1735
Lamborghini
-
#687 Gallardo@Hamman auspuff (lángszóró :D)
Gallardo_flame -
FFX #686 hát ilyen belső teret még egy autóba se láttam. Úgy látszik hogy milliárdosnak kell hogy legyél ha egy szép esztétikus belső terű autót akarsz -
#685 Huh, most nagyobb fan vagy, mint én. Lenyalhatom a gumicsizmádról a csirkeszart? Lécciiimmááá -
Lambo fan #684 Ennyit az sg-ről, még a fanoknak szóló közérdekű információm is törölték, és még ti mondjátok magatokat rajongónak? Tizenéves kis taknyosok lehettek. -
#683 SG átláthatóbb, letisztultabb. Mindig is az volt. -
Lambo fan #682 "Masreszt a felulet is meg minden sokkal jobb it." Látom nem ismered az IPB fórummotort. A világ legmodernebb Lamborghini fórum site-ja is ugyanezt az engine-t használja (2.1.7-est). Az sg egy röhely hozzá képest. Egyébként a torzsasztal.hu-n (index.hu néven is ismert) már több, mint 6 éve futtatunk egy Lamborghini topic-ot, ilyen alapon miért kellett sg.
Én jelenleg a legmodernebb IPB 2.2 RC3 verzióját használom, olyannyira új, hogy még a magyarítás is vár hozz, remélem csak pár hét :-) -
#681 Jah,meg most végre megy a banner.Azért nem ment mert ahová fel volt töltve az az oldal megszünt. -
#680 Pontosan. Nem kell kulon extras forum neki.
Masreszt a felulet is meg minden sokkal jobb it.
-
#679 Jó kis fórum.De minek ha itt van ez? -
Lambo fan #678 Igazhívű Lamborghini rajongók!
Egy éve már, hogy megnyílt eme fórum topic, de magyar Lamborghini fórum-site az elmúlt években se született egy sem. Hiánypótlásul megalkottam én, remélem örömötök lelitek benne.
Így a magyar Lamborghini fórum-site megnyílt: lamborghini.extra.hu -
#677 Hat igen...
-
#675 Banner meghalt.
Egyebkent M6.
Ha meg Aston is bejon a kepbe, akkor az.
-
DJ BP #674 nekem se -
#673 Neketek megy a banner?Nekem nem... -
DJ BP #672 De tudod mit Aston Martin V8 Vantage kéne, Németországban ugyanannyi mint az M6, 120 pacival kevesebb, de akkor is az kéne :), mert nem csak ez számít -
DJ BP #671 mi a megdöbbentő? 330-at nem fog menni, mert limitált... -
DJ BP #670 Lambo... -
#669 már 4 napja semmi -
#668 hát igen eléggé megdöbbentő hír de azért annyira nem h 1-2 napod nem ír senki
hát de ez van -
#667 ti melyiket fogadnátok el legjobban?
Lamborghini Gallardo v.BMW M6
500 lóerő 507lóerő
315 km/h 330km/óra
35-40 milla között 30-32 millió
de javítsatok ki abban amiben tévedek
köszi -
#666 Hat igen. Sehol sem versenyautokkal van felszerelve a rendorseg.
Szerintem ezt a Lambot is csak a reklam miatt adtak nekik.
-
#665 ennyierővel lehetne még ferrarijuk, maserati mc12, pagani zonda is... helyben gyártják azokat is..
Amúgy nálunk hány Audi TT van ezt nem tudjátok ? -
Boeing737 #664 Csak lambo van.
Amúgy sztem magyarországot ilyen téren nem szerencsés olaszokkal hasonlítani feltételezem kicsit gazdagabb az olasz rendőrség. Plusz ott helyben gyártják a lambo-t ezért kérdeztem hogy csak 1 -
#663 Miert? Nalunk mennyi van?
-
#662 ezt is kapták asszem... jó reklám.. -
#661 Te ezt csak így mondod?Kurvadrága egy lambo! -
Boeing737 #660 cSAK 1DB? -
#659 Autopalyarendorseg hasznalja. Van. \
-
#658 Elméletileg van...
-
Boeing737 #657 Tényleg van az olaszoknál lambo rendőr autó?? (ami szolgál is és nem csak dísz) -
Boeing737 #656 Ez kicsit csúnya sztem. -
#655 Nem teljesen, át van alakítva, de lényegében igen, az alapja az... -
#654 Az se tesz jót neki, ha nem áll meg!
Amúgy meg nyilván jobban kell vigyázni vele.. rossz kuplungkezeléssel 2 kigyorsítás után baszhatod a váltót..
automatáknál meg sztem semmi gáz nincs pirosnál, azt nem tudod igazából tönkrevágni.
Egyedül azárt nem érdemes nagyvárosban ilyen autóval járni, mert nem tudsz vele leparkolni(ha muszály), és az utak, fekvőrendőrök.
Az új gallardo roadstert meg lehet emelni egy 10 centivel, pont a fekvőrendőrökmiatt.. -
#653 Audi RS 6 -ba a Gallardo v10 motorja van... -
petko000 #652
nekem kell egy ilyen autó.. -
#651 Úgy mondjátok, mintha a legnygyobb hír lenne...
Nemújkeletű a dolog...
Nézz meg egy Murciélagot, audi kapcsolók vannak benne, meg egyéb dolgok...
Hiába hogy nagy presztízsű cég, nem élne meg egyedül, mint a Ferrari sem a Fiat nélkül... -
#650 Komoly? -
#649 nemár :C -
#648 Mibe?
Megvette vw a Lamborghinit, ennyi... -
#647 Ezeket elvileg csak Németországba az autobahn-on lehet kihajtani nem???? (úghy tudom bizonyos szakaszain annyíval mész amennyível akarsz)