Lamborghini

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester
Nem tom miért!Nem is reagáltak még rá!

MikX
nincsfenn még...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Web mester
Na kész van!A moderátorokat megkértem rakják be!

MikX
Türelmetlenül várjuk... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Web mester
Neki látok most!!!

Web mester
Január 1 vagy holnap!

MikX
és mikor várható, hogy láthatunk belõle vmit?

Web mester
Szöveges,meg tul nagy!Szerintem enyi elég lesz!Majd neki látok!

Web mester
A másodikat rakom be!

Falconer
Akkor pár Lambo wallpaper:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

MikX
#303 utolsó elõtti kép!

Web mester
De érdekelne!

Web mester
Még nem...

MikX
???
Hát nem raktam be egyet?

Web mester
Ha van Lamborghni motor...

MikX
És a motorról? Az is szép szerintem!
Ha ráérek lehet csinálok egyet, hogy mienre gondoltam!

Web mester
Tesék képeket küldeni!!!

Web mester
Számomra nem újdonság...!

desigo
Web mester
Most Wanted-böl van nem?

Falconer
Virtual Lambohoz mit szolsz?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Web mester
Jó lesz igy is!

szerintem az lenne a legjobb ha valaki csinálna egy, a legfõbb modellekbõl álló bannert

Web mester
Én ezt a kocsit kérem be!

Web mester
A második képed bekerül!

Falconer

MikX
Szerintem a fekete háttér megfelelõ is lenne!

Nah, sztem ebbõl már elég ütõs bannert lehetne csinálni!!!

Web mester
Oké,az is bekerül!

Magnumrolcsi
#280 <#eljen><#eljen>

Web mester
Berakom azt kész!

nem, azt hittem h mindenki beküld, és akkor kicsinyítve bekerülnek majd

Web mester
Ezt most rakjam be?

Web mester
FIGYELEM!!!
A topcinak készitünk egy bannert!Beküldhetitek a kedvenc Lamborghni-s képeiteket és azok bekerülnek a bannerba!
(ne legyen szöveg a képen)

LiPTON
tom, csak kijött..😄

desigo
nyugi már vége
LiPTON
meg... a *********t
<#mf3> utállom az ilyeneket, mert van pénze, õ az atyaúristen.. elszáll az agyam ettõl a degenerált Gyõzikétõl...

desigo
"mert megérdemli"
LiPTON
bejaasszony...most 1 murcit<#idiota>

Web mester
Na ki kapot Lamborghnit karácsonyra?:-DDDDD

Dying Soul
?!

mabbak
báncsátok itt a kicsit 😊
Falconer
Jajj de nagy poén volt 😊

Dying Soul
911 😉

MikX
De ennél ez légbeömlõ, mert akkor nagynyomású levegõ megy be, és úgy megy, mint a motoroknál! Ez az airbox!, nem légterelõ

mabbak
mint a porsche tökömtudjahányasnál a hátsó spoiler
Magnumrolcsi
Ha nagy sebességel mész (ami ennél a kocsinál nem kizárt) akkor kinyílik, hogy az autót jobban "oda tapassza" az úthoz és stabilabb legyen.

desigo
légterelõ
XenonIceX
több képen is észre lehet venni hogy a murchielgok oldalán ott az ablaknál kinyílik az a bisz basz az mi az isten?

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Magnumrolcsi

Lamborghini Murcielago Roadster volt szerencsém ilyet látni élõben az utcán! gyönyörû hangja volt 😊