1735
Lamborghini
-
#729 Ez naon állat kocsi. Kár hogy elkelt a 20db, pedig akartam egyet venni a sarki ABC-ben XD -
#728 -
#727 -
#726 Reventón -
#725 Countach 1
Countach 2
Countach 3 -
#724 Lamborghini Spiga (concept) -
#723 gyönyörű autós háttérképek... -
-
#721 Gyáá Barca és Fradi.. Te is jó ember vagy:P:) -
#720 Kb ugyanezért :) csak élőben láttam. -
#719 Akkor te jó ember vagy:P:)
Én láttam eddig murcit, gallardot, miurát, és egyszer 240el vittek egy diabloval, repülőtéren.:) -
#718 én 1szer láttam még 8 éves korom körül egy képet a Countach-ról..első látásra "beleszerettem" :) -
#717 Kinek miért a Lambo a kedvenc autója??
Nekem azért mert exkluzív, és a story ahogy kialakult, ami már egy legenda, az nagyon tuti..
A Ferrari nagyobb és gazdagabb cég, de elvesztette az idők során a varázsát szerintem.. Mindig is a Lambo volt a kedvencem. Talán akkor szeretem meg nagyon amikor láttam az Ágyúgolyó futamban a Countachot:)
Ti jöttök:P -
#716 Volt szó lennt, a Lamborghini rendőrautórol.. Nekem megvan Burago 1/18as méretarányos makettben:) díszdobozban:)
Majd lefotózom nektek oks?:) -
#715 Óóó megtaláltam életem topikját!!:) Helló mindneki:) -
#714 ismét 1 jó kép a humorosból :)
-
#713 tegnap elhoztam a maradék kettőt. szoptad :] -
#712 Fenébe, pedig holnap akartam leugrani az ABC-be egyért. -
DJ BP #711 1 millió € :), de már elkelt az összes (20), úgyhogy a bolt bezárt :D -
#710 Naon cool! 20db, nemsemmi. Nagyon ritka darab lesz ez. Gondolom nem két forint... -
#709 [center]ez még nem volt ahogy visszanéztem.
további szép nyálcsorgatást vol.1
vol2. -
#707 lehet jó az az engine, csak boldog-boldogtalan azt használja, max más szinekkel.. -
#706 Ez nem csak egy elolap, hanem az egesz telefon. A Lamborghini internetes shopjaban is lehet kapni. Nokia 8800 Sirocco Az ara 1350 USD -
Ha többet akartok látni:www.autoskepekfoto.extra.hu -
#704 Diablo -
blackgamer #703 Lamborghini Gallardo kosaras méretben -
#702 Csak Lamborghini kereskedésekbe lehet kapni... :D -
#701 Jó kis előlap. -
Nokia 8800
-
#699 Ferrari Acer volt az :) -
#698 Nem tom néztétek mostanában a www.lamborghini.com -ot, de én most vettem észre hogy teljesen megujult. Tök jó lett. -
#697 Látam már ilyet csak az Ferraris volt. -
#695 Ezt az autot láttam már,az ulésein látjátok sárka csikokat az sárgha szigetelőszalag a csomagtartó alatt,ahol a pótkerék van rohad szétfele az egész,az emberek meg szánalmasan bámulják,és modnják:"Híííííííí láborgini meg úúúúúúú meg ááááááá"nagyon szánalmasak, de szegények nem tudják hogy átverik őket. :D
Megyek hazafele a sulibaól és hallom a fülemmel,a gyerek mondja a másikak,:Gyere már neézd meg az átriumnál van egy lámbordzsini,a másik erre ,az kamu te hülyegyerek.... -
#694 igen :) -
#693 Hamann? :) -
furi007 #692 Helló! ez az oldal nagyon király -
#691 tegnap látta, Bécsbe a Lámbordzsini szalont szép verdák voltak az udvaron -
Lambo fan #690 A Magyar Lamborghini Fórum Karácsonyra elkészült a magyar kezelőfelülettel:
lamborghini.extra.hu -
blackgamer #689 Maffiás kivitel
-
#688 Jó