbol se metem a gazra lepni mert feltem hogy elborul az agyam es atbaszom kuplung nelkul egyesbe full gaz kozben es elhajtok.. marha nem esik ki a helyerol a valto😄
CSOCSO
ma lattam eghy ilyet hofeherben
MikX
hát nemtom...

én csak poénból írtam...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Falconer
Egy uj Lambo traktorral télleg az. Még 2001ben ültem néhányban az omékon. Qrva jó volt, légkondi, hûtö egy rekesz sörnek, joystick, színes digit panelek, kényelmes fûthetõ ülés, nagyon ász.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

desigo
Szántás RulZ
ezen behaltam!!!!!!!!!4
MikX
ááá, az sok lenne, meghalna az sg szervere! 😄DDDD

Web mester
Küld képet mindegyikröl!!!!

MikX
mondom!!! nem hiszed? Pedíg vanám!
Nem is egy! Megvan mindegyik, a ttraktorok is! 😄DDD
Szántás RulZ!!! 😄SDASDAS

Web mester
Ja persze!Neked Lamborghni!Hiszi a piszi!!!

MikX
hát nem is meztelen kell beleülni!
😄DD

De nem is kényelmes!! nekem is van egy, de kicseréltem a trabi ülésére, annak sokkal jobb az oldaltartása, meg kényelbesebb is 😄DD

Web mester
Ja!Hát persze bör ülés...

desigo
nem csak tapadós <#wow1>
Web mester
Miért?
Dagi vagy?:-DDD

desigo
gyorsan megszoknám
csak utánna nem tudom,hogy hányan szednének ki belõle..
Web mester
Kényelmes ülések lehetnek:

Web mester
Lehet valami tovább fejlesztés...

Falconer
Ha jol tudom ez nem Lambo. Italdesign Calá vagy mi a neve. Még anno az NFS2-ben volt benne.

Web mester
Azért mondom mert érdekesen nyilik!A motorháztetö nem újdonság,de a csomagtarto érdekes!

MikX
ja, ez egy ilyen nyitogatható lambó!!! 😄DD
Gonold el, mien lenne, ha nem lehetni nyitogatni!!
Hogy szállnál, be, meg hogy néznéd meg az olajszintet!!

Web mester
Ezt a Miurát jól lehet nyitogatni!

Web mester
Na megvan a neve!
Lamborghini Italdesign
(az autós kártyámból volt ismerös)

Web mester
Nem már egyszer tudtam a nevét csak elfelejtetem!

MikX
fotósoppos! 😄D

desigo
kicsi<#wow3><#wow3>
Web mester
Ez milyen Lamborghni?

MikX
😄DD

desigo
jah,nem foglalnak sok helyet a winyón
inkább telefonra valók
Web mester
Bocs,csak kicsibe találtam...

Web mester
Én se!Talán amelyik a legközelebb van!

MikX
bírom ezeket a nagy képeket... 😄DD

MikX
hát, ja ha felémdobnák a kulcsokat, nem is tudom meik után ugranék! 😄D

Web mester
Vajon feltud szálni a repülögép?

Web mester
Hát mindegyik jól jöne!

MikX
semmivel nem ritkább, mint egy ferrari mostmár...
Nekem mondjuk a Ferrarik sokkal jobban bejönnek, de a lambó is, mondjuk ha választani kéne egy murci és egy enzo között, akkor egyértelmû az enzo, de ha egy F430 és egy gallardó... háttt akkor nemtom... mindettõ állatira dögös, nem tudnák dönteni

Falconer
LÁL

desigo
<#nyes><#nyes>
Web mester
Jaccunk mi is szoláncot

desigo
hanem hova?
Web mester
Bocs!!Nem ide akkartam!

Web mester
ásó

Web mester
Hát,én jól meg gondolnám!Nem tom!Talán egy Lambot mert az ritkaság!

Super DANTE
Nekem tetszenek ezek az autók, ha választani kellene egy vörös ördög és egy ilyen megvadult bika között, én lehet ezt választanám, fõleg a Diablo és a Murcielago jön be, de állítólag készül valami új aszfaltszaggató is.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

ja ez egy Diablo

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\